Каква е във вашите очи?

• 37 182
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Насред хаоса
И мен. Видът й е кошмарен, няма нищо общо с онази красавица, която беше преди.
 Rolling Eyes
Мисля, че това слабеене при нея започна още преди съмненията за разни болести. Не знам какво я стопи, но беше много красива жена.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 11:29 от La Sombra

# 631
Гласувах с тази оция Нормално женско тяло, по-скоро пухкаво
Съдя от собствената си камбанария. Харесват ми бедрата. Съразмерна е и в целия контур (заради осезаемото наличие на плът) се усеща хармония.

# 632
Пак ли Мерилин  Laughing
Тя изглежда доста различно като килограми в началото и после. На места е откровено пълна
Ами стана ми интересно, доколко желанието ни да сме ултра слаби е повлияно от модата в момента. И доколко е някаква вековна генетична обусловеност.
За тънките снаги като тополки има народни песни, ама то по нашите ширини жените са си слабички. В краища, където са били по-наляти сигурно е имало други стандарти.

И на мен това ми е много интересно. По принцип тънката талия е универсално атрактивна (всякакви времена, места), защото е признак на младост и на това, че жената още не е раждала. Обаче, анорексично слаба е някаква съвременна глупост. По-нормалните форми говорят за здраве и способност да се отглеждат деца. Всичко, което излъчва здраве и младост - бели зъби, хубава кожа, лъскава коса - винаги и навсякъде се приема за атрактивно.

И не говоря за някакъв осъзнат процес или мислене "сега тази жена може ли да отгледа децата ми" или "този мъж добър генетичен материал ли е". Просто това, което сме свикнали ни привлича и да приемаме за красиво обикновено е признак на младост, здраве, естроген (или тестостерон при мъжете). Например, тънките вежди и плътните устни означават повече естроген. Грубо изсечените черти, рошавите гъсти вежди се дължат на тестостерон и, съответно, правят мъжете мъжествени.

Та, това което сме свикнали да приемаме като красиво или секси на практика е доста животинска преценка дали някой става за да продължи рода или не... При твърде слабите жени дори се случва цикълът да изчезне; за какво здраве и привлекателност може да говорим.

# 633
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И кой ли мъж ще предпочете Анджелина с щръкналите кокали пред нормалната версия с дупе и бюст? Thinking
Брад Пит?  Laughing
Joy

Между другото, интересно ми е да чета хора в завиден мир със себе си, които от началото на темата не спират да ръсят квалификации за околните, че и за децата на околните.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 10:50 от joy_r

# 634
И мен. Видът й е кошмарен, няма нищо общо с онази красавица, която беше преди.
http://30dumi.eu/wp-content/uploads/2013/04/jolie1.jpg
http://www.kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_13742.jpg

Анджелина според мен започна така да слабее след смъртта на майка си. Може от стрес да е развила някакво хранително разстройство, а не толкова да се старае да е слаба.
А Моника Белучи си е била харесвана и като агнешко, и на 35 -40- 45 години като пищна жена. В последно време малко рязко се промени в лице, ама пак не си е средностатистическа 50 годишна жена и няма да остане без ухажори.

# 635
На тази страница има линк, от който антивирусната ми полудява. Може ли публикувалите линкове да го изтрият- благодаря много   bouquet

# 636
На тази страница има линк, от който антивирусната ми полудява. Може ли публикувалите линкове да го изтрият- благодаря много   bouquet

И мен! За това дай да изпишем страницата.  Laughing

Аз пък все си мисля, че А. Дж, е била болна от рак и поради това предприе такива радикални мерки, за това е и такъв видът й- болен и нездрав.

# 637
Цитат на: sash_stefanova link=topic=769892.msg27696634#msg27696634 date=1394780596
[i
Нина Добрев (родена като Николина Добрева) е българска[1] и канадска актриса, двукратна носителка на награда „Изборът на публиката“.[2] ...

Мерси, хубаво момиче е.

# 638
Относно Анджелина- по времето на "Хакери" беше най-закръглена и тогава дори и на мен ми харесваше. А и като  беше по-меко лицето огромната уста не изпъкваше толкова фрапиращо.

# 639
  • Варна
Стига бе, Джо, в Хакери е като козунак Анджито. А в лицето - като превтасал козунак.
Най-добре си е по време на Първичен грях с Бандерас.

# 640
Ей тука всичко си има жената:

# 641
Тук ми прилича на яка българка от някой плодороден край, като онези от двата лева, дето беряха грозде.

# 642
  • Велико Търново
Тук ми прилича на яка българка от някой плодороден край, като онези от двата лева, дето беряха грозде.

Joy много ме разсмя това определение, но такова асоциация направих и аз.

# 643
Ами сигурно и тя не се е харесвала и на това се дължи сегашния й вид. Изглежда като човек, който е много критичен към себе си.

# 644
Аз пък не мога да видя снимката  Sad
/може ли да ми кажете защо или да дадете линк към нея/

Общи условия

Активация на акаунт