НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
svidni4ka   bouquet

# 526
...
Абе прасето е голяма работа, всичко му се яде освен половите органи Laughing

Аааа това щото не са те черпили с тестиси на скара

Представиха ми ги като "бели бъбреци"
Най-големият деликатес уж
И аз като проста гражданка си ги хапнах
Не че бяха лоши, ама ако знаех какво ми предлагат, нямаше да ги пробвам

# 527
Мозък, език леле  ooooh!
Аз мозък рядко ям, ама език доста често.
И то основата на езика ми е най-вкусна. Телешкият опасен ли е?
Само да подчертая че канадския телешки е доста по-малък от българския телешки, така че ако е наистина теленце, пак ли е вреден, даже пише че е теленце изцяло на млечна храна, малко е демек (ох търсся и аз за какво да се хвана  Praynig )

А сега прочетох, свидничка, благодаря   bouquet

Аз поликистоза нямам, ама имам един косъм на пъпа, ужасно голям и дебел и дразнещ, по принцип не съм много космата, ама този е кошмар, винаги ми е приличал на космите които стърчат от ушите на дядовците не знам защо. От както съм на НВД го няма, или режима е подействал или съм го омаломощила от скубане  newsm78
Гърдите болят понякога пред цикъл и овулация също, айде ако обичате на тези на които им растът да дадът подробно меню   Crossing Arms

# 528
  • София
Нищо не спирам докато не ми се предостави статистика - заболели от луда крава в България за 2013 толкова и толкова.  Пък!   Crossing Arms
Не знам по какъв повод се сетих,  че така и така статистически 40 % от българите имат НЯКАКВО психично отклонение  Mr. Green

# 529
  • SA
Аз не зная в Бьлгария някога да е диагностициран случай на луда крава ( за хора имам предвид). И да има такива, едва ли са много. Друг е вьпросьт колко от по-вьзрастните хора с деменция и други прогресиращи неврологични нарушения биват изследвани за тази вьзможност.
Скрит текст:
И като интересен факт - при някои човекоядни племена от Папуя Нова Гвиеня се среща подобно на лудата крава заболяване - куру. Предполага се, че е свьрзано с консумацията на човешки мозьци.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kuru_%28disease%29

# 530
Леле предполгам, че това с агнешкия зъб е един от методите за разпознаване колко е голямо животното, че иначе ако попаднат на такава Увца като мен на 35 години ми падна последния млечен зъб  Joy.....Страшни работи пишете. Като знам на времето бабите като заколят агънце първо на мен се даваха благинките, като мозък, чревца, сърчица, дробове. Никой нищо не е проверявал, а колко опасни болести се крият точно там newsm78.

( а като заговорихме за окосмяване и аз не съм от косматите без значение от диетата, но виж тая моя позната дето скоро ви разправях за нея как качи 40~50кг за година и дето всичко и е наред според американската медицина - направо тая жена няма място което да не обескосмява то крака ясно, ами ръце, казва за гърди, краката до горе, мустак...., а отделно и едни възелчета по врата и излязаха като брадавици едни такива. Обаче като казва доктора,че нищо и няма......Перфектна отвсякъде)

# 531
За окосмяването не мога нищо да кажа...но гърдите ми има разлика в тях,намаляха драстично но аз отслабнах последната година почти 20 килограма.Човек се учи цял живот за мозъците и езика сега разбирам тези работи.А за шкембето как стои въпроса някой знае ли newsm78

# 532
  • SA
Вики, да не е нещо такова при твоята приятелка ?
Скрит текст:

# 533
Извинявайте, ама който го е страх от болестта на лудата крава (Creutzfeldt-Jakob - класическа форма) да вземе да прочете, че по-малко от 1% от заболелите са инфектирани от консумацията на заразено месо, но по-често чрез посредничеството на заразено медицинско оборудване  Peace Статистиките на американския континент показват 1 човек заразен на 1 милион/годишно, като повечето са със семейно обременяване.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 16:32 от greendream

