Знаете ли кого видях? - тема 25

• 109 767
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
В каква среда го срещаш? Имаше изповед при Карбовски, че спира с жените?
Какви жени, той обяви, че на 6 май ще се самоубива  Wink.

# 31
Никой не виждам ама пусто сърце клюкарско Joy иска да се запише в тази тема Simple Smile
Единствената звезда, която може да видя из тия ширини е единия от братята Аргирови (не знам кой е от двамата ама ще го позная Wink )

# 32
  • София
Йордан Цонев вчера пред Шератон. С шофьор. От известно време го гледам ходи с много смешни очила - като на Хари Потър. Не му отиват на физиономията.

# 33
  • София
  bouquet

# 34
Слави го виждах миналата пролет когато правеха "Гласът на България", държеше се съвсем нормално, снимаше се с всички и даваше автографи. Охрана нямаше около него.  Peace

# 35
  • До морето
Слави го виждах миналата пролет когато правеха "Гласът на България", държеше се съвсем нормално, снимаше се с всички и даваше автографи. Охрана нямаше около него.  Peace

И аз съм същите впечатления  Peace

# 36
Йордан Цонев вчера пред Шератон. С шофьор. От известно време го гледам ходи с много смешни очила - като на Хари Потър. Не му отиват на физиономията.
И Дилов е с такива,много са ми грозни тези очила,но са много скъпи

# 37
И Дилов е с такива,много са ми грозни тези очила,но са много скъпи

Е, значи затова са с такива. Да демонстрират.

# 38
В каква среда го срещаш? Имаше изповед при Карбовски, че спира с жените?
Какви жени, той обяви, че на 6 май ще се самоубива  Wink.

По кафенетата основно  го виждам. Ще се беси, да, на 6 май. Sunglasses
Миналата седмица бях в социални и шута му, момче за всичко, дойде да пита за пенсията му- имала ли увеличение. Служителката каза, че той на място лично трябва да отиде, този взе да се тюхка, че е трудноподвижен Sunglasses и стигнаха до извода да пращат служебна кола със соц. работник да го заведе.
Нищо му няма, разиграва си коня.

# 39
  • София/Варна

И аз съм същите впечатления  Peace

+1 Аз съм го виждала с оxрана, но винаги страшно отзивчив. И аз имам снимка с него, държа се много готино Embarassed Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Рада Домусчиева в голяма верига Second Hand. Много неприятна жена.

# 40
Преди няколко дни в квартална верига магазини Юлиян Вергов с дъщеря си, много мил и разбран ми се видя и леко дегизиран  Mr. Green

# 41
Точно в този момент - Ицо стоте манекенки папка срещу мен.

# 42
  • До сърцето...

Сам???   Rolling Eyes  Mr. Green

# 43

Сам???   Rolling Eyes  Mr. Green

С приятел Mr. Green, няма мацки наоколо, освен мен.

# 44
Вчера видях мъжът на Антония Петрова. Има нужда от подстрижа и измиване на косата.

Общи условия

Активация на акаунт