Кралски работи и клюки - 8

• 78 700
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
За първо име не смея да залагам,но може би ще има Карол -на майката на Катрин или пък Филипа -на сестра и.

След като се роди бебето ще чакаме следващото кралско събитие в Швеция на 13.06 - сватбата на Карл Филип. Горе -долу по това време трябва да се роди и второто дете на принцеса Мадлейн.

Летисия с нова прическа :
http://www.hola.com/realeza/casa_espanola/galeria/2015042278239/ … a-mundo-letras/1/
Харесва ми.

# 316
Да,хубава е Летисия,но мъъъничко да понапълнее  Heart Eyes

# 317
За момиче залагам- Виктория.

# 318
  • София
Аз предполагам, че може и да е Анджела или Маргарет, това са второто и третото име на майката на кралица Елизабет и би било логично, сина на бащата на кралицата, дъщерята на майката на кралица. Вариант е и да е Елизабет или Карол, но по-скоро нещо стандартно за кралското семейство. Ако е момче  залагам на Филип или Чарлз  със второ или трето име Майкъл или може би Уилям или Джеймс.

# 319
  • Варна и...духом на Босфора
 FlutterМного е хубава Летисия,ама как няма,любимка ми е.
Аз искам да е момиче,Елизабет,Джералдин,Ема,Емили,дано боже да не е Виктория!
Ако е момче,Филип,Чарлс Mr. Green
Майкъл!

# 320
  • Бургас
Ако е момиче може да я кръстят Камила. Така де, то си е едно уважение към свекървата  Laughing Макар, че подозирам, че Кейт по-скоро би си кръстила детето Гертруд или Берта, но не и Камила.

# 321
  • София
Не мисля, че Уилям би позволил такова нещо. Камила е виновна за разпада на брака на родителите му и раздялата им, а ако това не се беше случило Даяна щеше още да е жива... Та не мисля, че Уилям би кръстил детето си на Камила

# 322
  • Русе/София
Все пак ми се струва,че Уилям би уважил паметта на майка си  и при момиче/много ми се ще/ ще е нещо производно на Даяна.

# 323
  • София
Все пак ми се струва,че Уилям би уважил паметта на майка си  и при момиче/много ми се ще/ ще е нещо производно на Даяна.
Според мен не е толкова смел Уилям, той не би направил нещо което да разстрои баба му, а и той стриктно спазва протокола, но виж Хари съм сигурна, че би го направил, той е по-смел от брат си.
Уилям би добавил Франсин към името на детето си като второ или трето име, но не би го кръстил Даяна, а и Франсин е второто име и на бащата на Кейт, та с  един куршум два заека.

# 324
Спомням си около очакването на Принц Джордж, бяхте споделили линк към лайф камери, разположени около болницата. Има ли и към монета нещо такова? Благодаря! Според мен бебето отново ще е момче  Simple Smile

# 325
  • Русе/София
Спомням си около очакването на Принц Джордж, бяхте споделили линк към лайф камери, разположени около болницата. Има ли и към монета нещо такова? Благодаря! Според мен бебето отново ще е момче  Simple Smile
Не съм попадала на лайф камера.

# 326
Още ли няма нищо?

# 327
къде приемат залози  Laughing

залагам на момиченце с име - Силвия Шарлот  Simple Smile

# 328
  • Варна и...духом на Босфора
 CrazyЧешанков и той нищо не казва,по Евроспорт лайв е Лондонският маратон,да не минава трасето край болницата?  Mr. Green

# 329
  • Австрия
Районът около болницата St. Mary's Hospital, Lindo Wing е затворен до 30.04  Mr. Green Иначе всички очкват бебе №2 всеки момент. Rory Scott от онлайн-бюрото за залагания "Paddy Power" държи следната таблица със залози за потенциални имена:

Водят Алис за момиче и Джеймс за момче  newsm78

пп. На мен ми харесват Шарлот за момиче и Филип за момче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт