Много обичаме и Ticket to Ride - вчера играхме и Азиатската версия, която е по отбори. На мен ми допадна, въпреки че другия отбор малко се караха
. За сега съм си набавил Catan, Game of Thrones, Вещиците(по Тери Пратчет), Smallworld, Conquest of Nerath, както и няколко кутии с карти Magic:The Gathering
. Тук не включвам Сркрабъл, Монополи и другите стари класики. Та така, имам един въпрос и необходимост от малко помощ. Някой случайно да си е купувал Nerath? Мисля, че има локализация на български за нея, но моята версия е на английски. И като се сберем, и като се стигне до референции с правилата, не всеки се оправя добре с езика. Та някой ако има книжката с правилата преведени и може да ги снима/сканира и прати, ще съм много благодарен!! 
Редят се плочки с път и трябва да предвидиш как да си направиш пътечка с избутване на една плочка, така че да стигнеш до съкровището, което търсиш. Според мен не е бебешка. Поне моята дъщеря скоро навърши 8 и все още не се справя с нея. Не може да предвиди разместването на плочките.
Редят се плочки с път и трябва да предвидиш как да си направиш пътечка с избутване на една плочка, така че да стигнеш до съкровището, което търсиш. Според мен не е бебешка. Поне моята дъщеря скоро навърши 8 и все още не се справя с нея. Не може да предвиди разместването на плочките.