Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 317
  • 652
  •   1
Отговори
# 555
Ще ги погледна,да. Силно се надявам да ми изчезнат тези пъпчици от запаряването. Излизаха ми от златно синджирче дори - махнах всичко и не се драпам вече  Grinning . Само може би ще избягвам зоните със спуканите капиляри.  Hug

# 556
Благодаря  Sladkishi , за пръв път чувам за такъв сутиен със силикон отвътре, боже колко съм изостанала  Laughing . Ще потърся, бюстът ми е нормален, но съм пробвала бриджитки и се свличат без презрамките. Определено ще го обмисля.  Hug
Сладкиши, ако е удобно направо пусни линк Simple Smile

Не си изостанала. И аз доскоро не ги знаех  Hug
Имам проблеми с намирането на добри сутиени. Абсурдно ми се струваше да нося без презрамки. Една приятелка ме просветли. Wink Всички по-изрязани блузи стоят по-добре с него. Има силиконови ленти по дължи на ластиците и отдолу под бюста. Ама го обясних  ooooh! Моят е на български производител, марка Finesse. Търсих в сайта им, 99% съм сигурна, че е този, тъй като няма снимка от вътрешната страна:
http://finesse.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%A1%D1 … BB.LM%20003/p2354

Четката трябва да е от естествен косъм. Аз си поръчах такава от магазин Двата щъркела. Тази:
http://2styrkela.com/chetka-za-bania-croll-denecke-estestven-kosum-60091.html
Маха й се дръжката и ми е много удобна.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 13:00 от Sladkishi

# 557
  • най-шареното място
Да, точно на финес са със силиконови ластици.

# 558
ДесиБонева, след четкане и къпане можеш да използваш всякакво естествено масло: кокосово, каково, та дори и слънчогледово или зехтин. Можеш да смесваш масла, да добавяш различни маслени екстракти от билки, плодове и цветя.

Ако не ти се занимава да се мажеш, можеш да се къпеш със специално масло за душ. Юсерин имат такъв продукт, който съм ползвала и съм доволна от него.

# 559
  • Стара Загора
Здравейте вече четкам редовно от 2седмици .И мога да кажа, че свикнах с усещането, в началото ми беше много неприятно.В момента ползвам четка на Solingen , преди време си бях взимала четка на ДМ, но ми се стори много груба и спрях четкането.Тази май е същата твърдост просто бях по-настоятелна.
След това обаче имам сърбеж, който минава след 15 минути.След колко време може да се очаква да спре ?

# 560
След това обаче имам сърбеж, който минава след 15 минути.След колко време може да се очаква да спре ?
Какво правиш след четкане?

# 561
  • Стара Загора
Къпя се, ползвам  натурален сапун и тогава започва по-силен сърбеж.След като подсуша кожата сърбежа е най- силен.Мажа с лосион за тяло и постепенно спира.Трае около 15-20мин.
Пробвах да се мажа с кокосово масло, но ми остава мазен филм по кожата и не ми е приятно.Ще търся някакъв нат.лосион

# 562
Пробвай да се къпеш с препарат на маслена основа, примерно душ гелът на Юсерин. Със сигурност го има в аптеките, а след него може и да не се налага да се мажеш.

# 563
  • Стара Загора
Много ти благодаря  Hug.Точно това си мислех , че се получава пресушаване на кожата.Защото започва да ме сърби интензивно след сапуна.
 bouquet
Иначе се чувствам страхотно след четкането- много енергична и освежена.

# 564
Ще е полезно да споделиш как ти се е отразил душ гелът на Юсерин.

И да, четкането наистина освежава Simple Smile

# 565
  • Стара Загора
Да, задължително ще споделя.Вчера нямах време да ходя до аптеката.Днес ще го потърся

# 566
Момичета, Фея, моля за помощ - купих си четка за коса. По описание е с естествен косъм от глиган. Днес я получих, обаче ... Видимо "косъмчетата" приличат на пластмасови - по краищата имат едни топчета, които се получават при нагряване на пластмаса и стапянето й. Четката ми за сухо четкане дори с просто око се вижда, че е с естествен косъм. Но пък не зная как трябва да изглеждат космите от глиган ...  newsm78
Правих теста с накисването във вода - единият /по-дебел/ не претърпя нищо; вторият /по-тъничък/ се скъса при опит да го дръпна. Скъса си се без усилие /дори по-скор се пречупи, като прегорял/, но краищата са си съвсем гладки - не са "раздърпани" като при растителните.
Хич не ми приличат на естествени. Дали има и други тестове, които бих могла да приложа /от темата спомням само този с водата/  Thinking

# 567
  • Пловдив
Глиганският косъм е твърд, от тъмно кафеникаво до тъмно бежав на цвят, по принцип за коса е страхотен. Четката за ресане или за изсушаване е?

# 568
За ресане. И е с катраненочерен косъм на цвят  Sad
Май току що си затвърдих подозрението, че това изобщо не е естествен косъм  #Cussing out #2gunfire
Утре ще я връщам!

# 569
  • Пловдив
Срокойно, може да е черен Simple Smile запали един , на какво мирише-на изгоряла козина или на найлон?

Общи условия

Активация на акаунт