Кралски работи и клюки - 8

• 78 729
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Катрин на официална церемония по случай деня на Свети Патрик http://life.dir.bg/gallery.php?id=18688641&page=2#topnav

Хубава е Катрин, но изобщо не може да се каже, че е младолика. На мен ми изглежда на 40 годишна.

# 271
  • Бургас
Така и не можах да харесам Катрин.

Шведската сватба ще е на 13-ти юни.

# 272
Уилям също доста се е променил, оплешивял. Макар и да изглеждат състарени, продължават да са все така чаровна двойка. Двамата имат силно положително излъчване, много ми е приятно, когато публикуват техни снимки  Simple Smile А самата Катрин е класи над Даяна, струва ми се.

# 273
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А самата Катрин е класи над Даяна, струва ми се.

Шегуваш ли се?

# 274
  • София
Queen Rania

Скрит текст:

# 275
Защо е постоянно на такъв висок ток тази Кейт? Някакъв комплекс за височина ли има? Или комплекс за елегантност?

# 276
  • Майничка
Ами може - носи жената.

# 277
Имаш предвид, че има хубави крака? Факт. Всички сме ги виждали многократно. Ама е в 9ти месец май, не я ли е страх, че може да се спъне или най-малкото да си изкриви глезена с този голям корем... Леко смахнато ми се струва.

# 278
  • Майничка
По-скоро имах предвид, че има жени, които се чувстват по-стабилни на висок ток, отколкото с балерини. А и при нея повечето снимки сега са от официални събития, едва ли бръмчи така на разходка в парка.

# 279
# 280
Хуан Карлос нещо ми убягва newsm78

# 281
  • София
Хуан Карлос нещо ми убягва newsm78

Хуан Карлос има сериозни усложнения от счупването на таза (от преди години) и не може да се движи. Това беше и една от причините да отстъпи трона на синът си.

# 282
О,не знаех,благодаря!

# 283
  • Австрия
Ама е в 9ти месец май..

Както съобщава "Daily Mail" терминът на Кейт трябва да е 25 април. Британските медии твърдят, че бременната херцогиня сама е споменала интервал от средата до края на месец април  Peace
Прекрасна бременна:

Скрит текст:

И да, страхотни крака има Кейт  Heart Eyes

Скрит текст:

Crazy Blush

Скрит текст:

# 284
Защо е постоянно на такъв висок ток тази Кейт? Някакъв комплекс за височина ли има? Или комплекс за елегантност?

Не би трябвало да има комплекс ,178 см е ....

Общи условия

Активация на акаунт