Каква е във вашите очи?

• 37 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Нормално женско тяло.
Изглежда красиво, въпреки че по принцип харесвам спортните тела - стегнати ръце, крака, талия и дупе.
Тази дама изглежда много женствено  и нежно Peace

И въпреки че харесвам спортните тела, показаната снимка на фитнеската с дупето, изобщо не ми допада. И аз мисля, че като цяло е несъразмерка и че краката й са криви  Peace

# 106
Тази, с бузестото дупе, изглежда несъразмерна. Thinking

# 107
Относно снимката (последната) постната от ХХХ_ - страаахооттнноо тяло Heart Eyes..за мен е идеално...кой не иска слаби крачета и супер оформено дупе...даже бих казала , че в това отношение структурата й е уникална, защото в повечето случаи или имаш такова дупе+ по- дебели крачета или такива слаби крачета + без дупе (плоско като тава)..

Лично мнение. Peace

# 108
Относно снимката (последната) постната от ХХХ_ - страаахооттнноо тяло Heart Eyes..за мен е идеално...кой не иска слаби крачета и супер оформено дупе...даже бих казала , че в това отношение структурата й е уникална, защото в повечето случаи или имаш такова дупе+ по- дебели крачета или такива слаби крачета + без дупе (плоско като тава)..

Лично мнение. Peace

Аз със сигурност не искам такива крака Laughing На мнение съм, че в показаното тяло, само дупето е хубаво, останалата част не бих искала да имам (и слава Богу, няма такава опасност) Laughing

# 109
Тази дама изглежда много женствено  и нежно Peace

Затова на всички ни харесва, има я типично женската мекота и точно с много спорт някои жени си вкарват автогол, просто защото се увличат и вместо да постигнат хармоничното женско тяло, губят женственосостта си за сметка на стегнатите мускули и мазнини, намалели до критичния минимум. Спортуването, което се прави единствено с цел стягане на тялото, а не за удоволствие, увлича по вреден начин, вманиачава и според мен трябва да се нареди до модерната орторексия. Това явление повече ме притеснява при момчетата, защото прибягват до протеинови шейкчета и си скапват бъбреците още преди 30, страшно е.
А Риана изглежда чудесно, няма какво да я коментирам.

# 110
Аз също не искам. Изразената талия е много по-достоверен признак за поддържана фигура, отколкото слабите крайници.

# 111
На мен ми харесват всякакви умерено стегнати тела. Не обръщам толкова внимание на детайлите(коленете, талията,глезени  Laughing), гледам цялостно. Това не са неща, които човек може да промени в себе си, така че просто ги приемам такива каквито са.  Peace .Не харесвам много слаби тела и много пълни.

# 112
На мен ми харесват всякакви умерено стегнати тела. Не обръщам толкова внимание на детайлите(коленете, талията,глезени  Laughing), гледам цялостно.

Това е част от цялото. И на тази с розовите гащи кокалите й са щръкнали, точно защото е отслабнала прекалено за структурата, с която е родена. Ето затова е вредно да се налага единен стандарт за красота, защото от зор да се вкарат в него, доколкото им е възможно, жените първо се мъчат, второ стават грозотии. Да не говорим, че такава дупка между краката да имаш не е повод за снимка, с която да се хвалиш.
пп: съгласна съм за тънката талия. И слабата жена изглежда нежна и женствена, стига да има талия.

# 113
Жената на снимката в пост едно, в моите очи е прекрасна.
След изчитане не темата и преглед на снимките, констатирам, че спешно трябва да започна да спортувам отново.
Момичето в розово е точно типът женска фигура, която не харесвам- широк таз, изпъкнали кости и луфт.

# 114
Момичето в розово е точно типът женска фигура, която не харесвам- широк таз, изпъкнали кости и луфт.

И грозни крака.

# 115
  • Австрия
Това е чудесно женско тяло. Нищо в повече и нищо в по-малко.

Aбсолютно!  Heart Eyes

Лично мнение. Peace

Добре, че е това ти прямо лично мнение, за да обясни изказванията ти в началото на темата!  Peace

Благодарна съм на майка си и гените на рода, че поне с такива крака не ме е дарила, щото много трудно биха се пооправили, та да не изглеждат уникално грозно и почти болестно недоразвити  Confused

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не харесвам такива крака и съм благодарна, че нямам такива. Хубавият крак има бедро с поне намек за женственост. Не държа да е дълъг, но такава клечка без форма- не, мерси Stop.

# 117
Да, няма никаква форма. Нито прасец, нито коляно, а и посоките се въртят произволно.  Laughing За капак този задник отгоре и става едно нищо. Но в панталон тази мацка ще изглежда много добре.

# 118
Четейки написаното по повод, показаната от ХХХ, ми става ясно, защо се припада масово по Лемили.

# 119
Аз по Лемили въобще не припадам, но тази мацка просто няма хубаво тяло. Слаби крака, плосък корем, но напълно несъразмерна. Ако качи няколко килограма, представям си каква картинка ще е.

Общи условия

Активация на акаунт