Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави маджун от захарна тръстика?
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави маджун от захарна тръстика?
-
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
-
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
-
Кои дървета са лесни за отглеждане в градина, която се поддържа само през уикендите?
-
Как правилно да засадите доматите?
Мърмори си, че нямало място в нас за толкова саксии, какво ли не, а после омекна и сама предлагаше къде да ги слагаме. Абе то тя си е такава, като всяка майка. После ще иска да яде доматчета.Скоро ще кача и снимки, но за сега само ще ви кажа колко се гордея със себе си.

този уикенд ще си оправя апарата и ще снимам, когато имам време
) и така успех на всички градинари от мен

бях зазимила едни оксалиси, после какво съм правила, къде съм размествала саксиите и аз не знам, но в момента имам чушки за разсаждане с оксалиси по средата
. Ходих до един дърводелски цех за талаш. Хората се оказаха любезни, нагребах си два чувала, а те даже не поискаха да ги плащам. Не мога да повярвам, че в днешно време може да се случи подобно нещо.
. А пънчетата започнаха ли да изкарват и те? Прочетох обаче в интернет, че един мицел давал три реколти. И после какво? Умира ли или го зазимяваш до пролетта