Кралски работи и клюки - 8

• 78 473
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Като помня принца колко го чакахме сега чак ми е странно това бързо изписване Simple Smile

# 466
# 467
  • София
Нормално, беше и първо раждане, неопитни родители и т.н, а сега вече са с опит  Joy Joy Joy

# 468
  • по пътя
Много се радвам за малката принцеса! Горката Кейт, защо се е обула с тия токове?  Защо смятате, че не е било нормално раждането?Няма как раждането да е било  със секцио и да стане и да излезе същия ден.

# 469
  • До морето
Кейт изглежда прекрасно! Принзеската е голям бонбон   Heart Eyes

# 470
  • Телиш/Плевен
Прекрасни са!!! Heart Eyes
Аз успях да хвана и когато пристигнаха Уилям и Джордж. Малкият беше много сладък като махаше на тълпата. Heart Eyes

# 471
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesИ дългичка! В мимента пътуват за Кенсингтън.
На Уилям прилича,надявам се и наДаяна.Кейт,мнного свежа,все едно не е родила преди 9 часа.

# 472

Направи ми впечатление, че Кейт седна на предната седалка до Уилям, а не отзад до бебето.

Кейт мисля седна отзад.....До Уилям имаше мъж, вярвам от службите за охрана....

# 473
  • София

Направи ми впечатление, че Кейт седна на предната седалка до Уилям, а не отзад до бебето.

Peace Отзад седна до бебето. След това отпред седна Уилям и до него човек от службите предполагам. Но по протокол е така.

# 474
  • София
Много е сладка, и не прилича на дядо Чарли, както беше с Джордж  Crazy

# 475
  • Русе/София

Да,Кейт седна отзад.Дали има журналисти през Кенсингтън?

# 476
  • София
Ако и аз изглеждам така 9 часа след раждане...Как го правят тези хора не знам. Но изглежда свежа, красива, все едно не е родила. Много са красиви и тримата, чудесен избор на рокля на Кейт. Изпуснах живото предаване, хванах вече края, когато се прибираха в двореца. Търся, но не откривам: къде има видео от качването в колата и въобще от излизането? Само снимки видях, не че се оплаквам, но бих искала да видя. Simple Smile))
въобще не очаквах да ги изпишат днес, направо съм изненадана от тази традиция в Англия.  newsm78

# 477
  • Някъде там

Принцесата е с по големи бузки и по беличка от Джорджи. Heart Eyes

# 478
При Кейт е имало гримьори, фризьори - нормално е да я разхубявят.

А за колата, може и така да е, видя ми се, че отпред на лявата седалка има човек, затова реших, че Кейт е седнала там  Peace

# 479
  • София
Люксен, ето един линк http://www.bbc.com/news/uk-32567875
Аз съм малко разочарована, с Джордж се застояха, поговориха с хората...беше по-весело

Общи условия

Активация на акаунт