Каква е във вашите очи?

• 37 621
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Насред хаоса
Чек, не желая да споря. Не съм виждала мъже да седнат и да сканират други минаващи мъже и между различните минаващи, докато се чака следващият, да се чуват коментари "Я глей па на тоа едната буза на задника му е по-увиснала от другата", "Тоа па нема никва съразмерност между глава, талия и ханш", "Тоа па кви панталони е обул, ич не му отиват на структурата" или подобни. Но може и такива да има, не е изключено.
Що се отнася до това, че всеки може да харесва това, което иска, няма спор. Стига да не отрича разумното.

# 136
Тази Sonia Tlev ми прилича на циганин-травестит....  ooooh!
https://www.facebook.com/sonia.tlev/photos

# 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лицето е ужасно, разбирам защо толкова работи да го тушира с идеално тяло. Практична жена.

# 138
  • Насред хаоса

Много лесно се маха, а много трудно се слага - това е лекарско изказване. Болните клечки са много по-малко от болните трътки, което пък за мен значи, че болните трътки масово не са болни, а просто мързеливи. Познавам и дебелани с хормонални проблеми, които още никой лекар не е разбрал достатъчно за качествено лечение. Същите на младини са били изключително слаби - за тях е гарантирано, че е болест. А другите?
Според организма може както лесно да се маха и слага, така и трудно да се маха и слага. Защо има хора, които ядат като за световно, и то все боклуци, и си стоят вейки? Защо има и хора, които пазят диети и въпреки това не мръдват и грам надолу или нагоре, според диетата?

# 139
Четейки написаното по повод, показаната от ХХХ, ми става ясно, защо се припада масово по Лемили.

А как си обясняваш това, че на всички ни хареса снимката в началото, която точно ти избра, за да покажеш какво е хубаво женско тяло? И отговорите в анкетата са показателни.
А тази от фейсбук онази с розовите гащи ли е? На мен пък не ми се вижда грозна в лице, но ръцете и краката й са като на продължително лишаван от храна човек.

# 140
За да е толкова трудно да се свалят килограми, значи има причина и тя често се крие в психиката. Човешката психика е трудно преборима, затова и цигарите са трудни за спиране, и алкохолът и отказването от определен хранителен режим. Няма само физически причини. Най-трудно е когато килограмите се качват в детска възраст, когато децата дори не са виновни за това - не те избират менюто, качеството и количеството. Вредните навици с години се затвърждават и след това им коства много повече усилия да се преборят. Има хора, които свалят, качват, свалят, качват - трудно им е да задържат.
Предразположените към напълняване, които имат и добър апетит, трябва най-много да внимаваме. Полагат се двойно повече усилия от тези, които са случили на ''ген''. Неслучайно има хора, които си хапват стабилно, а си стоят слабички. Ако мързелът беше единствената пречка, досега да са останали само един процент с проблем с теглото.

# 141
  • София
Според мен пък и момичето от снимката на ХХХ има някакво заболяване.

Ето кой за мен има страхотно тяло, не зная дали е идеално - Halle Berry
Или поне на повечето снимки, които съм виждала.

# 142
Много ми е интересно, как тук, подобно на всяка друга тема за дебели/слаби, се раздават мнения, епитети, че и присъди, на килограм. Има наука, занимаваща се с проблема и досега не съм чула никой от специалистите да казва, че е много лесно да се отслабне. Напротив! Но ССФ знае всичко!

Касита, жената от снимката, която си показала е със заболяване. https://www.youtube.com/watch?v=bfBvHKMAqZQ

# 143
Идеално е !
Жената котка е все пак . Ха-ха мислех точно нея да сложа , но ме изпревари .
Изобщо женствените извивки тип кока кола са тези които са красиви .
Гръдната обиколка трябва да е равна на тази на ханша .
Масово жените са със по широк ханш и малки гърди .
Ако имат големи гърди в повечето случаи имат и шкембе

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:45 от В.Н.

# 144
  • с/у ОколоМръсТното
ТОВА ли е хубавото дупе???   ooooh! ooooh! Tired Tired

Холи е прототип на Леми...  Confused

# 145

Холи е прототип на Леми...  Confused

Леми е с широка талия за разлика от Хали. Ето я и нея на 19.

# 146

Съотношение между гръдна обиколка , талия и ханш е важното .
За това има мерки 90 -60 -90 идеалните .
Само крака и дупе гледате .
Ако е дъска , колкото и дългокрака да е не е секси  Laughing

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 17:45 от В.Н.

# 147
Нормална, но има какво да се желае.
Аз предпочитам по-атлетични фигури, а тази е типично женствена и "не-спортна".

# 148
Касита, жената от снимката, която си показала е със заболяване. https://www.youtube.com/watch?v=bfBvHKMAqZQ

Именно! Но четейки за тялото на момичето с розовите къси панталони, без да съм видяла снимката й, оставах с убеждението, че говорим за показаната от мен дама.

# 149
Добре, че мъжете не са толкова претенциозни, колкото ССФ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт