Лакове за нокти-88

• 68 508
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Трябва да се регистрираш, за да видиш цените.
Обикновено са по 20 лв, пясъците по 21, а в момента има намаление и идват на 50 % освен някои цветове, които са по 13,50. Има и по 10,50, видях и 7,80 лв. Peace

# 91
  • На остров
Супер цени, благодаря за информацията Ивенце   bouquet !

# 92
  • Sofia
Коте аз пак да ти досадя с въпрос за топа, на мокър или сух лак го слагаш?На моята опаковка пише на мокър.

От този сайт колко излиза една Зоя, не намерих цени? Аз съм си поръчвала само от амазон.

Разбира се, че поставям топа на все още неизсъхнал лак,  Laughing - нали точно това му е предназначението - да можеш да си направиш маникюра и 5 мин. по-късно да се захванеш спокойно с някакви други неща, без да се притесняваш, че ще развалиш резултата от лакирането.  Peace

А цените в beauty1bg се виждам само, след като се регистрираш в сайта. Принципно, Зоите са в порядъка на 20-22 лв., някои са на промоция и цената пада драстично - момичетата вече са споменали, че в момента тече голямо намаление и както виждам, доста от тях не са пропуснали да се възползват.  Peace

EDIT: Ивчето ме е изпреварила с инфото.   bouquet

# 93
  • На остров
Коте мерси  bouquet, аз преди да прочета на този топ не знаех че се слага на неизсъхнал лак  Embarassed .

Хубави промоции и цени на Зоя, освен да поръчам до бг адрес и после да ми ги изпратят близки Simple Smile.

# 94
  • Стара Загора
Тъй като не внимавам, се наложи да скъса заради един всички нокти, но пък и така си ми харесват. Laughing
Най-сетне се наканих да сложа Gabrini Confetti 126, Миш ти си виновна. Whistling

Много сладък глитър, умувам да си взема една Зоя Laurie, за да комбинирам подобни глитъри с нея.
kakaka от постоянното повтаряне на нюдове, ме запали и мен. Сега ми се носят такива, ще лудна в този форум. ooooh!

Скрит текст:

Съфорумка сподели, че 122 бил рядък, но аз с този не видях проблем и го нанесох лесно. Повторих само, за да има повече частици. Може с един слой да минете, ако търсите по-нежен ефект. Странното е, че спадна с няколко милиметра количеството. Crazy

# 95
да ви покажа едно коралче, в действителност е по-тъмно и някак неоново
http://prikachi.com/images.php?images/720/7143720T.jpg

# 96
Току-що се направих пролетна:)

Ivvangeline, много е свежо!

Кой е зеленият лак на показалците, средните и безименните ти пръсти? На снимката изглежда като желе - такъв ли е наистина? Да кажеш нещо повече за него като качество, нанасяне, трайност, сваляне и каквото се сетиш друго, моля?

И въпрос към всички: докога все пак е намалението на Зоите в сайта бюти1?

# 97
  • Стара Загора
Аз питах до кога е намалението, надявам се утре да отговорят и ще пиша. Peace

# 98
  • Велико Търново
Благодаря за темата   bouquet  и с удоволствие жълт пясък  Crazy

# 99
Аз съм регистрирана и пак не виждам намаления? Аз ли бъркам някъде? Като цяло в момента нямам нужда от лак, но ми стана интересно да видя какво е на промоция.

# 100
Аз съм регистрирана и пак не виждам намаления? Аз ли бъркам някъде?
С код са и се виждат при поръчка намаленията. Peace

# 101
Тоест правя поръчка и чак след това разбирам каква е цената....

# 102
По време на поръчката и може и да не натиснеш поръчай ако искаш.

# 103
Black cat, Pump17, благодаря ви:)

Зеленият лак е Golden Rose rich color - имам 5 цвята и всичките са като желета, с дебела четка, много плътен цвят ... точно това зелено даже ми е най-непокривно и 2-3 пласта слагам, но длугите ... особено едно кобалтово синьо - in love:)

# 104
  • София
Лу, имам пясъчната мента на Кико /и е жесток лак  Heart Eyes/, само кажи и го давам за проба  Hug Flutter. Имаш ли снимки на пясъчното бебешко розово на Перфект? Видях го на Ради и много ми хареса, въпреки че съвсем не съм сигурна дали ще нося подобен цвят  Thinking.

Видях много готини маникюри  Heart Eyes.

Бих носила жълт пясък, ако е без частици и е хубав наситен цвят  Peace.

Преди малко сложих Пастел 68, обожавам лакове които са достатъчно покривни на един слой. Адски ме изнервя да минавам по 3-4 пъти  Crossing Arms. И понеже не е нещо невиждано не го снимах. Ето го от нета
http://ojekokusu.com/wp-content/uploads/2012/07/100_5305-kopya.jpg

Общи условия

Активация на акаунт