Кралски работи и клюки - 8

• 78 773
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Прекрасно! На това му се казва "с един куршум - два заека": престолонаследник за княжеството и малка жива кукла за принцесата. Simple Smile
Да са живи и здрави. Обичам "бебешките" новини.

# 226
Не ми харесва, че момиченцето  родено първо, а момчето е престолонаследник. Дискриминация по пол в 21 век  Rolling Eyes.

# 227
  • Пловдив
Не ми харесва, че момиченцето  родено първо, а момчето е престолонаследник. Дискриминация по пол в 21 век  Rolling Eyes.
То подобна дискриминация е, че Алберт има и други деца, ама не са престолонаследници, защото не са "законни". В 21 век.

# 228
  • София
То подобна дискриминация е, че Алберт има и други деца, ама не са престолонаследници, защото не са "законни". В 21 век.

Точно това си мислех и аз. Всички се възмущават, че Габриела няма да е престолонаследница, но не и че Джазмин Грейс също няма това право, въпреки че реално тя е първородната.

# 229
Вместо да се радвата,че въобще се родиха ,се възмущавате.
Ами ,традиции и толкоз.

# 230
Коледна фотосесия на Джорджи:

Голям е сладурррр!  Heart Eyes

# 231
Бонбон!!!

# 232
Голям и то бонбон!

# 233
Джорджи е наистина хубав и прилича много на Уилям / който напоследък погрознява нещо/. Бебето е закачило красив ген от майка си  Wink и облагородява грозотиите в английския кралски двор  Simple Smile

# 234

Наистина много хубава фотосесия!
(Какво прекрасно семейство ще са в добавка с едно бебе момиченце.) Wink

# 235
А,дано!

# 236
  • Луната
Много слънчево дете Simple Smile

# 237
# 238
  • Някъде там
Разкошен Джорджи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам чувството, че ще прилича повече на сладура Хари. Heart Eyes като изключим това че не е риж. Grinning

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен е одрал кожата на татко си и с времето,когато стане мъж,конската физиономия ще доминира все повече.

Някой виждал ли е снимки на бременната Шарлен? Защото аз не помня такива и ми е малко странно как за 9 месеца няма да се покажеш,с оглед обществените задължения на кралските особи?

Общи условия

Активация на акаунт