Кралски работи и клюки - 8

• 78 672
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Баба Бети скастрила стилистката на двореца
http://www.novini.bg/news/204673-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB … %BA%D0%B8%29.html
Щели да правят инвентаризация на гардероба на Кейт. На колко още унижения ще я подлагат  Tired
Защото хич не е унизително няколко пъти годишно на официални събития да ти снимат голия задник. Като никога смятам - права е кралицата.

# 91
  • Бургас
http://www.novini.bg/news/204673-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB … %BA%D0%B8%29.html
Щели да правят инвентаризация на гардероба на Кейт. На колко още унижения ще я подлагат  Tired
Защото хич не е унизително няколко пъти годишно на официални събития да ти снимат голия задник. Като никога смятам - права е кралицата.

И какво - баба Бети ще кара младо момиче да носи прилепнали поли и рокли под коляното, като  излезли от някой девически колеж от началото на миналия век, ли? Това, че е вид кралска особа не означава, че не е човек. Снимали са й малко задника. Ужас. Представяш ли си да я щракнат на плажа /както всички холивудски звезди/. Хората ги харесват с Уилям именно защото се държат като нормални хора и понякога им се случват гафове.

# 92
И аз съм съгласна с Кралицата.Ми тежка е кралската корона и това си е . Peace

# 93
  • Пловдив

И какво - баба Бети ще кара младо момиче да носи прилепнали поли и рокли под коляното, като  излезли от някой девически колеж от началото на миналия век, ли? Това, че е вид кралска особа не означава, че не е човек. Снимали са й малко задника. Ужас. Представяш ли си да я щракнат на плажа /както всички холивудски звезди/. Хората ги харесват с Уилям именно защото се държат като нормални хора и понякога им се случват гафове.
Ами не, ще носи рокли и поли от тежки материи просто. Край на разветите шифони.

# 94
На полите и роклите на Лейди Деяна слагаха оловни топчета при подгъвите, за да се избягват подобни сконфузни сцени.

# 95
  • Пловдив
На полите и роклите на Лейди Деяна слагаха оловни топчета при подгъвите, за да се избягват подобни сконфузни сцени.
Коко Шанел е вграждала метални верижки в подгъвите за да падат тежко роклите. Сега се сетих, че съм го чела. Много скъпите шивачи и моделиери имат разни трикове.

# 96
  • Майничка
Оловни топчета, оловна нишка, метално синджирче, ивица твърд плат, като корисиле (особено на мъжките панталони) - това са си техники още от края на 19-началото на 20в. за "тежко" падане на материята. Като са носели коприни и муселини, да не би по-малко вятър да е духал... Mr. Green

# 97
  • Пловдив
Още на Сара Ферюгсън, докато беше женена за Андрю и бяха снимали задника и и имаше всеобщо възмущение как може такава благородна дама да не вземе мерки, които са общоизвестни.
И аз съм съгласна, че има статути, при които са недопустими подобни случаи. В края на краищата никой всичко е въпрос на избор и като си го избереш трябва да се съобразяваш с правилата.

# 98
Миналата седмица е стартирало ново предаване I Wanna Marry "Harry" и името на Хари не случайно е в кавички - всъщност е младеж, който само прилича на принца. Гледах клипчето - честно не знам как така девойките се навиха, че това е всъщност принцът...   baby_neutral

# 99
Жената на принц Уйлям чака близначки

28.05.2014
Жената на принц Уйлям чака близначки
Чуждите медии съобщават, че съпругата на Уилям очаква две момиченца. И този път новината за поредната бременност на херцогинята на Кеймбридж не е менте, а лично потвърдена от Бъкингамския дворец за списание „OK!".

Изданието добавя, че бъдещата мама вече е качила 5 кг. Все още обаче не е ясно в кой месец е херцогинята. По-рано таблоиди от целия свят писаха, че съпругата на наследника на британския престол копнее за момиченце и дори спазва специална диета, за да зачене женска рожба. Сега, вероятно, двойната радост на Кейт и Уилям няма граници.

http://www.frognews.bg/news_70749/Jenata_na_prints_Uiliam_chaka_bliznachki/

# 100
Да бе да.
За да знаят пола, трябва да е поне в 4ти месец, ако е в 4ти месец, то няма да е качила замо 5 килограма, ако бебетата са две.
Пак са си измислили нещо, въпреки че ужасно ме кефят Кейт и Уилям и две момиченца много ще им ходят.

# 101
  • София
И на мен ми звучи като измислица, но не защото е качила само 5 килограма в четвърти месец, това ми изглежда напълно реално.

# 102
оказа се че е измислица за бременността. иначе Кейт на всеки удобен случай си показва предпочитанията към това да не носи бельо на официални визити. няма лошо, но поне да не го показва на всички.  ooooh!

# 103
Как го забеляза това, че не носи бельо? Снимките с вдигнатите поли ли? Тя може да е с прашки или с по изрязани бикини. (за тях някак си си мисля че са обработени, но не съм сигурна)Иначе сутиени не съм забелязала да не носи.

# 104
има няколко такива снимки с нея. даже я подиграват в UK че трябва да наемат някой който да инспектира дали си е сложила гащи. за ройъл аскот пък има друга снимка която напомня, че в дрес кода е включено и да се носят undies (гащи). на едни други снимки не се оставя нищо на въображението по отношение на това дали има или няма долно бельо. въобще излагация. ако все пак поради някаква странна причина наистина има някакви много оскъдни прашки, то - добре са скрити  Thinking много добре.

Общи условия

Активация на акаунт