С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена, засмяна :)

• 40 053
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
babyboopk,не го мисли и не се ядосвай,има много такива лекари.Дори да те е яд,запази спокойствие,може и това да допринася за високото кръвно.Дано лекарката на частно обърне повече внимание,почти не остана.Не си заслужава да се тормозиш заради подобни личности  Hug

# 136
babyboopk, много отвратително и обидно отношение. Изобщо не си и помисляй, че си такава или онакава, съвсем нормална бременна си и е нормално да имаш опасения и оплаквания и да очакваш адекватно човешко отношение от лекар. Дано проблемите с кръвното отшумят, още малко остава, стискам палци да попаднеш на правилния лекар!

# 137
Момичета едва ли някои знае и му се е случвало
Но знаете ли ако си изгубите личната амбулаторна  карта как се издава нова ?!? Не може без нея да ми издадат болничен #2gunfire
Много съм завеяна Embarassed

Да , аз минах по този път вече Simple Smile Взимаш си от книжарница нова - носиш я на личния лекар и той ти я подпечатва и си готова  Hug

# 138
Момичета едва ли някои знае и му се е случвало
Но знаете ли ако си изгубите личната амбулаторна  карта как се издава нова ?!? Не може без нея да ми издадат болничен #2gunfire
Много съм завеяна Embarassed

Да , аз минах по този път вече Simple Smile Взимаш си от книжарница нова - носиш я на личния лекар и той ти я подпечатва и си готова  Hug

Ох страхотна си
Благодаря  Hug
Реших ,че само на мен ми се случват тези неща  newsm78
Само толкова
Другата седмица действам Simple Smile)

# 139
  • в 1001-та нощ
 Hug Аз написах същото - веднага след въпроса ти  Peace и на мен ми се е случвало, после намерих и старата  Joy hahaha

babyboopk  Shocked а през 3 триместър - пусна ли ти изследванията, които ти се полагат - за кръв и урина? Тя ти отказва повторно изследване на белтъка - или изобщо да ти даде направленията, които се полагат  Shocked

Много уважавам професията и лекарите, но аз сигурно бих пуснала сигнал, оплакване или нещо такова .... не че сега му е времето да се занимаваш, но .....  ooooh!

# 140
a.l.e.n.a , извинявай не видях   bouquet

И аз си намерих старата между другото и най -забавното е ,че се оказа че и с двете мога да си действам , тоест не е като с личните карти - да ти анулират старата , но си ползвам само новата да не стана обърквация после някъде из НОИ с майчинството ,че само ще ми е до административни глупости.

Аз имам странното чувство ,че вече шийката ми се е скъсила и съм с някакво разкритие 2 дена след прегледа при доки , но ще си чакам мирно някой да напре да излиза  Rolling Eyes
Освен това с мм сме планирали ,,като за последно " 2 дена из Троянския балкан , точно докато всички лекари са се изнесли на симпозиума в Боровец , така ,че хич не е добра идея малкия мъж да излиза до неделя   Laughing

# 141
  • в 1001-та нощ
Но, моля те   bouquet то не беше упрек, а само още едно потвърждаващо мнение  Hug  bouquet

Аз също ползвах и двете  Heart Eyes

Някакво усещане ли имаш на шийката, как реши, че се е скъсила  Rolling Eyes Blush

# 142
a.l.e.n.a
 Hug и аз не съм видяла , че си ми отговорила
Мерси много ме успокоих те ,че се притесних много Wink

Emalfy
На мен като ми се скъси не усетих нищо newsm78
Може би е интуиция за близка среща:))
  bouquet
Ще чакаме  Peace
Dao не пишеш
Всичко ОК ли в при теб Hug

# 143
От миналата сряда до онзи ден беше минала от 30 мм на 18 мм . И понеже съм пълна паника и всяка вечер преди сън си правя пълен тоалет да не би да ме хване неподготвена младежа , на принципа на ,,напипването ", мисля че се ориентирам в положението . Плюс боцкането което имам като натиск долу в последните дни, а преди го нямаше   Rolling Eyes
Май е време да си съсредоточа мислите в нещо друго  Laughing

# 144
Emalfy Съмнявам се с външно напипване да усетиш разкритие...А боцкания ниско долу ги имах  и предната бременност и сега.Аз ги усешам в пикочния канал,когато беба се размърда и примерно съм права все едно ми драска нещо отвътре,усещането е болезнено и многоо неприятно (все едно има песъчинка в канала,която се опитва да излезе).Обяснявам си го с позата на бебата и вероятно притиска нещо

# 145
  • в 1001-та нощ
А, от както се оплаквах от онези страшни контракции, които сама си докарах в началото на миналия месец - нямам нови поводи за тревога, да чукам на дърво - всичко е спокойно, но и не смея да бъркам изобщо да напипвам, каквото и да е - само слагам вечер утрогестана и ми прави впечатление, че напоследък тъканите са по-прибрани  Hug Нямам и никакви отоци - отдавам го на това, шийката при последното мерене беше 36-38 мм и очаквам да си е още така, не я мерихме в сряда, но аз и гледам там - да не се бърка  Peace

На теб ти е "време вече", т.е. имаш 36 пълни седмици - всичко може да се очаква  Blush а и май го искаш вече - така, че само спокойствие е нужно  Blush

# 146
maminka85, напълно си права предполагам  Simple Smile
За разкритието са предположения - за скъсяването , сякаш нещо твърдо слиза все по надолу - това напипвам , Мислех си ,че е главата на бебо даже, преди док да ми каже ,че това е шийката и никакви глави не мога да напипам  Joy
,,Лошото " при мен е ,че много рядко изпитвам болка .Последно се наложи да ми шият крака без упойка преди 2 месеца и по-скоро ме щипеше и сърбеше - някакви изкривени рецептори имам явно и ме се опасявам да не се окаже ,че и родилните си контракции не мога да разпозная.
Защото си имам контракции от няколко дена - втвърдяване , болка в кръста и само това боцкане долу  Rolling Eyes
 a.l.e.n.a, имам ги уж 36 пълни - даже док усилено си твърди ,че съм 37ма и с термин на 27 март ...отказах се да му обяснявам ,че имам късна ову .

# 147
  • в 1001-та нощ
Ах, като те чета и ми се приисква и аз да се наредя за раждане, ама при нас време има  Blush

# 148
Няма , няма - всички ще стискаме до последно . Мен може да ми се иска да родя , но съм на принципа хем боли , хем сърби -а и нали всеки ден вътре го прави по-готов за навън  Hug

# 149
Покрай вас и аз се стресирах а съм от последните...чак 29 април...но пък по добре подготвена, отколкото аз да съм от първите! Сега се зарових в статии за упражнения за леко и безболезнено раждане...да видим дали ще имат ефект....

Общи условия

Активация на акаунт