РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 424
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
aleks  - пак заповядай! Аз правех рецепрата за шипове вечер преди лягане!Ще ти е трудно да я зпълниш, ако имаш нощни смени, иначе трябва да чакаш отпуска май. Миризмата е силничка признавам. apchih С мъжът ми се шегувахме , че вампир няма и да си помисли да припари до вкъщи през тези дни, но като вземеш душ след тези 2 часа и проветриш къщата всичко е ок!  bath

Иначе относно РХ аз вчера прегреших, признавам си! Embarassed Слетобяда се изкуших с един шоколад( под предтекст, че ми е лошо  Sick) , но за това пък вечерта се наказах  и не вечерях, пих само чай!   food010
 А вие момичета, позволявате ли си волности от време на време? Или сте стриктни?  eat

# 466
geriangel, аз не съм много стриктна, предпочитам да не се настървявам и да си позволя понякога нещо, което ми е забранено. Но гледам да е рядко и в малки количества.

дежа вю, аз имах страхотни резултати от разделното хранене - 11 кг. за два месеца, но беше преди доста години, тоест по-млада съм била. Тогава бях стриктна в режима, а и успоредно ходех на фитнес през ден. Спазвах по книгата на Харви и Мерилин Дайъмънд. Сега обаче не ми се получава по същия начин. По-горе споделих, че оводняването на организма при мен раздвижи нещата. Даже не ми е съвсем разделен режима, но основно плодове, зеленчуци, ядки, семена и храни в чиста форма - месо, картофи, ориз, яйца, сирене, домашен хляб. Вода и чай на корем  Grinning

# 467
# 468
 Mr. Green Буууууу  Crazy

Ей ме и мен и аз като Алексче не съм се появявала от хиляда години, но ви чета  Joy.
Виждам много нови момичета - добре да са ни дошли.

Целувки и бягам
ПС стреснах се от бухалките на ХепитУУУ

# 469
  • България
привет момичета
да се мерна и аз да не се забравим
на друг режим съм,но понякога ви чета
добре дошли на новите момичета и мн минуси ви желая

# 470
  • София
Ще си дойдете вие... smile3508 smile3534
Дънди, Алексчо,Нерви ,Роси, мурка Heart Eyes Blush Mr. Green, и аз не се бях вясвала дълго време, ама вече съм редовна Hug.
Пишете, то и аз не съм от най -прилежните hahaha Joy.
Сиско, понякога и организмът привиква и по - бавно сваля, пък и зависи от колко кг тръгва. По мои наблюдения, ако имаш да сваляш 15 и имаш да сваляш 5, за едно и също време и усилия се свалят пет в първия и 1 във втория случай. Мисълта ми е да не се отчайваш Mr. Green, ама с много думи Joy.
Лека вечер  bouquet

# 471
Хепи, абсолютно съгласна!  Mr. Green Тази сутрин исках да се отчайвам, ама си се скарах наум  hahaha и ми мина. Сега съм в другата крайност, не се давам лесно Crazy

# 472
Добър вечер ! Извинявам се , къде мога да прочета за разделното хранене подробно какво представлява и как се смесват храните ? Запозната съм добре с 90 дд , но искам да се запозная със истинското разделно хранене , моля да съвет, много са объркващи информациите които поне аз успях да намеря ! Благодаря Ви предварително !

# 473
Ало, ало! Има ли "дежурно" другарче на линия в неделя? Wink
Може ли да помоля за мнение: задушени моркови (доста сладки) + кисело мляко 2%?
Колебая се доколко е разделно.

# 474
  • Враца
Според таблиците ,които гледам аз за разделно хранене може да ги комбинираш! Simple Smile Peace

# 475
Мерси, ще спя спокойна Hug
Скрит текст:
защото вече реализирах намисленото - не че е кой знае каква вкусотия... по принцип на морковите най отиват семена (слънчоглед, тиквено), орехи и разни подправки като целина и магданоз. Оцет балсамико и воала. А ако има и червено цвекло Crazyммм... Но пък тогава става скорбялна салата, която не ще търпи кисело мляко. Отплеснах се, извинете.

# 476
  • Пловдив
Здавейте момичета ,след три годишно прекъсване и много натрупани килограми отново съм на разделно хранене и с надежда ,че ще сваля пак килцата.Основните принципи са ми ясни ,но като чета различни материали ми изникват въпроси на който не мога да си отговоря. Моля за помощ от ваша страна
.Сега е труден сезон и няма много салати комбинирам въглехидратните и протеиновите си ястия със салата от зеле и морков,но днес прочетох ,че морковът бил скорбялен зеленчук . Сега може ли или не може морков с протеин?

# 477
  • Пловдив
Ей мами разделнички къде сте? На 23.02 ще стане 1 мес откакто съм на РХ и ефекта е 2кг най-вероятно вода и а...о.Вече съм увесила нос. Ям по много малко ,разделно и нищо.Гладна съм ще изям света ако ми падне.За сега няма да се отказвам пък да видим.

# 478
Здравейте момичета  Simple Smile
Реших да се храня разделно за обяд и вечеря, но не се ориентирам особено при смесването на храните. Можете ли да ми кажете  салата айсберг, варени яйца, варени картофи, чери доматчета, краставица и оцет + зехтин е разделно за обяд. Благодаря ви много

# 479
Здравейте момичета  Simple Smile
Реших да се храня разделно за обяд и вечеря, но не се ориентирам особено при смесването на храните. Можете ли да ми кажете  салата айсберг, варени яйца, варени картофи, чери доматчета, краставица и оцет + зехтин е разделно за обяд. Благодаря ви много
естествено че не е разделно
яйцата са протеин ,картофите въглехидрат
прочети първа страница линковете
виж табличките
оцета също не е ок в разделното да се прилага, замени го със лимонов сок

Общи условия

Активация на акаунт