РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 373
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Rock & Roll feeling ...
Шоколад и бутер тесто позволена комбинация ли е  newsm78

# 631
вие сериозно ли  Whistling

# 632
  • София

Joy мен комбинацията ме кефи bowuu.
Relief, разделното хранене не е механично делене на храните, т.е. не е просто да ядеш шоколад на обяд, месо на вечеря. Идеята е да се храниш здравословно, със свежа и прясна храна, като не смесваш храни, които взаимно си пречат. Т.е. първо трябва да махнеш от менюто си всички джънк храни, полуфабрикати, газирано и т.н (като всеки здравословен режим) . И помниш - само безскорбялните зеленчуци се комбинират с всичко. Плодовете на отделен прием.
Хубаво е всеки да прочете някоя книжка за разделното, аз препоръчвам тази на Леви.
И да ви се похваля - вече съм мама - на 20.02 се роди Александър, 55 см, 3610.  Heart Eyes Heart Eyes
По време на бременността не бях разделна, признавам, но гледах да не прекалявам с нищо. Качих 9 кг, които останаха в родилното. Засега кърмя, надявам се да имам достатъчно кърма Praynig.
Нерви Heart Eyes.
Хубава неделя bouquet.

# 633
happysmile, честито bouquet

# 634
Честито и тук съкровище , да сте живи и здрави
Бреееее голям дълъг и тежък мъж си родила , да е все така растелив
относно кърмене нали знаеш има ли проблем веднага ЛЛЛГ консултант търси Simple Smile може и мен Simple Smile

# 635
  • Canada
Честито ви рожба Хепи! bouquet bouquet
Брей, 4е голям юнак си родила, да ви е жив и здрав Александър!
Фотосесията ти с коремче страшно много ми хареса, чак ми се прииска и на мен бебе......  Heart Eyes
За теб едно голямо гуш, а на бебо целувка по коремчето!

# 636
  • TX
Честит бебок, Смайле  Hug нека е здрав и щастлив и Ви носи много поводи за Радост и гордост. bouquet  Heart Eyes

# 637
  • София
Благодаря ви bouquet.
Нерви, всички доктори това се чудеха, къде съм го побрала Joy. И 100 пъти ме питаха колко съм висока hahaha. За кърменето ще казвам, при нужда!
Йони, защо не!?  Wink Прекрасната помощница си я отгледала вече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Мурка, Кристи, благодаря!
Другите девойки,  как сте?

# 638
надявам се да съм намерила моя режим: смятам го за негладуващи и здравословен начин за отслабване, пък да видим  Peace

# 639
ЗДравейте!Предаврително се извинявам ако този въпрос е задаван,но съм нова и искам да знам мога ли да ям пастет без хляб?

# 640
  • Rock & Roll feeling ...

Joy мен комбинацията ме кефи bowuu.
Relief, разделното хранене не е механично делене на храните, т.е. не е просто да ядеш шоколад на обяд, месо на вечеря. Идеята е да се храниш здравословно, със свежа и прясна храна, като не смесваш храни, които взаимно си пречат. Т.е. първо трябва да махнеш от менюто си всички джънк храни, полуфабрикати, газирано и т.н (като всеки здравословен режим) . И помниш - само безскорбялните зеленчуци се комбинират с всичко. Плодовете на отделен прием.
Хубаво е всеки да прочете някоя книжка за разделното, аз препоръчвам тази на Леви.
И да ви се похваля - вече съм мама - на 20.02 се роди Александър, 55 см, 3610.  Heart Eyes Heart Eyes
По време на бременността не бях разделна, признавам, но гледах да не прекалявам с нищо. Качих 9 кг, които останаха в родилното. Засега кърмя, надявам се да имам достатъчно кърма Praynig.
Нерви Heart Eyes.
Хубава неделя bouquet.

Благодаря ти за разяснението.Подведох се от объркана рецепта. Ще потърся тази книжка на Леви. Благодаря ти за отзивчивостта,въпреки нереалния въпрос .
Честита рожба ! Да ти е живо и здраво детенцето, да расте спокойно и щастливо ! Уютно детство и безброй прекрасни мигове  Heart Eyes Това е най-хубавото нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Здравейте, някой знае ли защо всъщност е необходима тази стриктност при разделянето, при положение, че все пак самите храни са комбинация от белтъци и въглехидрати примерно?
В деня за зърнени, когато се яде боб - та той съдържа близо 20% протеин и 60% въглехидрати. По същата логика и другите храни.
Извинявам се ако е обсъждано вече.

# 642

Според мен комбинацията е ОК и благодаря за идеята.  Hug Но аз не съм привърженичка на така нареченото "здравословно хранене" изхвърляйки всичко вкусно. Въпреки това постигнати резултати с разделно хранене са -25 килограма за три месеца и половина. За тези, които наостриха уши, че се отслабва и се хапва сладичко - бързите въглехидрати са до обяд или най-късно до 3 часа.
Сега видях линка към блога с рецептите. Безкрайно благодаря на вписващите го  Hug Мразя да готвя, но още по-мразя да измислям какво да сготвя.

# 643

Според мен комбинацията е ОК и благодаря за идеята.  Hug Но аз не съм привърженичка на така нареченото "здравословно хранене" изхвърляйки всичко вкусно. Въпреки това постигнати резултати с разделно хранене са -25 килограма за три месеца и половина. За тези, които наостриха уши, че се отслабва и се хапва сладичко - бързите въглехидрати са до обяд или най-късно до 3 часа.
Сега видях линка към блога с рецептите. Безкрайно благодаря на вписващите го  Hug Мразя да готвя, но още по-мразя да измислям какво да сготвя.

Би ли казала по коя схема се храни за тези три месеца?

# 644
И на мен ми стана интересно Shocked Това са много килограми за три месеца. От колко тръгна и каква беше схемата на хапване?

Общи условия

Активация на акаунт