87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Казва:
През 1971 в някакво-градче-в-Луизиана (не съм сигурна за името) имаше една тийнейджърка, бременна с второто си дете. Тя не беше завършила училище, беше самотна майка... Но някак успя да направи по-добър и своя живот, и този на децата си. Тя окуражаваше децата си да творят, да се трудят и да направят нещо специално. Това момиче е моята майка и тя е тук тази вечер. И искам само да кажа: Обичам те, мамо. Благодаря ти, че ме научи да мечтая.

bouquet
Интересна история. Майка му има много одухотворено лице и приятно излъчване. Браво, че сама е съумяла да отгледа и възпита двама сина. Представям си колко е горда с тях.

# 46
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лео има уникално смотания късмет да попада в конкуренция с наистина много добри филми.
както казват - ''първият път е късмет , вторият път - съвпадение , а третият - тенденция'' .
Лео направи  една грешка - отиде на церемонията , а беше ясно , че нямаше да вземе нищо , просто не трябваше да ходи и въобще да не ходи вече
Добре де, какво трябва да направят тия пусти академици, че да мирясате? Да му дават Оскар всяка година, сакън да не се усъмни някой в тенденция? Играл, неиграл, Оскар за него, че фенките плачкат?
И това с неотиването на церемонията-  ooooh!. Добре поне, че той осъзнава какви дивиденти му носи показването на червения килим, дори и само комерсиални, без етичния момент с демонстрацията на уважение към труда на колегите и екипа на собствения филм.
Не знам дали осъзнавате колко грозно звучи всичкото това вайкане- и спрямо Макконъхи и великолепната му роля в страхотен филм (брутално, грозно неуважение), и спрямо самия Леонардо, който заради феновете си точно е обект на тия безброй карикатури.
Цял ден само Леонардо, Леонардо, Леонардо... и така всяка година след Оскарите Tired

# 47
  • Варна
Спокойно, ще си вземе Лео Оскара. Сигурно ще получи за цялостно творчество след няколко десетилетия.

# 48
онова неотиване на Брандо си е култово , нали така ?
Уди Алън никога не ходи , пък на тях не им пречи ,
ама той си е евреин и на него ще му го простят ...

И това с неотиването на церемонията-  ooooh!. Добре поне, че той осъзнава какви дивиденти му носи показването на червения килим, дори и само комерсиални, без етичния момент с демонстрацията на уважение към труда на колегите и екипа на собствения филм.
никакви дивиденти не му носят , на Лупита и Куител ( ли му беше името ) може , но на такива като него - нищо ,  толкова от топ актьорите не ходят вече ...

# 49
  • в сърцето на един мъж...
Каренина, смешна си вече, честно Joy
Леонардо има един от най-много промотираните филми и най-много показвания. Няма вселенски заговор срещу него, успокой се. Много хора не ходят и това е тяхна особеност. Представи си обаче, че той няма нищо да спечели от това, ако не отиде. И е смешно да се сравнява с Уди, най-малкото защото Уди има съвсем различен стил, да не говорим, че изобщо не ходи на церемонии и не снима заради награди.
П.С. Пак ще ти го напиша, ако искаш мога и да ти го потретя даже - погледни наградените филми, в годините, в които той се е борил за статуетка. При такава конкуренция, сори, не е тенденция, просто той няма късмет в надпреварата - лош пр или лошо избрана година.

# 50
никакви дивиденти не му носят , на Лупита и Куител ( ли му беше името ) може , но на такива като него - нищо ,  толкова от топ актьорите не ходят вече ...
Сигурно защото нищо не им носят, всяка година такива като Анджелина и Чарлийз се избират по 5 месеца роклите и бижутата, а такива като Пит и Уил Смит никога, никога не отказват да обявят награда. Но да, те са дребни риби, славата на Леонардо е надбожествена и PR от най-лъскавата церемония на годината му е излишен.

# 51
  • В Космоса
Е, Лео отказа пица, гладна стачка туй-онуй, изрази си протеста... Laughing
За всичко си има причини, жалейките и те наистина са досадни, но има защо да бъдат, докато подигравките са си излишни откъдето и да го погледнеш...

# 52
аз не казвам да му го дадат , просто се чудя защо ходи , след като е абсолютно ясно , че няма да вземе , а той така се надява ,
той затова отива на церемонията -  защото се надява на награда , иначе не ходи , за да ''уважи труда на колегите'' или да го види народа на червения килим ,
догодина например няма да бъде , а когато е номиниран така или иначе няма да вземе , защо да ходи ??

Сигурно защото нищо не им носят, всяка година такива като Анджелина и Чарлийз се избират по 5 месеца роклите и бижутата, а такива като Пит и Уил Смит никога, никога не отказват да обявят награда.
такива като тях - да , ама Кейт Уинслет ходи ли ?
не , и не само тя и не само тази година ...

# 53
Акаша, те не подиграват него, а нас, дето все му нищим неуспехите и конспирациите срещу него Laughing.

И като казвате как се е надявал, да поизместя фокуса, ама от снощи се каня да питам- само на мен ли ми се стори, че Бълок се разплака след обявяването на нейната категория? Тя цяла вечер беше полуразплакана май.

# 54
Акаша, хубаво, ама айде да е с мярка. Щото на мен например ми е много кофти, защото да речем Хоакин с нищо не е по-лош, няколко пъти го пропускат, при това за наистина класни филми. Обаче никой не реве за него, що така? И за него не е справедливо, той даже беше спрял и да снима. Обаче ей на Лео въпреки подигравките, въпреки липсите на награди, снима човека, не се мае...
Ехааа, Каренина, ти нещо кристални кълба, това онова Shocked Надявал се... хехе, четеш му мислите преди да обявят наградата ли?
Кейт Уинслет ходи, че и даже и награда мисля връчи миналата година, проспала си я нещо Mr. Green

# 55
  • Варна
A не може ли за разнообразие да обсъдим ролята на Матю, а? Писна ми от този ДиКаприо.

# 56
  • В Космоса
Акаша, те не подиграват него, а нас, дето все му нищим неуспехите и конспирациите срещу него Laughing

Аз и нагоре казах, част от тях, може би, друга - може би си го подиграват директно... Не можем да кажем със сигурност как е... Направо нямат търпение сякаш да не вземе статуетката и да си напускат "оригиналностите", макар, че някои са си абсолютно оригинални и разсмиващи, но когато се прекалява винаги нагарча...

# 57
И за него не е справедливо, той даже беше спрял и да снима. Обаче ей на Лео въпреки подигравките, въпреки липсите на награди, снима човека, не се мае...

Хоакин искаше да се пробва в музиката , но не му потръгна , затова се върна в киното , не заради наградите ...

# 58
A не може ли за разнообразие да обсъдим ролята на Матю, а? Писна ми от този ДиКаприо.
Не може, Боги! Какво са тук някакви си победители Laughing...

# 59
И за него не е справедливо, той даже беше спрял и да снима. Обаче ей на Лео въпреки подигравките, въпреки липсите на награди, снима човека, не се мае...

Хоакин искаше да се пробва в музиката , но не му потръгна , затова се върна в киното , не заради наградите ...

Тва от кристалната топка ли го знаеш? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт