Каква е във вашите очи?

• 37 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Много ми харесва тялото от снимката в началния пост, но честно казано си мислех, че е кукла. Крайниците, особено ръцете, приличат на пластмасови.
От другите пуснати снимки видях само Розовите гащи- бляк, чалга та дрънка. Днес срещнах подобна кукла, просто не можахме да се сдържим с благоверния да не се спогледаме ( не бяхме единствените с подобна реакция:)

# 166
Нормална, но мазнините й са в повече, трябва да бъдат заменени от мускулна маса. Вътрешната част на бедрата й не изглежда стегната.

Не всеки харесва мускулна маса.
А и не знам след такава обработка на снимката как въобще преценявате кой какъв е  Simple Smile

Ами не става въпрос за видима мускулна маса, релеф и плочки като на културистка. Жената има хармонично тяло, но според мен не е стегнато. А може би просто изглежда пластмасово от обработката, не знам Simple Smile .

# 167
Имах предвид, че нормалното тяло е далеч от онова, което ние си представяме за нормално, т.е. стегнато Simple Smile

# 168
  • София
Това със "стегнатото" тяло е съвременна измишльотина. Не говоря за отпуснати козунаци, но женското тяло не трябва да се стяга, а да бъде грациозно, нежно, в него да има топлина. Мъжете да се стягат, че те и без това имат склонност към ошкембяне. Вчера бях в едно заведение - мъжете, вкл. младите, повече от половината вече бяха с наднормено тегло - видима допълнителна брадичка плюс шкембе. Жените изглеждаха къде-къде по-добре.

# 169
Да, защото жените нямат.  Stop

# 170
  • София
Това със "стегнатото" тяло е съвременна измишльотина. Не говоря за отпуснати козунаци, но женското тяло не трябва да се стяга, а да бъде грациозно, нежно, в него да има топлина. Мъжете да се стягат, че те и без това имат склонност към ошкембяне.

Peace дам тези снимки на жени с почти плочки по коремите... за мен няма нежност, грация, женственост и т.н.

А чак шкембета за никой пол не е приятна гледка.

# 171
  • София
За жените е достатъчно да не се ошкембят и да отгледат козунаци. На тях не им трябват мускули. Докато съвсем природно на мъжете им влиза в длъжностната характеристика да са по-мускулести, а не шкембести. Дори не говоря за мъжете да имат плочки или нещо такова, просто да не доближавата стоте кила.

# 172
Всеки със своите предпочитания  Peace
Аз харесвам стегнатото тяло на Яна, а краката й са разкошни /за моите представи/ , за разлика от онази с розовите гащи, която обсъждахте преди няколко стр.

Относно нормалното тяло на мацката от първия пост - мисля, че по-голямата част се съгласихме, че е именно "нормално"  Peace

# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напълно нормално е, съгласна. Убедена съм, че 70% от пишещите тук имат точно същото, а поне 20% от останалите (критикуващи основно)- и по-хубаво Mr. Green

# 174
  • София
Всъщност анкетата подвежда, в нея нормално  значи нормални килограми и нищо повече. За голяма част от гласувалите обаче тялото е прекрасно, перфектно, изключително, мечта и т.н. Т.е. едно много над нормалното(т.е. стандартното за  масата жени), красиво и  много хармонично тяло.

# 175
Напълно нормално е, съгласна. Убедена съм, че 70% от пишещите тук имат точно същото, а поне 20% от останалите (критикуващи основно)- и по-хубаво Mr. Green

Аз съм от единия процент с перфектно, нали да се знае!  Naughty

# 176
Всеки със своите предпочитания  Peace
Аз харесвам стегнатото тяло на Яна, а краката й са разкошни /за моите представи/ , за разлика от онази с розовите гащи, която обсъждахте преди няколко стр.

Относно нормалното тяло на мацката от първия пост - мисля, че по-голямата част се съгласихме, че е именно "нормално"  Peace
+1  Peace
Мацката,ако оформи крака и дупе ще стане идеална.  Peace

# 177
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ма как иначе, Каси, абсурд да те сложим в друга категория Hug

# 178
  • Насред хаоса
Това със "стегнатото" тяло е съвременна измишльотина. Не говоря за отпуснати козунаци, но женското тяло не трябва да се стяга, а да бъде грациозно, нежно, в него да има топлина. Мъжете да се стягат, че те и без това имат склонност към ошкембяне. Вчера бях в едно заведение - мъжете, вкл. младите, повече от половината вече бяха с наднормено тегло - видима допълнителна брадичка плюс шкембе. Жените изглеждаха къде-къде по-добре.
Но понеже се оглежда и критикува много повече конкуренцията, отколкото придружаващите я мъже, се стига до такива абсурди:

# 179
  • София
Нормално значи нито слабо, нито дебело, не значи "стандартно" или "средностатистическо". Аз така разбрах въпроса.
И ако не сме с идеално тяло, не може ли да имаме трезва и реална преценка?

Общи условия

Активация на акаунт