Black Sails

• 38 478
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изтупвам темата от праха, за да изкажа огромното си удоволствие от началото на епизод 2.
Били, Били, Били newsm44

# 46
  • Ænima/Albuquerque
Верно ли? Пък аз така да нямам мерак да го гледам...

# 47
О, на мен видяното дотук ми харесва дори повече от първия сезон.

# 48
О, на мен видяното дотук ми харесва дори повече от първия сезон.

И аз така, но не съм се съмнявала, че Били не е умрял. Защото много хора, които очеизвадно не са чели книгата (в англоезичен форум) твърдяха, че можело филмът да не се придържа към книгата,  Joy   а то истината е, че никога не е имало книга за капитан Флинт. Знае се само, че и Флинт, и Силвър са доживели до солидна възраст, а най-интересното между двамата предстои
Скрит текст:
нали ще грабят съкровището двамата и после Силвър ще дебне, къде Флинт го е заровил

П.П. как пък пропуснах Били - нали той и Силвър са заедно в книгата и то на дърти години  Joy

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 23:55 от sinergon2

# 49
  • Ænima/Albuquerque
Е, то кой ли си мислеше, че е умрял? Едни 60% от книгата щяха да отидат по дяволите, ако беше така. Оф, ще ме карате да гледам. Tired

# 50
Е, то кой ли си мислеше, че е умрял? Едни 60% от книгата щяха да отидат по дяволите, ако беше така. Оф, ще ме карате да гледам. Tired
Ами понеже лайкнах фен страницата им във Фейсбук и там десетки хиляди фенове коментират под всяка снимка и ме шашна, че 99% от хората не са чели книгата....

# 51
Въобще не бях сигурна дали няма да ни сюрпризират, та си тръпнах чак до днес Laughing.

# 52
  • Вестерос
Заинтригувах се от писаното в темата и изтеглих първи сезон. 3 серии изгледах- със смесени чувства съм, за сега. Ще го доизгледам. Странен ми е  Grinning

# 53
Много Вейн, мнооого!

# 54
  • Вестерос
Да ви кажа не ми допада, смятам да изгледам до края 1-ви сезон и тогава да реша дали да гледам втори каквото е излязло. Много мудно ми е Thinking

# 55
  • Ямбол
Heart Eyes

Много силен епизод! Много доволна!

# 56
  • Разпиляна във въображението
И аз доволна.

# 57
Да, много е силен новият сезон Party.

# 58
  • Ямбол
Отново добър епизод.  Heart Eyes
Сега да видим как ще си поделят острова Вейн и Флинт. Ще падне голяма битка.
Честно казано, при сегашното темпо на сериала, и при наличието на толкова Вейн, ми е все едно за появата на Били.  Laughing

# 59
Били докато се свести и сезона ще свърши. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт