Кралски работи и клюки - 8

• 78 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
В анкетата отговорих с момиче.  stork-girl Ще ми се!  Grinning Да им е честито!  Grinning

# 166
  • Пловдив
Аз пък гласувах за момче.

# 167
И аз гласувам за момче.

# 168
Гласувах и аз за момче. Чакам да обявят официално кога е терминът. Ох, пак ще дежурим пред уеб камерите...  Embarassed

# 169
  • Луната
В анкетата отговорих с момиче.  stork-girl Ще ми се!  Grinning Да им е честито!  Grinning

И аз също заложих на момиче Grinning

# 170
  • Някъде там
Честито на Кейт и Уилям.На мен ми се иска да са близначета,нали са ми слабост но заложих за момиченце че не знам дали има Кейт в рода близнаци.

# 171
  • София
Би било чудесно да имат близнаци, но аз гласувах за момиче. Много ми се иска една принцеса.   Heart Eyes

# 172
Може би тогава най-добрия вариант би бил близнаци-момичета. Wink

# 173
С първата бременност Кейт лежа в болницата,защото много повръщаше. Даже така я разконспирираха ,че е бременна още преди официалното съобщение. Може би е същото.
Да поради гадене нямало да придружи Принца днес на някакво събитие в Оксфорд.

Има планирано посещение в Малта за след две седмици заради честванията на 50 години от независимостта. Първата ѝ соло визита. Може и да го отменят заради неразположенията ѝ и да пратят примерно Хари вместо нея.  Flutter

# 174
С първата бременност Кейт лежа в болницата,защото много повръщаше. Даже така я разконспирираха ,че е бременна още преди официалното съобщение. Може би е същото.
Да поради гадене нямало да придружи Принца днес на някакво събитие в Оксфорд.

Може и да го отменят заради неразположенията ѝ и да пратят примерно Хари вместо нея.  Flutter

Наистина Хари ще идва вместо Кейт.  Whistling

# 175
Момиче в анкетата

Крал Фелипе и кралица Летисия

# 176
  • Луната

Крал Фелипе и кралица Летисия

Нещо не ми харесва с тази брада...

# 177
По анкетата, понеже няма такъв отговор, а с оглед еврогейските повеи всичко е възможно, трябва да сме толерантни- "човек от третия пол".

# 178
Момиченце ми се иска да е, толкова красиви роклички ще видим.

# 179
  • Русе/София
Двойна радост в Монако: Принцеса Шарлийн и принц Албер чакат близнаци.http://www.blitz.bg/news/article/294148

Общи условия

Активация на акаунт