Кралски работи и клюки - 8

• 78 470
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ако и аз изглеждам така 9 часа след раждане...Как го правят тези хора не знам. Но изглежда свежа, красива, все едно не е родила. Много са красиви и тримата, чудесен избор на рокля на Кейт. Изпуснах живото предаване, хванах вече края, когато се прибираха в двореца. Търся, но не откривам: къде има видео от качването в колата и въобще от излизането? Само снимки видях, не че се оплаквам, но бих искала да видя. Simple Smile))
въобще не очаквах да ги изпишат днес, направо съм изненадана от тази традиция в Англия.  newsm78

Ето, заповядай Simple Smile:
http://www.bbc.com/news/uk-32567875

# 481
  • Някъде там
Люксен ето един линк http://www.bbc.com/news/uk-32567875
Аз съм малко разочарована, с Джордж се застояха, поговориха с хората...беше по-весело
 По студено е все пак и доста духаше ми се струва. Джорджи не беше с шапка,това бебе и шапчица имаше.Явно са бързали за това.

# 482
  • София
На мен не ми прилича много на Джордж, на Кейт напомня. Не знам защо така реших, но сякаш на нея ми прилича  Laughing

# 483
  • София
Благодаря, момичета.  Hug Hug Сега ще изгледам. Именно, защото очаквах да поговорят с хората исках да видя видеото, ех...явно този път по-бързо е било.  Sad Нищо, де, остана да чакаме името.

# 484
# 485
В УК е практика второ раждане ако е без усложнения да изписват същия ден след шестия час.Аз раждах  със секцио и останах 2 дена в болницата.На следващия ден идва на визита акушерка.

# 486
Кейт наистина изглежда много добре, предполагам само тя си знае какво и е всъщност, ноо това е положението. Относно изписването, да практика е майката и бебето да се изписват скоро след раждането при добро здраве. Освен това в двореца сигурно ги чака достатъчно квалифициран екип от специалисти  Simple Smile Peace  А и Кейт наистина би могла да си почине, за мен никак не е комфортно толкова хора да те чакат пред болницата в този и без това напрегнат момент.
Чакам името с нетърпение, бих искала то наистина да ни изненада, не ми харесва нито едно от предполагаемите Simple Smile

# 487
  • Sydney
найс Simple Smile
явно е било нормално раждане, щом толкова бързо се прибират Simple Smile
Елинор ми харесва за име  Peace

# 488
  • HH
На мен ми харесва, че опитват да се държат като нормално семейство. Много ми стана мило, когато той се качи да кара джипа.

# 489
  • София
Пу пу голяма сладурана

# 490
Прекрасна  Heart Eyes

benitabeni, само да ме вземат за кръстница - отиваме всикчки орисници от темата   Wink Hug

# 491
  • До морето
И при изписването на Джордджи пак Уилям шофираше. И на мен ми харесват такива подробности.
Предполагам, че сега пазарът ще е залят с такива плетени шапчици Simple Smile

# 492
  • София
Прекрасна сладка бебка, и чудесна рокля е избрала Кейт за този момент. Много симпатични са ми и на мен  Simple Smile

# 493
  • Sydney
мен ми прилича на Джордж (сигурно заради бузките) Simple Smile)))

# 494
  • Телиш/Плевен
На мен ми харесва, че опитват да се държат като нормално семейство. Много ми стана мило, когато той се качи да кара джипа.
Дааа. Heart Eyes
И при изписването на Джордж беше така, аз и тогава успях да хвана навреме момента и също ми стана мило, че той си ги откара. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт