Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 050
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
привет,мамчета, и аз днес влязох в болница, леко кървене Sad до неделя поне ще съм тук Hug Hug
о, мила, много съжалявам да го прочета това! Много се пази, може да се наложи доста дълго да пазиш леглото, но важното е с мъничето да сте добре.

VeryMe, честити първи покупки! Аз много се надявам тези почивни дни да купим и ние нещо за пумпал номер 2

А аз днес се отбих в магазин Миа и излезнах от там с най-хубавото настроение и самочувствие от месеци насам! Намерих си панталон, който идеално ми пасна на дължина, както и две блузки, с които изглеждам като бременните от списанията  Sunglasses поне аз се усещам точно така  Mr. Green Чак ме е яд, че ще напълнея още, а и че после няма да съм бременна и няма да мога да си ги нося тези дрешки  Embarassed
После бях на ЖК, пумпал беше супер послушен, доки чак се учуди, че е толкова послушен на такава възраст, а пумпал 2 отново беше сънен и се прозяваше - егати поспаливото дете ще имам! Общо взето за сметка на ужасното настроение от онзи ден, днес всичко беше просто суперско. Много съм хепи  Hug

# 136
Момичета, някой ползвал ли е боди с прехвъляне на рамената? Удобни ли са за обличане?  http://prodavalnik.com/10-na-tsenata-na-9-novi-bodita-s-ks-rkav- … r-9-12m-i34213603
plesure радвам се, че пумпалчето е добре и вече сте хепи Simple Smile

# 137
  • Пловдив
Момичета, някой ползвал ли е боди с прехвъляне на рамената?

Да,удобни са.Няма го досадното разкопчаване и закопчаване на копченца.

# 138
Момичета да се похваля и аз днес бях на 3деи ще си имаме момченца уф сега така харесваното ми име Aнгел ще го има не че и ангелина или анжелика беше зле но знаех си че ще е момче .на таткото му се искаше и момиченце но съдба пожелавам ви приятен и бебевълнуващ ден гледам че мами се подготвят с покупки сега вече и аз мога да започвам

# 139
Здравейте.Кажете нещо против гадене,от няколко дни направо е страшно.Нормално ли е в 21седмица да ми се гади така???
аз взимах в началото Емил безвреден за бремени с приятен вкус цитрус смучки се и все още го взимам става ми лошо в кола или в автобуса ама те както карат градските също и витамин с течен ампула но не на гладно че май дразни стомаха

# 140
Добро утро ранобудни!
Много сте изписали, не мога да ви изчета!
lokossff бързо да преминават всякакви болежки и неразположения!

Благодаря на VeryMe за линкчетата и инфото за бодита - разгледах ги и ми харесват много. В Пловдив, точно до офиса ми, има едно магазинче за българско бельо и пижами - детско, мъжко... За  нас и мъжете моделите са старомодни, но за децата са сладурски. Материите са супер леки, абсолютно подходящи за лятото - тънички и с весели мотиви. И цените пак са между 2-4 лева за боди. Има и рипсени, ватирани (тънка и дебела вата) Ще купувам от тях, че са проверени във времето и в пералнята Laughing. Въздържам се от покупки, че нали нашето  срамежливо бебе не се показва и не знам пола все още. Дано на 11.03, когато съм на поредната ФМ вече да разбера. Към края на месеца ще ходя до магазинчето и ще ви фотна какво съм взела и на какви цени.

# 141
  • Там някъде
Добро утро, мамита  Grinning
Lokosff, много съжалявам, но гледай да го приемаш като заслужен отдих и повече спокойствие Hug
Veryme, бодитата са много хубави!
plesure, страхотни емоции!!! Разбирам те напълно - преди 2 седмици бях толкова депресирана, че нищо не ми става и като си купих два сукмана и един панталон и все едно бях готова за червения килим Grinning И да попитам в Миа заредили ли са вече пролетни дрешки?
Аз вчера бях на ЖК и малкия ми мъж както вървеше малко назад сега е седмица напред и е 700 гр. - голям мъж  Heart Eyes Иначе продължава да си е седалищно и не само това ами и крачно. Аз си мислех че имам контракции и вчера като бях при док й казах (точно ми стана твърд корема и според мен получих контракции), тя ме прегледа и каза, че няма такова нещо - просто бебо е разположен така, че ми тежи ниско долу. Кръвните и урината са ми супер, което ме радва изключително - означава, че съм излекувала е-колите, но пак ще си отида на профилактичен април за всеки случай Simple Smile Хубав и усмихнат ден от мен!

