Кралски работи и клюки - 8

• 78 469
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Един въпрос, Джордж на кой е кръстен?
Той е Джордж Александър Луи: Джордж - на бащата на Елизабет, Александър - на второто име на Елизабет, а Луи на дядото на Филип и четвърто име на Уилям.
Интересно ми е как мога да запомня цялата тази информация, а например елементарна рецепта с до 5 продукта и прости обяснения не ми е по възможностите  newsm78 Помня, че едно време по биология учехме за чехълчетата, които имали избирателна пропускливост  Mr. Green

# 511
  • in Wonderland
Той е Джордж Александър Луи: Джордж - на бащата на Елизабет, Александър - на второто име на Елизабет, а Луи на дядото на Филип и четвърто име на Уилям.
Интересно ми е как мога да запомня цялата тази информация, а например елементарна рецепта с до 5 продукта и прости обяснения не ми е по възможностите  newsm78 Помня, че едно време по биология учехме за чехълчетата, които имали избирателна пропускливост  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
Разсмя ме от сърце! Ох, и аз си се чудя как мога да помня някакви неща, които изобщо не са ми нужни, а не си спомням къде оставих дебитната карта на ММ, която ми беше дал за временно ползване?! ( отиде да я спре и да пусне нова и аз я намерих  Tired )

# 512
  • Телиш/Плевен
Еее, може пък наистина да се чувства добре. Моето раждане беше много леко и бързо и се чувствах отлично след това. Peace
Роклята...хм...със смесени чувства съм, макар че първата ми мисъл беше точно, че е сякаш с нощница. Blush Сега си мисля, че не е толкова зле, но не мога да си крива душата - при изписването на Джордж ми хареса повече. Wink

# 513
  • София

Joy Joy Joy Joy
Разсмя ме от сърце! Ох, и аз си се чудя как мога да помня някакви неща, които изобщо не са ми нужни, а не си спомням къде оставих дебитната карта на ММ, която ми беше дал за временно ползване?! ( отиде да я спре и да пусне нова и аз я намерих  Tired )
Абееее, чехълчета!  Hug Mr. Green

# 514
Само на мен ли роклята на Кейт ми се видя приветлива  Rolling Eyes Определено не е стил,който харесвам,но това е нейният стил и ако трябва да се абстрахирам от вкуса си,намирам роклята за слънчева  Wink
Намирам,че подбирането на жълт цвят на роклята,при представянето на дъщеричката е в пъти по-добър от обичайното розово .  Wink

Не мога да си спомня ,кога и как оповестиха името при Джордж  newsm78 Освен ,че беше обявено след посещение на баба Бети  Laughing .

# 515
  • по пътя
Роклята ми харесва, но може би защото харесвам и се нося малко по-старомодно, та много си падам по такива рокли.

# 516
И аз да се запиша със суперлативи за двойката  Heart Eyes
Не се учудвам на вида на Кейт, аз също имах леко раждане и няколко часа след него бях способна да летя, не само да ходя на токчета  Wink Много ми хареса практиката им да изписват веднага след второ раждане, явно нямат изгода от дълги клинични пътеки  Mr. Green

# 517
Когато излизаха, Кейт носеше бебето и като тръгнаха да слизат по стълбите, тя протегна ръка, той й подаде ръка,сякаш непредвидено трябваше да се синхронизират и се хванаха вплели пръсти слизайки по стълбите . Мислех,че сайтовете ще прелеят с това вплитане на ръцете им , но сега и една снимка не мога да намеря  Tired Wink

# 518
  • по пътя
 Heart EyesДано наистина са щастливи, дано!

# 519
Heart EyesДано наистина са щастливи, дано!
]
Да бъде!

# 520
На мен ми хареса рокличката, като за такъв повод. Напомни ми за нощница, но ми допада за изписване на бебче - весела, слънчева. Също забелязах, че потърси упора при слизане по стълбите.

# 521
Те са  Grinning Студентска любов прераснала в брак и две деца . Първото е момче,а второто момиче - най-добрата комбинация на ред .  Кейт макар многото задължения съумява да запази своята среда и вместо да се откъсне от семейството си и да бъде кралска снаха, сякаш Уилям стана повече  Мидълтън'с зет  Wink ( все пак нарича Майкъл "татко"  Wink )  За сметка на Чарлз , Уилям се справи чудесно с живота си .

# 522
  • София
На мен роклята много ми хареса, десенът също. Онази при изписването на Джордж по-не ми допадна.
Токчетата не са чак 8-9см май  newsm78 Тя и по-високи носи.
Чудех се, докато гледах живото излъчпване, дали цялата тази коса си е нейна  newsm78

# 523
  • София
Кейт макар многото задължения съумява да запази своята среда и вместо да се откъсне от семейството си и да бъде кралска снаха, сякаш Уилям стана повече  Мидълтън'с зет  Wink ( все пак нарича Майкъл "татко"  Wink )  За сметка на Чарлз , Уилям се справи чудесно с живота си .
Peace Всъщност Уилям намира в семейството на Кейт семейството, което той реално никога не е имал.

Иначе косата си е нейна според мен. Ето малко снимки: http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/royalty/8997635 … ures.html?image=7

# 524
  • Телиш/Плевен
Когато излизаха, Кейт носеше бебето и като тръгнаха да слизат по стълбите, тя протегна ръка, той й подаде ръка,сякаш непредвидено трябваше да се синхронизират и се хванаха вплели пръсти слизайки по стълбите . Мислех,че сайтовете ще прелеят с това вплитане на ръцете им , но сега и една снимка не мога да намеря  Tired Wink
Тук са уловили този момент (15-тата и 16-тата снимка). Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт