След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 690

Chios, Greece

# 691
# 692

1 Hazal Kaya
2 Ceyda Ateş -
3 Beren Saat
4 Pelin Karahan
5 Özgü Namal
6 Meryem Uzerli
7 Tuba Büyüküstün
8 Deniz Çakır

# 693

İbrahim Çelikkol-Saba Tümer'le Bu Gece

# 694
  • Мюнхен

1 Hazal Kaya
2 Ceyda Ateş -
3 Beren Saat
4 Pelin Karahan
5 Özgü Namal
6 Meryem Uzerli
7 Tuba Büyüküstün
8 Deniz Çakır

Хазал каква е смешна иначе всички много си приличат!!

Извинявам се, че не пиша но водя едни дискусии в темата за Къртицата. Много интересен епизод беше снощи.

Лиа ВВ свършва. Все пак действието се развива през много години и сюжетните линии са няколко. Иначе за Фирмата не е точно така. Гришам ми е любимец, чела съм почти всичко от него, но последните му книги не са като предишните. Сериала не е по него, сценарият не е писан от него, а е продължение на романа. Демек действието се развива 10г по-късно. Много е интересен, ще ти хареса. Няма нишо общо с филма.
Клю аз пък харесвам такива филми, но иначе не знам точно за какво става дума в този с Дениз Ч. Браво на теб за козунаците. Аз не съм правила никога.
Мел мерси за трапезата. Аз също не мога да гледам толкова, но и да искам не става.

# 695
мел,....прочети,моля те във "ВВ"стр,13,пост 190 и се настрой да изгледаш поне финала Hug Hug Hug
За феновете на Ясемин Ален-Дефне,после ще се нарича Фатма. Ще има от принц Баязид (Мете от "Времето лети") 3-ма синове-Орхан, Осман,Абдула и 2 момичета- Михримах и Айше newsm78.

# 696
  • Мюнхен
Определено ако някой е гледал ВВ 3 сезона, трябва да гледа и последният!!!

# 697

Лиа ВВ свършва. Все пак действието се развива през много години и сюжетните линии са няколко. Иначе за Фирмата не е точно така. Гришам ми е любимец, чела съм почти всичко от него, но последните му книги не са като предишните. Сериала не е по него, сценарият не е писан от него, а е продължение на романа. Демек действието се развива 10г по-късно. Много е интересен, ще ти хареса. Няма нишо общо с филма.

Бг-гърл Hug, мдаааа, това обстоятелство съм го пропуснала и напълно променя нещата Naughty Значи ще се гледа! smile3521

# 698
Малките сладури Нарин и Фърат:

и порасналите Нарин и Фърат:

# 699
Фърат Казан

# 700
Джемил и Иффет

# 701
Ибрахим голяма работа Party Party Party
спортист, актьор, музикант Peace

# 702

Ясемин Ален Peace

# 703
 Hug Hug Hug Hug

Ибрахим голяма работа Party Party Party
спортист, актьор, музикант Peace

Лиа забравяш книгите, за да се допълни голямата работа-  Ибрахим Joy Joy Joy Joy

# 704
 ooooh! ooooh! ooooh!, тцъ, тцъ, тцъ, голяма съм разсейка Ели Hug, как можах да забравя, явно иска вече сам да си пише сценариите, че му омръзнаха тези идиотски финали на дизитата, в които играе Joy Joy Joy Joy

Изчезвам да гледам АПК-4 еп. Heart Eyes Целият преводаческо-субтитърски екип и на АПК и на СКШ са страхотни newsm51 smile3525 newsm51 Само, дето СКШ на мен много ми куца, явно им е трудно на турците да пресъздават руската действителност, язък за добрите артисти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт