Днес успя да ме намери куриер на спиди. Понятие си нямам какво носи, всичко поръчвам до еконт, ама нейсе - улучил ме е на адрес, няма да го върна човека. Какво носи - ми документи. От някаква фирма - не помня каква - която нищо не ми говори. Напоследък поръчвах доста неща от различни фирми, от които не поръчвам редовно, а инцидентно са ми трябвали - така че може пък и да си е моя поръчка. Ама документи!? За 50+ лв!? Добре, дайте да видим какво има. Ми не може, няма отбелязано за преглед. Казвам му - свържете се с изпращача, да разреши прегледа и ще видим. Ми свържете се. Не знам. Не мога да я отворя. Добре де, как пък от Еконт винаги в такива ситуации успяват да се свържат с изпращача и да поискат съгласие, питам се, а спиди никога не могат? Последния път - техника за над 250 лв. с нарушена опаковка. И пусната по спиди поради някакво блеене на изпращача, и зарязана в произволен офис... По изключение бях решила да отида... и няма да повторя - какво означава "няма преглед и тест, не можем да се обадим"!?