87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 406
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
A не може ли за разнообразие да обсъдим ролята на Матю, а? Писна ми от този ДиКаприо.
Не може, Боги! Какво са тук някакви си победители Laughing...
Вярно.
Мисля, че Академията трябва да се измести в бг-мама. Все пак тя е по-големият капацитет.

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Хех, сега се замислих - Мерил има 18 номинации, срещу колко - два или три оскара... Явно трябва или да спре да снима или да спре да ходи, ми не може така, всяка година трябва да взема по един чичо Naughty

# 62
  • Варна
Хех, сега се замислих - Мерил има 18 номинации, срещу колко - два или три оскара... Явно трябва или да спре да снима или да спре да ходи, ми не може така, всяка година трябва да взема по един чичо Naughty
Три  Peace
Два за гл.роля и един за поддържаща.

# 63
  • срещу двата комина :)))
Идвам да се оплача на арменския поп за блудкаша  12 years a slave - как може да е най-добър филм????!!!

Тази боза - потресена съм  Laughing 

Само Fassbender  си заслужаваше да се гледа в този филм.

И за него не е справедливо, той даже беше спрял и да снима. Обаче ей на Лео въпреки подигравките, въпреки липсите на награди, снима човека, не се мае...

Хоакин искаше да се пробва в музиката , но не му потръгна , затова се върна в киното , не заради наградите ...

тука явно филмови критици и познавачи на филмовия и музикален бизнес са се появили, а  ooooh!

# 64
Еми ето, не може да кърши телеса на първа линия, да си ходи у тях, има достатъчно. Да си гледа оскарите от домашното диванче Grinning

# 65
Сандра може и да се е разплакала, то си е емоция, но Кейт направи по-добра роля и с право спечели. Такава перфектна невротична, и досадна, и дразнеща, направо ти иде да и цапнеш един.  Grinning

Матю се върна в правия път в последно време и се надявам да не започне пак с бозите. : ) Въпреки, че той си ги обича. Подозирам, че е весело да се снимат.
Аз обаче вчера си мислех, дали ми харесва повече като роля и изпълнение в Клуба на купувачите или в Детективите и честно казано ми се струва, че в сериала е по-добър - абсолютно сериозен, съвсем различен. Защото в Клуба на купувачите, въпреки загубата на килограми, никак не липсваха чаровни усмивки. Simple Smile

# 66
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз за Мерил си мислех- горката, толкова пъти да те бият и ти пак там, не е ли мазохизъм това Joy Joy Joy?

# 67
Мондо, то не може да снимаш все сериозни филми, от време на време трябва и фън да има. Наскоро го гледах в много много хубав филм - играе абсолютно куку, но прави прекрасна роля. Много добър актьор е, даже и като Меджик гай Blush

# 68
Той в Меджик Майк беше единствения добър актьор.  Mr. Green

# 69
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Къде е Мяч да се обади в защита на Чайника (понеже друг надали Laughing)?

# 70
Кхм, зависи как ги разглеждаш Blush Виж аз и Джо оценявам по достойнство Flutter Е кво му има на Чайника, секси е Mr. Green

# 71
  • София
Момичета, не виждам причина за тия разправии. В киното, като вид изкуство няма правилен или грешен избор - всеки с вкуса и предпочитанията си. Би било абсурдно всички да сме влюбени само в едни актьор, който и да било той - Лео, Финикс или Матю.
Дебата около Лео няма да стихне и аз съм по-скоро на страната на оплаквачите, защото смятам, че има доводи, но въпреки това, нека не губим най-важното-уважението към изкуството, на който и да било творец.

Ако знаете колко подигравки и захранки отнесох от приятели и познати преди година-две, когато препоръчвах щедро Cloud Atlas  Mr. Green
То още по време на прожекцията му трябваше да ми стане ясно, че 95% от зрителите няма да го разберат, какво остава да харесат, но на мен ми е страшно любим и го пробутвах на воля - е, разбрах впоследствие, че няма как всички да имаме еднаква емоция към даден филм или актьор...Давам този пример като илюстрация, че личния вкус и  предпочитания нищо не значат  Simple Smile

Иначе, филма на Матю и Вълка на Лео ги харесвам и двата, но по различен начин. Това не значи автоматично, че се самоизключват или противопоставят. Оскарите може да са ограничени, но удоволствието да се гледат хубави филми - безкрайно.  Simple Smile

# 72
Аз не съм съгласна с наградата на Кейт, Мерил Стрийп беше по-добра
Току-що изгледах "У дома през август" и съм на същото мнение.  Peace Мерил е уникална!
От къде изтегли August: Osage County? Благодаря предварително  Peace

# 73
Чанинг винаги толкова се старае, че чак ме умилява  Grinning Голям е сладур, много е секси (въпреки че като е бузан не ми харесва), но като не става - не става. Джо да речем, че не е лош актьор, ама аз освен в Истинска кръв и в Самотното дърво другаде не съм го гледала. Не е кой знае какъв талант.

Облака Атлас си признавам, че и аз не го разбрах  Blush

# 74
  • Ямбол
Deetron, напълно съм съгласна с теб.  Simple Smile

Заровете томахавките вече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт