Каква е във вашите очи?

• 37 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
 Е, то ССФ намира кусури според зависи. Николета Лозанова е късокрака трътла, а Адел пълничка.

И аз харесвам тяло като на Холи Бери. Това че гръдната обиколка е равна на ханша не винаги прави тялото хармонично. И аз го докарвам иначе, ама обиколките са с двайсетина сантиметра над нормата  Mr. Green

# 151
  • на брега на морето

Съвършена е.

# 152
Нормална, но има какво да се желае.
Аз предпочитам по-атлетични фигури, а тази е типично женствена и "не-спортна".

Просто и само нормална. Женствена и нежна, както вече и аз бях писала.
Оценявам красивото.

Иначе също предпочитам по-атлетични фигури, като на Яна напр. : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284176884933270&set= … ype=3&theater ;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284176861599939&set= … =3&permPage=1 ;

Но това са вече наши предпочитания, и в никакъв случай няма да твърдя, че подобна визия като на Яна на тези снимки е нормална. За мен обаче е перфектна - невероятно стегнато тяло, без да е грубо.

# 153
На мен  ми харесва.
Не знам защо, но ми изглежда малко мекичка и дори като темперамент - флегматична. Това единствено, иначе е ОК. Съвсем нормална жена. Peace

# 154
  • В тъмната гора.
Нормално женско тяло, по-скоро слабо

# 155
  • Пазете Гор

Екстра е мацката.

Ако и тя ме хареса би била съвършена.

# 156

Ако и тя ме хареса би била съвършена.

Мисля, че е време да сложим КОНЕЦ.

# 157
 Ще кажа нормалана, но в ханша и бедрата според мен има в +. Интересно ми е , че за повечето е слаба!

# 158
За повечето е нормална, ама и на нас ни е интересно, че според някои ще е добре да отслабне.

# 159
Нормална, но мазнините й са в повече, трябва да бъдат заменени от мускулна маса. Вътрешната част на бедрата й не изглежда стегната.

# 160
  • В тъмната гора.

Сигурно и двете са на едни килограми, но втората на мен ми прилича на дъска...грозно.

# 161
Много ми е смешно как всеки тегли чергата на "съвършенството" към своите черти Simple Smile

Тази Яна, от линковете по-горе ми е супер мъжкарана и груба. Според мен на пипане и излъчване е като мъж ...

# 162
  • София
Нормална, но мазнините й са в повече, трябва да бъдат заменени от мускулна маса. Вътрешната част на бедрата й не изглежда стегната.

Голям праз, че не изглеждала стегната! Това да й е кусурът! Аз да можех да докарам такова тяло, пък нека са ми мазнините в повече!  Peace В това тяло има съблазън, а мускулите само ще го развалят.

# 163
  • Варна
Много ми е смешно как всеки тегли чергата на "съвършенството" към своите черти Simple Smile

Тази Яна, от линковете по-горе ми е супер мъжкарана и груба. Според мен на пипане и излъчване е като мъж ...
Според мен е епилирана и не боде! Laughing

# 164

Не всеки харесва мускулна маса.
А и не знам след такава обработка на снимката как въобще преценявате кой какъв е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт