Каква е във вашите очи?

• 37 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Съгласна съм, че тялото й е далеч от перфектоното /кое е всъщност то, де?/, но милата на такава критика беше подложена, че ако не виждах снимката, а четях само коментарите щях да си помисля, че става въпрос за:

# 121
  • Насред хаоса
Ако Лемили е реална и нормална, мадамата на снимката от първа страница е идеална. Перфектна е. Стряскащото е, че дори за нея се намериха критикари, според които не било зле да отслабне и да се стегне.  Tired Това имах предвид, като писах в онази тема, че представите са изкривени и повечето жени и момичета се подлагат на какво ли не, за да постигнат някаква химера, нещо нереално и непостижимо просто защото не съществува.
На тая кощрамба от последната снимка гърдите и коремът й са големи за пилешката структура. Трябва да отслабне.  Naughty

# 122
Това имах предвид, като писах в онази тема, че представите са изкривени и повечето жени и момичета се подлагат на какво ли не, за да постигнат някаква химера, нещо нереално и непостижимо просто защото не съществува.

Нито става дума за непостижими химери, нито за изкривени представи. Нали темата е за това, което виждаме с нашите очи?

# 123
На тая кощрамба от последната снимка гърдите и коремът й са големи за пилешката структура. Трябва да отслабне.  Naughty
Само да вметна, че въпросното пиле има заболяване, а не е така заради диета. Преди няколко месеца четох за нея, почти няма мускулна маса и въобще няма мазнина в тялото.

# 124
  • Насред хаоса
Под "непостижимо" имам предвид точно това - всеки гледа през своите си очи и именно заради това стандарт не може да съществува. Затова е и непостижим. Не може да се постигне нещо, което за всекиго е различно и всъщност не съществува.
Лошото е, че в красиви жени като тази, и в по-красиви все ще се намери някой да открие някакъв кусур. А те са си хубави. Може пък и в мен да е грешката, защото нямам навика да се вглеждам и да изчислявам пропорции и да пресмятам мерки. Нито пък сравнявам.
Бонбон, същото се среща и при хора в другата крайност. Но тогава пък почти не се приемат извинения от рода на заболяване и не може, защото няма това и онова. Не че някой иска да се оправдава. Там се изтъква като причина само "плюскане" и мързел. 

# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Откакто чета в този форум, затвърждавам убеждението си, че жената полага по-големи усилия да намери недостатъците на конкуренцията, отколкото да тушира своите. Което, простете, но не кара пола ни да блести с практичност и интелект.

# 126
  • Насред хаоса
Откакто чета в този форум, затвърждавам убеждението си, че жената полага по-големи усилия да намери недостатъците на конкуренцията, отколкото да тушира своите. Което, простете, но не кара пола ни да блести с практичност и интелект.
Абсолютно права си. Никога, ама никога не съм била свидетел на такава критичност при мъжете, такова издребняване и вглеждане както едни спрямо други, така и към жените.

# 127
Точно, много си права!  Peace

# 128

Абсолютно права си. Никога, ама никога не съм била свидетел на такава критичност при мъжете, такова издребняване и вглеждане както едни спрямо други, така и към жените.

Аз пък на каквато критичност от страна на мъже и към двата пола съм ставала свидетел, такава никога не съм виждала от жени.
Пак да кажа, че тук си говорим какво виждаме през нашите си очи, защото такъв е въпросът в темата. Всеки има право да вижда и харесва каквото си иска.

# 129
Аз пък потърсих информация за "пилето" - изобщо не е болна, а упорито работи за точно тази си фигура.

https://www.google.bg/search?q=sonia+tlev&source=lnms&tb … isch&imgdii=_

Edit: май не съм разбрала за коя точно снимка става въпрос! Линкът, който съм дала е за момичето с хубавото дупе и тънките крака!

# 130
  • София

Джой, аз никак не мисля, че някой в реалния си живот чак толкова гледа, преенява, мери, съпоставя и т.н. Обаче темата е такава - една снимка - какво мислите за нея...и естествено да почнеш да се вторачваш повечко.

# 131
Аз пък потърсих информация за "пилето" - изобщо не е болна, а упорито работи за точно тази си фигура.

Edit: май не съм разбрала за коя точно снимка става въпрос! Линкът, който съм дала е за момичето с хубавото дупе и тънките крака!
Оф, болната дама е от снимката на Касита, в началото на тази страница... Peace
Голямо объкване става с тези снимки, моля цитирайте коя точно имате предвид!

# 132
Бонбон, същото се среща и при хора в другата крайност. Но тогава пък почти не се приемат извинения от рода на заболяване и не може, защото няма това и онова. Не че някой иска да се оправдава. Там се изтъква като причина само "плюскане" и мързел. 
Много лесно се маха, а много трудно се слага - това е лекарско изказване. Болните клечки са много по-малко от болните трътки, което пък за мен значи, че болните трътки масово не са болни, а просто мързеливи. Познавам и дебелани с хормонални проблеми, които още никой лекар не е разбрал достатъчно за качествено лечение. Същите на младини са били изключително слаби - за тях е гарантирано, че е болест. А другите?

# 133

На снимки в цял ръст изглежда къде-къде по-добре!

# 134
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Джой, аз никак не мисля, че някой в реалния си живот чак толкова гледа, преенява, мери, съпоставя и т.н. Обаче темата е такава - една снимка - какво мислите за нея...и естествено да почнеш да се вторачваш повечко.
Затова и казах, че започнах да виждам това чак тук. Но за да се прояви, значи го имаме в себе си, нали? Само че в ежедневието си просто нямаме възможността да се задълбаваме- няма да умуваме над колежката, приятелката, любовницата на съпруга с часове (е, над любовницата може и да успеем Laughing), само ще я погледнем, ще си кажем "хах, ами тя има пъпка на носа" и ще преминем на следващата конкурентка.

Общи условия

Активация на акаунт