87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 449
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бумър, ти искаше Ейми, нали? Тя при поддържащите щеше да отиде, доколкото помня, а там и сега е завързано.

# 616
  • в морето до колене
Така като гледам, предложението на Дявола за предсказване на наградените, няма да има особен смисъл. Затова пък се оказва по-забавно да се предсказват номинациите.  Mr. Green
Убедена съм, че даже и печените американски прогностици не са познали всички.

А от статистическа гледна точка нещата изглеждат така - общ брой номинации по заглавия (тези с повече от 3 поне Peace):

Birdman - 9
The Grand Budapest Hotel - 9
The Imitation Game - 8
American Sniper - 6
Boyhood - 6
Interstellar - 5
The Theory of Everything - 5
Whiplash - 5
Foxcatcher - 4
Mr. Turner - 4

* от друга страна - най-голямата изненада с отрицателен знак според мен ще е единствената номинация за Gone Girl в лицето на Розамунд Пайк. В интерес на истината, той оставаше в прогнозите за номинация за най-дъбър филм именно някъде на 9-10 място. Но е странно, че до такава степен не са му стигнали гласове, та номинираните за най-дъбър филм са само 8.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 16:32 от мячик

# 617
  • Once there was a Hushpuppy...
Ще се моля с две ръце при това на колене, ако трябва Mr. Green  да вземе Игра на кодове Оскар Praynig
Както и Къмби за главна роля Peace

Мерси, Мяч за инфото Hug
Много интересно.

# 618
Много приятно ме изненада номинацията на Марион, щях да го броя успешен ден ако ме бяха изненадали още по-приятно и бяха пропуснали "русата катерица", ама беше много смела мечта, признавам си.

А да и номинацията на Брадли Купър ме изненада много.

# 619
Ще се моля с две ръце при това на колене, ако трябва Mr. Green  да вземе Игра на кодове Оскар Praynig
Както и Къмби за главна роля Peace

Мерси, Мяч за инфото Hug
Много интересно.

Съмнявам се, че има шанс, колкото и да ми се иска и на мен.

Иначе като вас съм изненадана от Марион и Брадли. Скипнаха Анистън (мухаха). Иначе не смятам, че нещо ще се промени особено, мнението ми си остава като след Глобусите.

# 620
Бумър, ти искаше Ейми, нали? Тя при поддържащите щеше да отиде, доколкото помня, а там и сега е завързано.

Мисля, че продуцентите заявяват актьорите,
не знам да има прецедент някой да вземе Глобус за главна, а Оскар за второстепенна роля.

Не искам нито Кодовете, нито Теорията с Оскари, аман от фризирани истории, уж по истински случаи, които имат малко общо с действителността  Crossing Arms

# 621
Не искам нито Кодовете, нито Теорията с Оскари, аман от фризирани истории, уж по истински случаи, които имат малко общо с действителността  Crossing Arms
Кодовете фризирани ли са много?

# 622
Рииз дали име вече Оскар? Не знам.
Ако няма до сега, дали няма да й го "нагласят" тазгодишния Thinking

# 623
Кодовете фризирани ли са много?

Разказват за заслугите на Тюринг, но дори не одраскват трагедията му

# 624
  • DE
Рийз мисля, че има за второстепенна, но не помня за кой филм  newsm78

Пфуу, гъгълнах я и се оказа, че е за главна  ooooh! за "Walk the Line" 2005

# 625
Има си.

# 626

Има си.

# 627
Разказват за заслугите на Тюринг, но дори не одраскват трагедията му
Подозирах нещо подобно след трейлъра и въпреки това го намирам за ужасно разочароващо.
Жалко, но не е учудващо всъщност.
Все пак ще го гледам, де, заради каста.

# 628
Ааа, мерси за Рииз Peace Заслужава си го за "Walk the Line" 2005, аз я харесвам. Не е нито първа красавица, със сигурност не и най-талантливата, но на мен ми е приятна. Пък и се справя, във филмите в които съм я гледала Peace

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мисля, че продуцентите заявяват актьорите,
не знам да има прецедент някой да вземе Глобус за главна, а Оскар за второстепенна роля.
Е, тогава не знам- аз не си я и представям при главните. Не мисля, че щеше въобще да отвори някаква интрига, ако я бяха номинирали.

Според мен точно заради неодраскването на личната история е нефризиран "Кодовете". Аман от дълбаене в личните несгоди на историческите личности, двойно повече аман от гей-трагедии, нагласени и напудрени като за Оскар. В "Кодовете" беше ясно заявена драмата на Тюринг, но двойно по-заслужаващо адмирации е интелигентното решение да не се набляга да нея и да се представи стойностна историческа драма, а не мелодрама отвъд дъгата (каквито, прощавайте, но сме гледали твърде много и отдавна вече не изненадват с нищо).

Общи условия

Активация на акаунт