Знаете ли кого видях? - тема 25

• 109 787
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Емо Чолаков, пиеше бира на версия, не е ли изкарал от рекламата достатъчно Rolling Eyes........

# 466
Вчера - Евгени Минчев наперено крачеше по Витошка, придружен от по-възрастен мъж.
Този "лорд" май повече в София се подвизава, отколкото в Лондон...
Аз съм го засичала 2-3 пъти на летищата и тук, и в Лондон. Оглеждаше се важно, чакайки някой да го забележи. Но пък пътуваше с EasyJet....

# 467
  • София/Варна
Вчера - Евгени Минчев наперено крачеше по Витошка, придружен от по-възрастен мъж.

Значи сме го видяли едновременно. Laughing
Беше с покъртителен стайлинг, по принцип не се заглеждам изобщо в xората, но едни деца се смееxа на нещо, та се поогледаx, а той вървеше точно пред мен. Наперен пуяк.

# 468
записче

Преди два дни в Търново - Илиян Киряков. Беше облече с тениска и дънки, бързаше за някъде.
Не мислех, че е чак толкова нисък.

# 469
Андрей Слабаков и Ернестина Шинова в Икеа в момента.

# 470
Стенли и Локо с госпожица преди малко на големия концерт на училище Британика в НДК. Чудесно изглеждат! Heart Eyes

# 471
Вчера Влади Априлов на състезание по карате. Има ужасни тикове - не само с очите, но и с устата.

# 472
  • София
Вчера Хилда Казасян с дъщеря си в H&M.

# 473
Стенли и Локо с госпожица преди малко на големия концерт на училище Британика в НДК. Чудесно изглеждат! Heart Eyes

Серията вчерашни концерти в зала 3 ли имаш предвид?
Или е имало отделно ВИП- мероприятие  Rolling Eyes

Сравнително наскоро- Любо Нейков в зоопарка.  Wink

# 474
Снощи Драго Чая до Мол София - много по-слаб, отколкото на екран. Днес Бойко Кръстанов с колело на Графа и Денди с кученцето на Раковска.

# 475
Вчера Влади Априлов на състезание по карате. Има ужасни тикове - не само с очите, но и с устата.
Но какво е станало? Той си говореше съвсем нормално преди, без тикове.

# 476
  • Sofia
за очите съм забелязала,че много премигва,носи очила....но с устата какво прави

# 477
Деян Донков с куче и Радина до НАТФИЗ. Радина е много дребна, сигурно е около 160см., слаба и някак плаха, гледаше го като куче.
Деянчо няма да го коментирам, че хич не съм му фенка и нищо хубаво не мога да кажа.

Данчо Караджов на Раковска, едва го познах.

# 478
Емо Чолаков, пиеше бира на версия, не е ли изкарал от рекламата достатъчно Rolling Eyes........
А откъде знаеш, че не е платил бирата си?

# 479
  • София
Митко Кърнев преди час и нещо служебно. Възпитан и любезен, а не бях с такова впечатление от телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт