Кралски работи и клюки - 8

• 78 720
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. GreenТуй пък Алис не ме кефи,ама хич.На 29 април пък е родена малката на Фелипе и Летисия,София Hug

# 331
  • Бургас
Тука намерих интересни статии за различни принцеси. Не си спомням дали е публикувано,затова го слагам в скрит текст :

# 332
Залагам на Елизабет, Ана или Каролин, като съм почти напълно сигурна, че ще е Елизабет!

# 333
  • София
Е, аз съм за Джеймс тогава...ако ме питат, де....  Mr. Green

# 334
  • София
На утрешния ден е годишнината от сватбата на Уилям и Кейт,та може да се роди и още един празник...Аз залагам на Елизабет.

# 335
  • Mediterraneo
Колко време ще я оставят да преноси?

# 336
  • Бургас
То май не са много имената, на които хората са заложили. Аз ще добавя и Каролина.

# 337
  • София
Колко време ще я оставят да преноси?

Кой казва, че преносва Wink

# 338
  • Mediterraneo
Нали уж на 25-26 бил терминът?

# 339
# 340
Уилям и Кейт пратиха закуски на феновете пред болницата

Самата статия:
Скрит текст:
Принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха луксозни закуски и сладкиши на хората, които чакат раждането на бебето им в палатки пред болницата "Сейнт Мери".
Кутиите с храна са украсени с розова панделка. Според групата това е знак, че бебето ще е момиче.

Ейми Томпсън, която е на 14 години, каза, че очаква раждането на бебето пред болницата "Сейнт Мери" от осем дена. "Някои хора чакат на палатки за айфони и билети за концерти. Аз чакам за това" - каза тя.

Херцогинята на Кембридж Катрин е в двореца Кенсингтън в Лондон в очакване на раждането, съобщават от БТА. Тя е наредила да бъдат изпратени закуски - кроасани, сладкиши и кафе, на чакащите пред болницата, защото двамата с принц Уилям са искали да направят нещо за почитателите си.

Закуските са поръчани в местна пекарна. Панделката не е нейна идея, а на пекарната.

# 341
Бременната Катрин продължава да шофира Simple Smile

http://life.dir.bg/news.php?id=18964680&nt=5

# 342
  • Русе/София
Happy Wedding Anniversary

# 343
 newsm30 хайде бебче...

# 344
  • София
Бременната Катрин продължава да шофира Simple Smile
http://life.dir.bg/news.php?id=18964680&nt=5
Според мен това не е Кейт.
Дано да роди утре, че следващите дни няма да мога да следя и ще изпусна събитието.
И да кажа, че много ми се иска този път бебето да е момиченце.  Heart Eyes
А името ще е това, което одобри прабаба Бети.

Общи условия

Активация на акаунт