Кралски работи и клюки - 8

• 78 479
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Джордж прилича много на баща си Simple Smile Голям сладур е, с тия бузки Heart Eyes Гледала съм снимки на Уилям и Хари с Даяна и Хари прилича много на нея, докато Уилям на баща си. Дано и при малката принцеса да е така Heart Eyes Даже ей сега четох някакъв коментар: Представяте ли си, мини-Кейт? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Баба Бети на някакъв парад днес, след като Кейт е родила:

# 451
Да ги изпишат още днес? Не ми се вярва. Предвид публичността, която ги очаква пред болницата, стотиците камери насочени към Кейт в този момент, според мен изписването ще в понеделник. Така де, малко да се съвземе принцесата, както се казва, да става за снимка, и тогава  Simple Smile

# 452
  • Пловдив
Не знам за изписване, но се очаква още днес да излязат пред фотографите за представяне на малката.

# 453
  • София
Медиите казват, че днес ще ги изписват, било традиция в Англия, ако няма проблем при второ раждане майката и бебето да бъдат изписани още в същия ден. А и в понеделник в  UK е празник, та не мисля, че ще омешат двете събития, а и очакват кралицата всеки момент на посещение.

# 454
  • Sydney
нормално ли е раждането? защото на мен това всичко ми прилича на постановка - отива сутринта, хоп-троп секцио (планово) и готово Simple Smile
за името - ако аз трябва да избирам щеше да е Алис Simple Smile

# 455
  • София
Това е и съобщението което изписват медиите, очаква се скоро новата принцеса да напусне болницата

# 456
  • Пловдив
THE DUCHESS OF CAMBRIDGE
WILL BE LEAVING HOSPITAL THIS EVENING
Her Royal Highness The Duchess of Cambridge will be leaving St. Mary’s Hospital, Paddington this evening.
The Duke and Duchess of Cambridge and their daughter will travel home to Kensington Palace.
Prince George has now returned to Kensington Palace.
Their Royal Highnesses would like to thank all staff at the hospital for the care and treatment they have all received.
They would also like to thank everyone for their warm wishes.

# 457
  • София
Честито бебче на Кейт и Уилям! Много се радвам, че си имат момиченце! Джорджи може и да не смята така, ама пък беше време за една принцеса Simple Smile

Не ми харесва нито едно от спряганите имена - нито Алис, нито Виктория, нито Шарлот. Елизабет ми харесва по принцип, но не вярвам да е така. Повече ми харесва варианта на Елизабет Изабела, а някъде бях срещнала идея за Елинор, което също много ми харесва. Даяна със сигурност няма да е, евентуално като някое от останалите 3-4 имената.

# 458
Аз се чудя,как е успяла Кейт да влезе в болницата без абсолютно никой да разбере? newsm78
При толкова чакащ и дебнещ народ....

# 459
Изабела и Елинор звучат много нежно.

# 460
# 461
Това е много странно... Днес роди, днес излиза. Изглежда толкова добре!!

# 462
Душичка  Hug

# 463
Хванах последните секунди преди да влязат в колата Кейт, Уилям и бебето.
Направи ми впечатление, че Кейт седна на предната седалка до Уилям, а не отзад до бебето.
Преди това говориха ли нещо? Кой носеше бебето  Laughing

# 464
  • София
В чужбинско е практика бебета и майките при второ раждане ако няма проблем бързо да изписват майката и бебето.

Общи условия

Активация на акаунт