Кралски работи и клюки - 8

• 78 733
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бременната Катрин продължава да шофира Simple Smile
http://life.dir.bg/news.php?id=18964680&nt=5
Според мен това не е Кейт.
Дано да роди утре, че следващите дни няма да мога да следя и ще изпусна събитието.
И да кажа, че много ми се иска този път бебето да е момиченце.  Heart Eyes
А името ще е това, което одобри прабаба Бети.

Прабаба Бети обикновено не им се бърка в избора. Всъщност тя официално трябва да го одобри, но прави това формално. А си мисля, че тези неща са били обсъждани още като е ясно, че Кейт е бременна.

# 346
И ад така мисля-да чакаме и да гадаем иза пола, и за името-това за нас-иначе те си го знаят вече.

# 347
  • по пътя
Много харесвам Рания, Кейт, днес открих и кралицата на Бутан-много нежно и прекрасно същество. Simple Smile

# 348
  • До морето
Айде бе, това вече на нищо не прилича  Crossing Arms Изчака ми се чакането, то все едно аз ще раждам  Laughing

# 349

Сравняват кралицата на Бутан с Шарлийн newsm78

# 350
  • по пътя
Кралицата на Бутан има по-силно излъчване и определно повече ми харесва от Шарлийн, а и мъжът й е по-хубав. Laughing

# 351
# 352
Уауу, кралицата на Бутан е наистина много нежна и красива! Изобщо не може да се сравнява със Шарлийн.

# 353
Уауу, кралицата на Бутан е наистина много нежна и красива! Изобщо не може да се сравнява със Шарлийн.
Определено. Жената е красавица! Heart Eyes

# 354
  • София
Аз обаче до ден днешен така и не разбрах кралското семейство на Бутан имат ли деца или не.

# 355
  • Бургас
Кейтито още ли се ослушва. Хората се изкривиха да спят по палатки вече втора седмица пред болницата  Simple Smile Още някой друг ден и ще трябва да им изпраща космодискове вместо кифли и кафе.

# 356
Бебето показва характер от сега, на баба си Елизабет ще да се е метнало  Simple Smile

# 357
И аз цял ден гледам за новини, ама ... нейсе.

# 358
Започвам да си мисля, че умишлено беше разгласен по-ранен термин, да се избегне голямата истерия и да се осигури спокойствие на Кейт. Горката тя, цяла Англия, та и отвъд, са се втренчили в нейното раждане. Освен това, имаше по-рано снимки, на които коремчето и изглежда по-малко за обявените месеци, та знам ли.....Е, не че е наша работа като цяло, това си е личен техен проблем, ама ние си чакаме ли чакаме, ама бебе - йок  Simple Smile

# 359
  • Пловдив
По тази логика е по-удачно да се даде по-късен термин. Докато всички се настроят  да чакат, бебето вече да е родено и да подскача в количката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт