С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена, засмяна :)

• 40 009
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Babyboopk
Как си днес
Мериш ли кръвното ?  bouquet

# 121
Да си кажа и аз какво е положението. След паниката от предишния преглед и нагласата ми, че другата седмица вече влизам да ме режат, вчерашния преглед ме поуспокои някак. Пораснали сме, вече 2600 гр., доплер и всичко е супер въпреки плацентата, която както каза док изглежда зле , но засега си върши работата както трябва. Абе доволна съм.  newsm44

На всички с неразположения да се закрепят нещата по- бързо и да е спокойно до края!  smile3525

# 122
Да си кажа и аз какво е положението. След паниката от предишния преглед и нагласата ми, че другата седмица вече влизам да ме режат, вчерашния преглед ме поуспокои някак. Пораснали сме, вече 2600 гр., доплер и всичко е супер въпреки плацентата, която както каза док изглежда зле , но засега си върши работата както трябва. Абе доволна съм.  newsm44

На всички с неразположения да се закрепят нещата по- бързо и да е спокойно до края!  smile3525

Браво на вас ,сега повече спокойствие Wink)) Hug
Сега съм на тонове
Попитаха прифесора за ползата от колани след раждане
Тя беше родила нормално януари
Каза
,, Никаква полза освен като ходиш на гости  Joy
Прибира се с упражнения ,постепенно и до някъде заложено какъв тип мускулатура имаш
  bouquet

# 123
От няколко дни имаме проблеми и съм адски нервна, притеснена и постоянно плача, не спя и не ям почти. Снощи имах контракции, за щастие минаха с но шпа. Много се притеснявам за бебка и направо я забравям в целия този кошмар. Как мога да я предпазя от психическото си състояние и да не направя някоя беля по-рано от предвиденото?!  Cry

# 124
От няколко дни имаме проблеми и съм адски нервна, притеснена и постоянно плача, не спя и не ям почти. Снощи имах контракции, за щастие минаха с но шпа. Много се притеснявам за бебка и направо я забравям в целия този кошмар. Как мога да я предпазя от психическото си състояние и да не направя някоя беля по-рано от предвиденото?!  Cry

Мила
Каквито и да има отминава
И аз имах такива ситуации
Но мислех за бебка и излизай разсейвай се
Сподели с добър приятел за проблемите си
Говори за тях
Не ги задържай
Всичко минава мисли за бебка  Hug

# 125
От няколко дни имаме проблеми и съм адски нервна, притеснена и постоянно плача, не спя и не ям почти. Снощи имах контракции, за щастие минаха с но шпа. Много се притеснявам за бебка и направо я забравям в целия този кошмар. Как мога да я предпазя от психическото си състояние и да не направя някоя беля по-рано от предвиденото?!  Cry

Да и аз имам такива моменти понякога и като знам, че не е добре за бебчо почвам да изпитвам чувство за вина и  още по-зле почвам да се чувствам, но просто не мога да се контролирам  smile3518 Преди като се нервирах палех цигара или си сипвах нещо и се успокоявах, а сега се чудя как да го излея и хормоните ми яко бошуват... Но галя си коремчето и казвам на бебчо, че тези емоции не са за него и че мама малко е превъртяла в момента, но ще и мине скоро.

# 126
И аз често имам такива моменти, чувствам се ужасно виновна, но гледам да се взема в ръце и да се контролирам. За съжаление не винаги успявам, а и хормоните допълнително допринасят за това. Забелязвам, че в такива ситуации бебето става супер подвижно и буйно  Sad При вас така ли е?

# 127
  • Nova Zagora
момичета мен ме изписаха вчера,но не съм много добре. Имам леки контракции,а снощи и болки каквито до сега не бях изпитвала. Днес ме боли от дясно и направо откачам. Не ми се влиза пак в болница и гледам да не се натоварвам,повече лежане и магнезии. дано се отървем Sad

# 128
  • София
Bunnie  Peace ако имаш възможност - разгледай сутиените на Медела - великолепни са и много удобни и с различни форма, цвят ....

Благодаря за съвета. А къде ги има?

# 129
Здравейте отново.Днес най-накрая открих тези прословути еднократни гащи за родилки.Сърдечно благодаря на момичетата от Варна,които ми казаха къде да ги намеря.Имам друг въпрос,извинявам се ако звучи глупаво,но ми е за 1 път  Blush Освен тези гащи,под тях лигнин ли се използва или трябват и превръзки за родилки?Наистина незнам,а искам аз да се погрижа за всичко,таткото в моменти като този става объркан и няма да ми е много полезен ако му поръчам нещо Simple Smile
usmiv4ica,пази се,почивай си повечко и силно се надявам да нямаш повече неприятни моменти.Аз съм за 10.04,може да се засечем в болницата,кой знае Simple Smile
Нека всички сме добре и да имаме скоро здрави бебчета в прегръдките си  Hug Хубава вечер от мен!

