Спиди си мислят, че са куриери!

• 208 903
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 645
  • Тра-ла-ла
В момента е лудница с Рапидо. На онлайн чата преди мен имаше 12 човека Mr. Green На телефон не смея и да звъня. Пратката е в приемен офис, смс - йок.

# 646
  • София
В момента е лудница с Рапидо. На онлайн чата преди мен имаше 12 човека Mr. Green На телефон не смея и да звъня. Пратката е в приемен офис, смс - йок.

Е то е ясно, че в момента навсякъде е лудница.
Обаче какъв им беше проблемът в края на септември, когато усилено се купуваха основно учебници и помагала? Те една такава малка кампания като не могат да обслужат, представям си по Коледа какви ги вършат.

# 647
И аз от стор.бг чакам една поръчка от 14-ти. Някакви измислени куриерски фирми, дет куриерите ходят пеша по адресите....

# 648
  • София
Рапидо винаги ми пращат смс за пратка.
Повечето пъти след като е минал куриера.
По правило и задължително поръчвам само в работата, за да нямам проблеми с изчакването.
Само Еконт, и DHL ми създават проблеми.
Но според мен си е до куриер.
С Еконт никога няма да се спогодя, затова поръчвам до офис, а ако случайно е до адрес, се обаждам да ми я оставят в офиса.
Познават ни като фирма отлично и нямам проблеми с офиса. Обаче куриера им така и не научи къде се намираме.
С DHL се разбрахме, след като се заклех, че няма да получавам пратки, които трябва да се плащат и може да ги дадът на всеки, който им е подръка в офиса, ако не ме намерят на телефон. На третия път стана номера.
Дано не се отучат.

# 649
  • София
Имах смс за днес, ама трънци, не можах и да се свържа. Аз така и така не съм  в града, но те не знаят и ще ги насоля хубаво след празниците.  Laughing

# 650
Аз имах смс за 21ви, така че не се оплаквай.  Mr. Green Чакам с нетърпение да видя кога ще ми се обадят.

# 651
  • София
Аз имах смс за 21ви, така че не се оплаквай.  Mr. Green Чакам с нетърпение да видя кога ще ми се обадят.

И аз имах за 21-и, обаждане никакво. След безброй разговори и обещания, пратката продължава да си стои в склада на Спийди в Илиенци и не могат да обяснят защо не я товарят. Ще чакам след празниците да я пратят в офис и да я взема оттам. Егати и фирмата малоумна.

# 652
  • София
Споко, момичета. Моят е от 2 декември Joy

# 653
Миналата седмица видях друг куриер в моя район и помислих, че са сменили моят, който нон стоп правеше грешки. Прецаках се да поръчам 3 пратки през тях. И пак започнаха с глупостите:
- получавам първата пратка, виждам, че пак е "моят" човек и бях учудена, че всичко мина по ноти, прибрах се щастлива вкъщи - гледам пак ми звъни - "Извинете, но то за вас имало още една пратка, ама не мога да се връщам, ще я оставя в офиса, идете утре да си я вземете..." Smiling Imp това в най-големия сняг. Но хайде, нищо няма да ми стане, обаче плащам за доставка до врата, а получавам съвсем друга услуга!

- другата пратка от днес, вчера получавам СМС, но без сумата, която дължа към тях. Звъня им, за да приготвя точно пари, че иначе се цупят. 20 мин. на изчакване, предадох се и натиснах 1 (да ме потърсят на номера, от който звъня). Никой не се обади, и днес не е. Сутринта, приготвила всевъзможни банкноти и монети, седя на пост, по едно време получавам нов СМС - неуспешна доставка! Бясна звъня - объркали били куриера, дали го за разнос в Горна баня, човекът видял и го пренасочил.
Пак ще пусна жалба, не че има ефект...

# 654
Здравейте!
Възползвах се от промоцията на Сиела тези дни с доставка до автомат на Спиди. Направи ми впечатление, че доставката фигурира ДВА пъти: веднъж от сайта на Сиела, все пак много добре знам какво съм поръчала Wink, и още веднъж - в смс-а от Спиди!!
Не ми е за 4те лева отгоре, въпросът е принципен - ЗАЩО са я начислили, при положение, че пак АЗ трябва да ида да я взема? Има ли нещо общо с това, че е до автомат - автоматът няма как да го попитам, а естествено не мога да се свържа с тях по телефона!? Просто ми се струва безумно!

# 655
  • София
Май при всички попъчали от сиела го има този проблем.

# 656
Оо, благодаря! Сега се разтърсих из фейсбук 😀 Наистина не съм само аз и са предложили да се разбереш с куриера. Е, не знам как ще стане при мен, но при всички случаи не мисля, че Спиди заслужават да приберат дублираната сума.

# 657
  • София

Поръчах си лещи - и понеже доставката е за сметка на търговеца, не мога да претендирам с кой куриер ще доставят... Днес получих смс - не че съм виснала да ги чакам, но това е друг въпрос - никой не дойде...

# 658
И при мен. Звънях и се набутах пак на оператор към 19 ч. Говорила с куриера, не можел да каже дали ще ми я донесе. Сега гледам, че статусът ѝ пак е върната в офис.
Утре е ден 3, да видим дали ще успее или ще си загубя още един ден в чакане.
Абсолютно неадекватна работа, не разбирам как успяват да оцелеят?

# 659
  • София

Е, днес ми се обади - не бях изобщо наблизо - но после се върна.
Просто не предплащам - и винаги намират начин да ми доставят пратките.

Общи условия

Активация на акаунт