# 142
  • Варна
Добро утро, момичета!

Lokosff, бързо оправяне! Важното, че вече си под наблюдение.  Peace

Мацки, ако ще купувате български бодита и гащиризончета, силно ви препоръчвам фирма САЛИ. Много качествени неща имат и са единствените, които не бяха широки и къси, а си лепваха по бебето точно. Ето тези 1. и 2. съм ги ползвала редовно за бельо, особено през зимата, тъй като са едноцветни и можех да слагам отгоре каквито гащиризончета исках, без отдолу да прозират други шарки.  Peace

# 143
добро утро в деня преди празника на мама smile3525
Ако утре не успея да се включа, пожелавам на всички много позитивни вълнения утрешния ден.
 VeryMe, благодаря за линка, супер са бодитата. Аз само чакам още за пола, ама като разбера почвам да гледам и харесвам по-активно Heart Eyes
Да се изкажа по въпроса за чесъна. Имам книжка на тема чесън, в която пише че ако стария чесън е леко покълнал, трябва да му се извади зеленичкото от сърцевината и така не дразни стомаха. По тази логика, трябва пресния да е по-агресивен от стария.
Пробвайте, да го извадите. Майка ми е с адски гастрит и не можеше да кусне чесън преди да почне да мажа зеленичкото и сега е екстра

# 144
Добро утро   bouquet
Миме благодаря за темичката  newsm51
За бибите ние я махнахме на около 3 месеца. Бях купила каучукова на чико и малкия я скъса някак си, макар че нямаше зъби. Купих нова-същата но силиконова,защото неможах да намеря каучукова,но той не я искаше,в крайна сметка се примири и от време на време я взимаше,но все по рядко и към 4 месец се отказах да я давам като не я ще  Crossing Arms та с бибите не съм имала проблем...
 За покупките имам от баткото доста бодита в зелено,бяло и жълто, от една позната 5-6 в розови нюанси и не мисля да купувам..., но ИСКАМ РОКЛИЧКИИИИИ  smile3511 а никъде не мога да намеря хубави за новородено, искам и рокля за изписването...а няма и няма, явно ще изчакам като се позатопли и пуснат летните стоки  Crossing Arms
Лелеее много мами с болешки  ooooh! Момичета пазете се, бързо оздравяване на всички  Hug
За сега лек ден от мен  Hug Hug Hug

# 145
  • София
Здравейте,

бих посъветвала мамите, които чакат момиченца, да поизчакат с рокличките, поне докато детето се научи да стои на краката си. Като е легнало или на ръце, целия ефект от рокличката отива по дяволите  Peace

# 146
Добро утро  Coffee Аз се наспах и ставам,за да легна на дивана ха ха - голяма работа ще направя  Laughing На мамите с проблеми пожелавам бързо да минават и всичко да е наред нататък.Само положителни мисли  Hug

# 147
Ей ме и мен готова да си тръгвам от болницата. Само да видим доктора дали е съгласен. Ама и да не е пак си отивам. вече почти нямам болки в бъбреците. тепературата мисля че най накрая я овладяхме. не можах да пия антибиотик понеже алергия. ама май така по добре Simple Smile само много ме е яд че си изпуснах часа за фм вчера, но дано ме запишат за другата седмица. нямах търпение. май това е за сега от мен

# 148
  • Варна
Добро утро!
Аз отново съм на вълна колички. Добавям в списъка още един модел - Alpine Cangaroo.

http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1577?utm_source=sh … paign=direct_link

Доколкото разбрах, май е стар модел. Някакви мнения и впечатления?

# 149
Здравейте и от мен! Аз пък съм на вълна столчета за кола   Mr. Green Намерих едни, които са на подозрително ниска цена 40 лева в момента-какво ще кажете, стават ли или има уловка  Wink http://baby.bg/product.php?ProductID=7725

Общи условия

Активация на акаунт