# 130
момичета мен ме изписаха вчера,но не съм много добре. Имам леки контракции,а снощи и болки каквито до сега не бях изпитвала. Днес ме боли от дясно и направо откачам. Не ми се влиза пак в болница и гледам да не се натоварвам,повече лежане и магнезии. дано се отървем Sad

Мила ако имаш болки обади се все иск на док
Или въобще не ставай ако можеш
Още малко дано ти размине  Hug

# 131
Момичета едва ли някои знае и му се е случвало
Но знаете ли ако си изгубите личната амбулаторна  карта как се издава нова ?!? Не може без нея да ми издадат болничен #2gunfire
Много съм завеяна Embarassed

# 132
  • в 1001-та нощ
Купуваш нова от книжарницата и минаваш през ЛЛ да я завери - и продължаваш в нея  Peace

Bunnie  Peace ако имаш възможност - разгледай сутиените на Медела - великолепни са и много удобни и с различни форма, цвят ....

Благодаря за съвета. А къде ги има?

Аз избирах в Малечко - Baby Life - то е като малък мол на околовръстното - от към града, не към Витоша, при движение от Младост към Люлин - в отреза между Симеоновско шосе и Ч.връх http://babylifemalechko.com/index.php?m=838&lang=1

Те бяха мисля и вносител преди - покрай мен доста колежки с по-едър бюст си накупиха - за удобство  Peace

Единственият начин е ти да си спокойна  Hug Няма идея какво се е случило, дано няма пострадали и последствия, но малкото щастие, което се развива в теб и очаква да се появи е наистина най-важното сега и не бива нищо да помрачава това.

То е толкова беззащитно и има толкоа нужда от твоето спокойствие, така е зависимо то твоята усмивка .... ако има начин да се изолираш от неприятностите и да се усамотите заедно, да видиш как нищо друго не е важно .... наистина не е  Peace

Аз съм също емоционална по природа, а бях и голям кибритлия на млади години, палех от четвърт, късах и хвърлях ..... животът си поднесе уроците, а и с времето поулегнах ..... сега ми е инстинкт за съхранение - да игнорирам несъщественото и да виждам значимите неща ... затова в много ситуации ... просто махам с ръка - да минава (от мен да мине) и то не от слабост ... по-скоро преценям къде да си влагам енергията  Peace

Та и при теб - всичката тази енергия в тъгата и нервите - може да бъде радост и позитивизъм - въпрос на избор  Blush

# 133
Hug дано преминат проблемите... за предпазването.. то зависи и какво се случва, но едно е сигурно - спокойствието само ти сама можеш да си го подсигуриш, ако можеш да си непукист, егоист и каквото още е необходимо, за да не плачеш и тормозиш себе си и мъника (все пак на финала сме, през толкова много мина, удръж фронта още малко)  Hug
Babyboopk
Как си днес
Мериш ли кръвното ?  bouquet
днес кръвното е малко по-високо от вчера... меря и записвам в определени часове, като ми призлее пак меря и забелязвам, че кръвното е високо или не (144/93 ми е най-високата стойност за днес) май повече ме мори високия пулс (над 100).... ще видим утре лекарката, която ме следи на частно какво ще каже..../ аз честно да си призная (може и грях да е) но ми се иска след идната седмица вече да се раждаме, да не чака до термин...
Иначе съм ужасно възмутена от лекарката, която ме "следи" по ЗК, защото:
Скрит текст:
Вчера така или иначе трябваше да отида на преглед при нея, за да си взема обменната карта и направлението за раждане и реших, че поне направление за изследвания (белтък в урината) мога да взема...... е не ми го дадоха.... 4 пъти си го поисках и не... вместо това ми написаха някаква бележка за преглед в МД (на която изрично написаха, че аз си настоявам за прегледа и аз съм си измерила високо кръвно) и казаха след прегледа от там, ако кажат да ходя да си вземам направление ... !!!!  #2gunfire През цялото време се държаха като обидени (говоря в множествено число, защото включвам и акушерката в кабинета) подмятания и иронизирания... от сорта... аз казвам че от 3/4 месеца качвам по килограм на седмица, и с присмиване да ми се каже, че това е от "папкане", на въпроса ми защо се държат като обидени и от какво се защитават.... нямало такова нещо... обяснявали ми.... още не мога да разбера какъв им беше проблема, потресена съм... колко елементарно същество трябва да си, че да иронизираш здравословни оплаквания и то на бременна жена  #Cussing out като си тръгнах от там имах усещане, че съм най-голямата лигла и симулатор на света (то пък за добро или лошо, но по техния апарат кръвното ми беше 90/60). Та оттам отидох в МД, прегледаха ме на спешен кабинет и останах хиляди пъти по-облекчена отколкото след посещението при тези лели...
Понякога в такива ситуации ми се иска да имам силата, за да раздам справедливост....
Усмивчица, Сисинка  Hug

# 134
И аз честно казано искам да си родя преди термина, ако бебо е достигнал достатъчно килца, че това чакане вече почва да ме побърква  Sad как ми се иска да затворя очи и като ги отворя вече да съм си гушнала бебето в ръце....

Общи условия

Активация на акаунт