Лакове за нокти-88

• 68 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
   Pump, виждайки прекрасните снимки на Ivvangeline, просто бях на 100% сигурна, че ще проявиш любопитство към този нюанс, но ми кажи, не е ли прекалено подобен на Absinthe-а, по чиято прелест успя и мен да запалиш преди известно време?  Crazy

# 106
  • Belgium
Миш, нали знаеш, че те обичам  Hug

Ще ти драсна на ЛС да се разберем за пробата на Кикото, а и имаме да си връщаме другите лакове  Laughing

Бебешко розовия Пефект и аз го видях от Ради, но не го щракнах, а днес сложих вече Принцесата. Ако искаш ти го нося за проба  Hug При мен беше много издържлив, но съхнеше малко по-бавно от другите пясъци и като цяло не е с толкова ясно изразен пясъчен ефект.

Принцесата е ужасно готин лак (а аз не харесвам Катрис), с адски много златисти частици. Мислех че прилича на любимото Кико 641, но не е така. Сега остава само и да е издържлив  Heart Eyes

П.П. Новите лакове от MAC: http://imabeautygeek.com/2014/01/23/mac-fantasy-of-flowers-nail- … es/#axzz2vV2Yf4jm

Girl Trouble не изглежда зле Wink

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 22:33 от Лу

# 107
  • София
Лу  Hug, идеално, тъкмо ще видя и Принцесата на живо.....ако успеем докато си с него  Mr. Green. Слагам ментата в чантата и очаквам включване  Party Party Party. Взимай Перфекта  Mr. Green.

Ивче, чертичко-точковия много ти отива  Heart Eyes. Днес видях и Пинк, и на нея и седеше супер  Heart Eyes.

# 108
Някои има ли отзиви за Zoya- Dream ? Като цяло ме интересува да НЕ прозира, да се нанася на два пласта и да издържа около 3 дни.

# 109
  • Sofia
   Аз го имам, Маги, пускала съм снимки - ето - тук е на 2 слоя, покрива идеално, дълбок и наситен нюанс, истинска космическа одисея.  Crazy За издръжливостта не мога да взема отношение, понеже аз явно съм със суха нокътна плочка и всички марки при мен издържат доста време.  Peace Няма да сгрешиш, ако си го вземеш, за мен е must-have нюанс.  Heart Eyes

# 110
Аз обожавам син нюанс, но не знам дали е намален сега и на каква цена.

# 111
  • Sofia
   Значи, нали Ивчето точно преди няколко поста писа как се проверява - първо да уточня, че промоцията важи само за два или повече лака, но не и само за един - влизаш си в акаунта, поръчваш два лака, отиваш на "Кошница", пишеш кода OKZOYA, даваш бутона "Добави към поръчката" и виждаш цената. Примерно, за Zoya Dream и Payton общата цена е 20 лв., т.е. два на цената на един, мисля, че можете да си ги вземете и от офиса на фирмата в Младост и така да избегнете цената на доставката. Иначе, доставката е безплатна, ако поръчката ви е на стойност над 50 лв.

Надявам се, вече всичко е ясно.  Crazy

# 112
Ааааа сега разбрах Simple Smile хаха сърдечно благодаря, Коте!

# 113
  • Sofia
   Моля!  Hug

# 114
Момичета кажете каква е цената на доставката от Бюти 1,че не го намирам в хисторито на поръчките,а тези от сайта много ме нервираха.Питам ги в чата а те ми разтягат локуми-ми зависи за колко часа,зависи колко лака................ и накрая излязаха от чата #Cussing out.Най-вероятно ще се въздържа от поръчка,че последната седмица ми дойдока в повече покупките Laughing,но за вбъдеще да знам

# 115
  • София
Изтървах ви последните дни, даже нова темичка имало, не съм изпускала толкова
страници никога откакто съм тук.   smile3538 Нещо хич не ми стига времето напоследък. Tired

Съжалявам, че толкова се забавих със снимките на не-пясъчната Джапанка на Perfect,
няма да изброявам причините, просто моля за извинение.  Blush   bouquet

Съжалявам за мазалото, но трябваше да ги щракна, докато приятеля ми беше в нас, бързах да
направя колкото се може повече снимки, от които после да подбера поне няколко на които цвета
да е по-реален.  Laughing Оказа се, че моят телефон снима добре само на хубава дневна светлина.  Close

Ляво - Perfect Sand S58, дясно - Perfect S48
Скрит текст:

+ двете версии на China Glaze - Flip Flop Fantasy
Скрит текст:

Снимала съм пясъчния и не-пясъчния Perfect до двата варианта на China Glaze Flip Flop Fantasy.
Разликата в Чайните е очебийна, явно се дължи на различни партиди...  newsm78
Повечето от нас явно имат варианта, с който съм лакирала малкият пръст, защото той
наистина прилича на Perfect-те, докато другият вариант - на показалеца, е много по-розов.

Показалец - China Glaze Flip Flop Fantasy (розов)
Среден - Perfect S48
Безимен - Perfect Sand S58
Кутре - China Glaze Fli Flop Fantasy

Скрит текст:

# 116
  • София
Отдавна не съм се мяркала, но напоследък все нещо нямам време, но не ви изпускам  bouquet Онзи ден си взех топ лак на Есенс с фосфорен ефект,  но нещо нищо не се получава  Sad Не знам дали аз нещо не бъркам нанесох го върху два слоя лак и грам ефект не видях. Вие пробвали ли сте го и ако да има ли ефект при вас? Сега съм така https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202655864271414&se … ype=1&theater

И аз го имам и забелязах, че ефекта се вижда върху по-светъл лак, при тъмните свети слабичко.
Наклепах си ноктите снощи, защото бях на парти, но се лакирах 10 мин. преди да тръгна и
естествено не успях да ги "заредя" достатъчно за 5 мин. на лампата и светеха слабо и за малко.  Tired
Съвета ми е да нанасяш топа върху по-светли лакчета и да го държиш по-дълго на светлина,
за да може да се зареди. Сега ще мацна на някое листче и ще видим за колко време зареждане
колко време ще свети.  Mr. Green

Мисля, че не съм го показвала - OPI - tasmanian devil made me do it

Скрит текст:

# 117
            Милена,  много благодаря за изчерпателното ревю ! Определено ще се поръчва и Перфекта.

# 118
И аз благодаря!  Hug

# 119
Изчетох ви  Hugи отново се възхитих на прекрасните ви маникюри  Heart Eyes И аз днес ще ходя до Лили във Варна да видя дали са заредили Катрисите, някой има ли инфо дали ги има вече ?

Общи условия

Активация на акаунт