Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 044
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
marbela, суровият лук и чесън са за здрави стомаси...и аз не мога да ги ям.
то и цитрусите също дразнят, аз съм с три язви, та уви, ако тр да спазвам всички съвети какво не тр да ям, ще тр да съм на хляб и вода само Laughing

Мили момичета, аз продължавам с оплакванията Sad ще ме извините, но няма с кого друг да споделя или да се допитам дали се сблъсква със същото...
niya_nicko виж дали нещо от тази статия прилича на твоя случай:
http://www.puls.bg/illnes/issue_368/part_1.html

# 106
Лале в дъжда,честит рожден ден. Вчера бях на ФМ при д-р Павлова в Марковс. Много съм доволна огледа ни всички органи. бебчо така се беше сврял, че не стана за запис на диск и само си криеше личицето с ръчички. Даже ме караха да ходя до тоалетна, за да може да смени малко позата. Голям срамежливец се оказа Simple Smile Леко плацентата ми е по-надолу, но не е превия и каза, че след няколко месеца ще се качи. Доки ми каза, че според нея нямам нужда от трета ФМ, но както прежени АГ-то ми. Вие мислите ли да ходите на трета ФМ?
Ние вече си купихме количка, не мислех, че ще си взема триколка, защото прочетох че имат проблеми със слизането и качването по тротоари, но тази е с доста големи гуми и я пробвахме. Много е маневрена и има хубави спирачки, лекичка е това е цвета, взехме и кош за новородено, ето я:   http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-bebe-confort-high-trek-walnut … 012-20-16252.html 

Количката изглежда много добре. От кой магазин я взехте? Гледам, че цената не включва коша за новородено и столчето за кола обаче. Аз все още се чудя комбинирана количка ли да взема или 3 в 1. Изчетох много мнения, коша за новородено си трябва, но за няколко месеца се чудя има ли смисъл. При все, че ще е о жега на вън. Обмислях количката като има пълно легнало положение да и метна едно одеяло сгънато на няколко ката.За да стане по-равно и твърдо. В/у него чаршафче и така да избутам периода, в който бебето само ще лежи. Ви какво мислите по въпроса?

# 107
Здравейте.Кажете нещо против гадене,от няколко дни направо е страшно.Нормално ли е в 21седмица да ми се гади така???

# 108
marbela, суровият лук и чесън са за здрави стомаси...и аз не мога да ги ям.

Именно ! На чувствителен стомах всички зелении се отразяват зле. Но аз имах предвид стар чесън, затова писах скилидка, а не стрък - не би трябвало да има проблем за стомаха. А все пак е естествен продукт, по-добре отколкото разни от аптеката. Но всеки сам избира, разбира се.   Peace

# 109
Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми за необходимостта от нощниците. Дано не ми потрябват за болнични условия по-скоро, отколкото мислех. Аз днес съм с контракции и в принудителен болничен. Трябва да лежа по цял ден. Имам си и направление за болница, ако се почувствам по-зле... newsm61. Както и да е. Ще си лежа тук и ще си ви чета

# 110
  • Пловдив
Здравейте.Кажете нещо против гадене,от няколко дни направо е страшно.Нормално ли е в 21седмица да ми се гади така???

Пробвай различни неща-солени бисквити,кисели ябълки.Имаше и едно хомеопатично против гадене

tara 2 ,никакви болки,контракции и болници  Naughty .Лежиш,почиваш и мислиш положително

Съпругът ми е с язва на стомаха.Хапва пресен и стар чесън,зелена салата,спанак,цитруси.Явно си зависи.Чесънът е чудесен природен антибиотик.Много го уважаваме и се лекуваме с него

# 111
  • София
Съпругът ми е с язва на стомаха.Хапва пресен и стар чесън,зелена салата,спанак,цитруси.Явно си зависи.Чесънът е чудесен природен антибиотик.Много го уважаваме и се лекуваме с него
мда, подкрепям и това. елфита, той лекувал ли си е язвата? аз миналата година се лекувах с нексиум доста време, и успоредно с това лекувах и хеликобактер пилори с два вида аб ударно. да чукам на дърво оттогава нямам драма. а имах стомашен проблем повече от 15 г. и като се наканих да ида, се оказа че са три язви.... Rolling Eyes
натриев цитрат, вомитусхил (хомеопатично), а ако се консултираш с лекар - деган.
на мен гаденето ми мина преди 2 месеца, но на други около мен бременни се случи да им се гади едва ли не докато родиха. надявам се да ти поразмине  Peace

tara 2 лежи си и си почивай, не го мисли, сега е важно ти и беб да сте добре  Hug

# 112
Мили момичета, аз продължавам с оплакванията Sad ще ме извините, но няма с кого друг да споделя или да се допитам дали се сблъсква със същото...

