Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 414
  • 652
  •   1
Отговори
# 405
  • Germany
При мен и сухото четкане помага много за целулита (особено съчетано със спорт), но напоследък от толкова задачи направо спрях да с четкам и веднага виждам негативните последици... Чак ме е яд, че точно пък лятото спрях, но съм решила пак да започвам. Дано стана редовна като преди.  Laughing

# 406
Момичета, много ме запалихте с тази тема, отивам днес в ДМ да си купя четка и да се пробвам!!!
А след това се чудя какъв продукт за тяло да си поръчам, прочетох че трябва да е възможно по естествен,
имам това дали е ок ?
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-% … %D0%BB%D0%B0-v203

Или пък да ми препоръчате нещо друго, това чудо си е доста гъсто и докато се намажа си отнема доста време! Мислих за някаква комбинация с масла например?! Confused

# 407
  • най-шареното място
Погледни маслото за тяло с макадамия в dm - то си е гъст крем.

# 408
Погледни маслото за тяло с макадамия в dm - то си е гъст крем.

Задължително ще му хвърля едно око! Simple Smile Благодаря

# 409
Алекса, ако вкъщи имаш кокосово масло, и то ще свърши работа.

# 410
  • Germany
Аз съм много доволна от това:

# 411
А сухото четкане помага ли в борбата срещу скоро появили се стрии или е по-скоро за добро общо състояние на кожата?  newsm78

Лазер ми е казвал лекар че не помага за стрии.Моя опит да споделя пресен за стрии на дъщеря ми,която в тинейджърска възраст изведнъж избуя  Simple Smile и на бюста и се появиха червени стрии.Поръчах и използвахме масло от щраус за 1 месец се заличиха 70% от стриите  Shocked и аз не вярвах като го поръчвах но е факт!
Ще споделиш ли откъде и за какви пари е това щраусово масло?   bouquet
Поръчах го от тук
http://www.ostrichfun.com/store
Препоръчвам ти чиста щраусова мас мирише отврателно,но по ефикасно нещо няма наистина,убедих се че наистина полезните неща са гадни на мирис

# 412
Алекса, ако вкъщи имаш кокосово масло, и то ще свърши работа.
Дааа вече имам и снощи даже се намазах с него, купих си и какаово и мисля днес да си забъркам едно мазило за тяло, много се запалих.  Grinning Много ми харесва миризмата на кокос и на какао, така че все плюсове за мен!!! А и да се похваля вече втори ден се четках, малко ми е боцкащо ама надявам се че ще свикна и ще ми стане по-приятно. Не съм сигурна че го правя както трябва и още имам да уча в движенията, а и съм доста бавна но..  Blush Иначе си купих четката на Ebelin с дългата дръжка от ДМ и бебешката четка за коса..обаче тя как мирише на коза..(и не съм си четкала лицето все още поради тази  причина) и май е много мека, може би ще трябва да си купя другата която беше в опаковка, но ми изглежда по-твърда..!  Confused

# 413
Четката за лице трябва да е точно такава: много мека.

Кожата ти ще привикне с течение на времето. Дай си седмица-две.

Много се радвам, че сама ще си правиш мазило. И аз онзи ден си забърках моя смеска: био слънчогледово олио с етерични масла от грейпфрут, лимон и евкалипт.

# 414
Оу.. това е нова комбинация за мен, може и аз да пробвам нещо подобно след като приключа с моето!  Wink Grinning
А тази четка за коса наистина много ми мирише, ще се пробвам да я изтърпя пък ще видим!  ooooh!

# 415
Здравейте,
Случайно и аз попаднах на тази тема. Никога преди не бях чувала за сухо четкане, но реших да пробвам, защото многократно съм се опитвала да се боря с недостатъчно меката ми на пипане кожа. Засега съм на 3-ти ден и самото четкане като процедура ми се струва доста приятно даже. засега забелязвам леко омекотяване на кожата. Най- много ми се иска да видя резултат върху кожата на краката си, където колкото и добре да епилирам винаги остава все едно има косъмчета по нея.
Купих си тази четка на Agiva. http://www.beauty.store.bg/d-prdimages/org/117343.jpg
Мисля, че е много удобна защото дългата дръжка се сваля. Засега още не съм се сдобила с подходящи масла, но тези дни смятам да купя.
Ще пиша за резултатите.  Peace

# 416
Бамбии, а с какво се мажеш в момента?

# 417
Bambii, опитай кокосово масло на чиста влажна кожа  Peace Дава страхотен резултат.

# 418
Фея Кръстница , досега винаги съм ползвала лосиони на Garnier , Dove и производни, но не бях доволна от тях и не съм се спирала конкретно на някое, а ги подменях с цел да намеря подходящо.
Freya , ще пробвам с кокосовото. Благодаря.

P.S. вече виждам значителна разлика откъм подкожни косъмчета, а и кожата ми е станала сравнително по- мека на пипане.  newsm44

# 419
Здравейте, изчетох всичко и днес най-накрая си купих и четка и запонах с четкането Simple Smile Само след баня после реших да не се мажа с нищо, че да си почине кожата ми. Дано да съм редовна, че обикновено се надъхвам и после не съм постоянна и забравям Sad

Общи условия

Активация на акаунт