# 534
  • София
svidni4ka, странно, че те болят гърдите цели 2 седмици Shocked Мен многократно в миналото са ме болели от ПМС, но не за толкова дълго време Embarassed
Шоки, болят ме по точно същия начин както когато почнаха да ми растат за първи път и когато бях бременна  Shocked И са едни твърди ooooh! Съжалявам, че занимавам аудиторията, но може накой да има същия проблем. М/у другото най-първия път, в пубертета, ме боляха няколко години така нон-стоп, докато не спряха да растат. Затова си спомням. Тогава докторите казаха, че било нормално  Whistling
Същото ми се случи януари, едва ги изтърпях  ooooh! Започнаха около седвица след края на цикъла и продължиха до следващия....пълен ад  #Cussing out Обикновено не ги усещам изобщо, даже преди цикъл рядко ме наболяват, но това чудо не знам какво беше....не ми е за 1 път, все зимата ми се случва, 1 годишно слава богу  Rolling Eyes Предни години и тестове за бременност съм си купувала даже  Embarassed Преди 2 години една приятелка имаше подобен проблем, пак януари и февруари, побърка се горката, 2 месеца  Shocked Ходи на лекар - никакъв проблем не и откриха, чакаше си да мине от самосебе си  Peace
Та не е свързано с режима - може би хормони, сезони и   bouquetт.н.

# 535
Да Ками същите, но много и ситни даже тя ми вика, че си ги била късала  #Crazy.

# 536
  • SA
Вики,
Скрит текст:
При инсулинова резистентност, каквато трябва да се подозира при хора с екстремно затльстяване като твоята приятелка, могат да се наблюдават специфични кожни промени, особено в областта на врата, подмишниците, слабините. Наричат се аcanthosis nigricans . Кожата особено по гьнките става по-упльтнена, пигментирана и на пипане се усеща като кадифе. Много често в засегнатите области се появяват и подобни образувания - като малки брадавички ( skin tags).
При наличието на такива кожни промени, сьчетано сьс значително затльстяване, задьлжително трябва да се тьрси инсулинова резистентност.

# 537
Ками  bouquet то на мен ми стана ясно без да съм лекар, а на лекаря всичко му се вижда перфектно. Тъкмо Шоки беше пускала инфо за тези skin tags и веднага ги асоциирах с „перфектната” дама. Благодаря ти за труда който си направи да търсиш допълнително инфо Heart Eyes  bouquet.

# 538
  • София
greendream, ясно. Така си и мислех - поредната психоза е това.

Да попитам -  понеже се чувствам страхотно само на месо, яйца и масло, чудех се, струва ли си да си направя някакви изследвания, ако реша следващите две седмици да остана само на този тип хранене?
Има предвид, че се чувствам заситена и то с любима храна. Имам енергия, настроение и прочее. И паласките ми поизчезнаха, и талията видимо (и цифрово) понамаля  Embarassed

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 18:22 от Assos

# 539
  • USA
Много интересни неща пишете, момичета  bouquet
Аз нямам какво толкова да споделям и затова повече чета.
 Реших да сваля 3 кг за плажния сезон и затова изчистих максимално храненето, т.е. само месо, яйца, масло, бекон от една седмица. Малко маскарпоне, 1 авокадо и 300гр аспержи за това време. Чувстам се прекрасно, кипя от енергия, дори ми се спортува, нещо мноооого необичаино за мен. Нищо не ми липсва, плодовете и зеленчуците по принцип са ми безразлични, салати никога не съм обичала. Е, свалих ги килата, но проблемът ми е, 4е не мога да спя. Наспивам се точно за 4 часа, от 10 до 2. Събуждам се наспала се, бодра, отпочинала и не ме свърта в леглото и 5 минути, просто нямам търпение да стана и да си направя мазното ми кафе със сметана и канела(пристрастена съм към него Heart Eyes). Да, но съгласете се, 4е да пиеш кафе в 2 през нощта не е много нормално, а и нямам какво друго да правя освен да си пусна компютъра. Какво мога да направя за да си удължа съня, проблеми със заспиването нямам, точно на втората минута като легна и вече сънувам. Спя дълбоко и непробудно, но само 4 часа. Дайте ми съвет. Искам да се чувствам така както се чувствам сега, но и да спя малко повече.  

Общи условия

Активация на акаунт