Последните дни ми се случва след уриниране (примерно 4-5 мин. след това) все едно се донапишквам. Не усещам притискане в корема, но не знам дали не е свързано със задържане на урина или друг проблем с пикочния мехур. На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо???  Embarassed  Sad

Според мен не е проблем пишкането,защото и аз съм така наи-вероятно бебо е застанал така и ти притиска стената на пикочния мехур,не се притеснявай,най-добре се обади на генеколога който води бременността ти и го попитай.Може да се наложи да ходиш на преглед ,за да видиш че всичко е нормално Simple Smile  Stuck Out Tongue newsm53

# 113

Последните дни ми се случва след уриниране (примерно 4-5 мин. след това) все едно се донапишквам. Не усещам притискане в корема, но не знам дали не е свързано със задържане на урина или друг проблем с пикочния мехур. На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо???  Embarassed  Sad

Според мен не е проблем пишкането,защото и аз съм така наи-вероятно бебо е застанал така и ти притиска стената на пикочния мехур,не се притеснявай,най-добре се обади на генеколога който води бременността ти и го попитай.Може да се наложи да ходиш на преглед ,за да видиш че всичко е нормално Simple Smile  Stuck Out Tongue newsm53
и аз мисля,че е нормално и на мен ми се е случвали като кихам  Flushed

# 114
привет,мамчета, и аз днес влязох в болница, леко кървене Sad до неделя поне ще съм тук Hug Hug

# 115
привет,мамчета, и аз днес влязох в болница, леко кървене Sad до неделя поне ще съм тук Hug Hug

В коя седмица си?И казаха ли ти от какво е кървенето?

# 116
 bowuu

21 седм. според док. незнам, ще ме следят. Но аз със със сврклаж,почти нямам шийка

# 117
mary_48 да ти кажа моя личен опит с бибите  Laughing  С брат ми имаме малка разлика и въпреки, че са успели на 2 г. да ме отучат от биба, с появата на бебето аз съм почнала да му я крада. Майка ми се е ориентирала по звуковия сигнал с който той е известявал, че съм му я гепила. Борбата е била дълга докато ме отучат, в крайна сметка дори аз имам спомен от тая биба  Laughing
Mar_bella и аз бера ядове ако вечерям зелена салата, а понякога става проблем и от краставици с домати /с домашни градински обаче това Никога не ми се случва  Wink/ Още са фрашкани с химикали за съжаление..
mini_moni пиеш ли някакви лекарства за задържане? Освен магнезий и но-шпа? И мен ме е шубе от преждевременно, но трябва да се държим и много да се пазим, всичко ще е наред  Hug
lokosff почивай си сега, в болницата ще държат нещата под контрол  Hug Дано да не е нищо страшно  Praynig
niya_nicko  на мен досега никога не са ми пускали фибриноген и нямам представа. До коя седмица ще си на фракси? Аз съм се заредила с кутии за месец напред и тайно се надявам до месец да ми го спрат. То и без това не можем да отидем на естествено раждане с фракси, така казваше някой.
за бебешки покупки днес ми дойдоха първите бодита, които си поръчах от интернет. Толкова са мънички, изпаднах в такова умиление  Two Hearts Цената им е много добра, 1.50 за бройка от една ликвидация са.
Ето и снимчица
и за по-спортните натури ето такива
-тези са по 9 кинта. Сега ще взимам и едни с къс ръкав, ама от друго място.

# 118
  • Телиш/Плевен
tara 2, ще лежиш, ще си почиваш и всичко ще бъде наред. Hug

lokosff, стискам палци бързо да те изпишат и да нямаш повече проблеми поне до юни. Hug

VeryMe, много сладки покупки. Heart Eyes

# 119
bowuu

21 седм. според док. незнам, ще ме следят. Но аз със със сврклаж,почти нямам шийка

Милата   Hug Hug Hug Confused
Стискам палци всичко да е наред бързо оздравяване   bouquet pregnant

Общи условия

Активация на акаунт