Каква е във вашите очи?

• 37 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък все си мисля, че А. Дж, е била болна от рак и поради това предприе такива радикални мерки, за това е и такъв видът й- болен и нездрав.

Не ми се вярва, защото холивудските звезди май не крият, ако са болни от нещо. Особено тя не мисля, че би излъгала за причината за операцията си.

# 646
Ами сигурно и тя не се е харесвала и на това се дължи сегашния й вид. Изглежда като човек, който е много критичен към себе си.

Сори, обаче ме досмеша. Понеже е "много критична към себе си" се е докарала до това, което е. Има нещо много сбъркано в мисленето, че колкото си по-слаб, толкова по-добре. Има си клинични граници на нормалност. Естетичните донякъде съвпадат с тях, но да речем, долната граница на "нормалност" е приемлива за българката. Аз искам дъщерите ми да са слаби и правя всичко по силите си да го постигна, но не искам да са прекалено слаби. Нито ми е красиво, нито е здравословно.

# 647
И на тази снимка на Джоли не виждам "яка снага". Виждам слаби ръце и момичешко лице и гърди. 

Аз мислех, че съм една от малкото, които не се примиряват с "модерно е закръгленото" и предпочитам слабото, но в тази тема се изумих кое се нарича слабо, кое нормално, кое пищно и закръглено и кое дебело!  Crazy

п.с. Харесвам фигурата на Мегън Фокс. (не ми вадете онези снимки от плажа, дето е 30кг с мокър бански)

# 648
Ами сигурно и тя не се е харесвала и на това се дължи сегашния й вид. Изглежда като човек, който е много критичен към себе си.

Сори, обаче ме досмеша. Понеже е "много критична към себе си" се е докарала до това, което е. Има нещо много сбъркано в мисленето, че колкото си по-слаб, толкова по-добре. Има си клинични граници на нормалност. Естетичните донякъде съвпадат с тях, но да речем, долната граница на "нормалност" е приемлива за българката. Аз искам дъщерите ми да са слаби и правя всичко по силите си да го постигна, но не искам да са прекалено слаби. Нито ми е красиво, нито е здравословно.
Нищо смешно няма в това. Поне за мен. Но се случва човек да премине границата неусетно. Именно за това апелирам в темата, понеже засяга прекалено много съвременни жени - да се поддържа здравословно тегло, с умерено хранене и качествена храна, с активност. За да не се превърне стремежът към стройна фигура в обсебване. Особено ако не сте от късметлиите дето от 8-ми клас сте запазили непроменено тегло, щото ви е такъв гена /майка ми/.
Анджелина може наистина да е била болна и оттам да се дължи слабостта й.  Дано не е така.

# 649
Популярни жени масово са преминали границата.
Другата е г-жа Бекъм.

# 650
  • Велико Търново
И за мен В.Бекъм е неприятно слаба  Confused - само като й погледна изпитото лице и нищо привлекателно не намирам.

# 651

Сори, обаче ме досмеша. Понеже е "много критична към себе си" се е докарала до това, което е.

Е, то не е задължително "да се е докарала", тоест да и е било цел. Бях чувала и нещо за депресия.
На мен ми се е случвало (за кратко) да отслабна до неузнаваемост в лош период когато не ям и не спя.

# 652

На тази снимка изглежда много добре, но по принцип е късокрака.

Скрит текст:

# 653
  • Пловдив
Или просто - дълготелесна.

# 654
Или просто - дълготелесна.

На този ръст как да е дълготелесна? Баш си е късокрака.

# 655
  • Пловдив
Съотношение на крака към тяло. Тялото е доста дългичко, спрямо краката.

# 656

На тази снимка изглежда много добре, но по принцип е късокрака.

На мен пък ми идват малко дебелки крачетата и (по-скоро бедрата и) - на снимката с кученцето; другите са по-добре. А съм привърженик на "нормалното", не "слабо" (разбирай суперслабо) тяло.

# 657
Не че нещо, но на първа и трета снимка е Мегън Фокс, а на тази по средата - Оливия Уайлд.  Peace

# 658
Нищо де, илюстрира пълни и къси краченца.

# 659
Не че нещо, но на първа и трета снимка е Мегън Фокс, а на тази по средата - Оливия Уайлд.  Peace

Това обяснява нещата тогава. И аз се зачудих, защото на първата снимка крачетата и ми харесаха, ако и да са малко къси.
Имената са ми познати, но не ги идентифицирам с образ.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт