Спиди си мислят, че са куриери!

• 208 985
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 350
Никога не поръчвам до машина. Колкото и да ме ядосват или да си губя времето, предпочитам да подкрепям работни места за хора.

# 1 351
  • София
Аз също, а и нямам такава машина наблизо да пробвам. Еконтомат съм виждала чак в съседния квартал, евентуално през лятото бих пробвала.

# 1 352
Никога не поръчвам до машина. Колкото и да ме ядосват или да си губя времето, предпочитам да подкрепям работни места за хора.
И аз Simple Smile Подкрепям ги, като ги облекчавам поне малко Simple Smile А работно място има, защото все някой го зарежда и поддържа тоз машин Simple Smile
На работното място дали днеска ще му минат 25 или 205 пакета му е все еднаква заплатата..

# 1 353
  • София
Поръчах от е-маг с доставка до Изибокс, ами то ужас. Не зная в тази тема ли предлагаха фирмата SАmeday да се казва SОmeday. Пратката стоя в техен склад от 28 ноември до 6 декември, явно около ЧП боксовете са били пълни.
Не че стоката беше на промо цена, да ме пита човек защо точно тогава поръчах. И за капак мислех, че може да стои 72 ч., а то било 48 ч. и я върнаха Sad

# 1 354
На мен тези изи боксове много ми харесват, въобще не чакам и си взимам пратката мигновено. Но веднъж от емаг ми бяха пратили поръчаното в друг изибокс, защото посоченият от мен бил пълен. Ми не е ок, взех я и от там, но не е коректно, бих изчакала да си я взема от удобно на мен място.

# 1 355
  • София
На мен тези изи боксове много ми харесват, въобще не чакам и си взимам пратката мигновено. Но веднъж от емаг ми бяха пратили поръчаното в друг изибокс, защото посоченият от мен бил пълен. Ми не е ок, взех я и от там, но не е коректно, бих изчакала да си я взема от удобно на мен място.
Аз чаках 8 дни куриерът да ми остави нещо в изибокс, защото беше покрай ЧП. И за капак изтървах срока да си го взема....не ми било писано. И то не най-удобния ми, защото той не работеше или е бил препълнен с поръчки - нямам идея

# 1 356
  • Козлодуй
В момента в Спиди при нас работи ужасно мързелив куриер. Днес ММ имаше да изпрати телефона си на ремонт куриера трябваше да дойде в 9 часа според товарителницата, а дойде в 16:30 като накара мъжа ми да слезе пред блока, а той дори не слезе от колата, а заявката беше да дойде на адреса. Лъже че адреса не бил пълен и на всичкото отгоре в разписката пише че е взел пратката в 8:52
Много крайно некоректни са Спиди и ако имам начин да ги избегна винаги поръчвам до Еконт.

# 1 357
  • Бургас
Моля някой да ми даде тел наомер на Спиди склад София Сомат /изток.На самият склад,а не официалният тел на Спиди.Издирвам изгубена пратка регистрирана последно там.Но никой не иска да ми даде номер за да се свържа със този склад.

# 1 358
За доставка до адрес един път ли се звъни на клиента преди да се пренасочи пратката в офис?

# 1 359
  • София
За доставка до адрес един път ли се звъни на клиента преди да се пренасочи пратката в офис?
Зависи от куриера и от настроението му. Но като цяло веднъж се звъни. Все пак клиентът би трябвало да знае, че очаква пратка и дори да има пропуснато повикване, може да върне обаждането.

# 1 360
Изобщо не звънят при нас, ако е нещо вече платено. Влизат и го оставят на масата на двора или до вратата отвътре, ако е нещо тежко, като кашини с котешка храна, тоалетна и пр. Ако не е, надуват клаксон, като минават.

# 1 361
Знаете ли дали има ограничение колко пъти мога да рестартирам жалба? Три пъти ми затварят сигнала без отговор и аз пак го отварям. Смятам да го отварям, докогато мога, но колко е това?

# 1 362
  • Пловдив
Знаете ли дали има ограничение колко пъти мога да рестартирам жалба? Три пъти ми затварят сигнала без отговор и аз пак го отварям. Смятам да го отварям, докогато мога, но колко е това?
Според мен безкрайно много.

# 1 363
Някой има ли проблем с доставките? Чакам две пратки и двете закъсняват.

# 1 364
Не е точно доставка, но чаках куриер на Спиди за взимане на продукт за сервиз от Емаг, дойдоха след една седмица, от Емаг ми казаха, че имали много работа затова не идвали на предварително уговорената дата.

Общи условия

Активация на акаунт