Каква е във вашите очи?

• 37 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Това със "стегнатото" тяло е съвременна измишльотина.

Точно. И на мен ми прави впечатление тази мания да стопиш всичката мазнина и да я замениш с мускулна маса, а то е грозно, че грозно. Е, понякога няма как да се избегне поради естеството на работата, но е различно, когато умишлено блъскаш за отделни групи мускули. Тази Яна нямам представа коя е и с какво е известна, намирам я за много хубава, разбира се, но и извън този стандарт намирам много жени за точно толкова хубави. Съвсем различна от грозотията в розовите гащи.

# 181
.... Тази Яна нямам представа коя е и с какво е известна, намирам я за много хубава, разбира се, но и извън този стандарт намирам много жени за точно толкова хубави. Съвсем различна от грозотията в розовите гащи.

Мислех си, че ще я познаете  Simple Smile - актрисата Яна Маринова : http://yanamarinova.blogspot.com/

П.П. Може би в този образ е по-позната: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.426547967362827.106167 … 602759&type=3

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 11:23 от sash_stefanova

# 182
  • ❌❌❌
Еба*и и отпуснатата мацка!!! Shocked

Какви са тия крака?! Много са дебели, МНОГО! И гърдите ѝ 100% са отпуснати, просто на снимката има много фотошоп и не се вижда!
Да не коментирам ръцете ѝ... Tired По-дълги от на маймуна са! И се вижда, че дланите ѝ са месести, пръстите груби, вероятно и ноктите ѝ са пожълтели, но не мога да видя добре.

Ако бях на нея, щеше да ме е срам да излизам от нас, заклевам се! Cry Даже не знам как се е съгласила да я снимат.. ooooh! СРААААААААААААААААААМ!!!

# 183
Яна Маринова е спортист, завършила е спортно училище, освен това е каскадьор.
Тялото й е повече от перфектно, но тук говорим за професия, която е свързана с него, няма как да го водим за нормално Simple Smile

# 184
Ако мога да избирам, предпочитам отпуснатото тяло от анкетата, отколкото това на Яна.

# 185
Ако мога да избирам, предпочитам отпуснатото тяло от анкетата, отколкото това на Яна.

А, то такова тяло като на Яна не се поднася на тепсия от майката природа, така че едва ли ще имаш такъв избор.

# 186
Еба*и и отпуснатата мацка!!! Shocked

Какви са тия крака?! Много са дебели, МНОГО! И гърдите ѝ 100% са отпуснати, просто на снимката има много фотошоп и не се вижда!
Да не коментирам ръцете ѝ... Tired По-дълги от на маймуна са! И се вижда, че дланите ѝ са месести, пръстите груби, вероятно и ноктите ѝ са пожълтели, но не мога да видя добре.

Ако бях на нея, щеше да ме е срам да излизам от нас, заклевам се! Cry Даже не знам как се е съгласила да я снимат.. ooooh! СРААААААААААААААААААМ!!!

Леле, как излизаме всички по-дебели от нея и то ежедневно, не знам.  Laughing

# 187
Как излизате не зная, но колко умеете да критикувате се вижда.
Това пише Фаина.

# 188
  • ❌❌❌
А, то такова тяло като на Яна не се поднася на тепсия от майката природа, така че едва ли ще имаш такъв избор.

Не си права! Naughty Тя е анорексичка и взима анаболи!!! Пък и да не си мислиш, че няма операции?! 100% е минала повече от три пъти през ръцете на д-р Енчев!

# 189
Тялото й е повече от перфектно, но тук говорим за професия, която е свързана с него, няма как да го водим за нормално Simple Smile

Да, да  Peace То е перфектно /за мен/, не нормално  Simple Smile
По тази причина няколко пъти подчертах, че всеки гледа с различни очи, именно защото харесва различни неща.
Аз спортувам и се стремя към тялото на Яна, но пък не си забивам главата като видя красива жена с нежно женствено тяло като тази от първия пост  Wink И не мога да си изкривя душата и да кажа, че има някакви страшни недостатъци за коригиране.

# 190
Моля, да видите, че критика към по-слаб или какъвто и да е относно външният му вид, аз лично не съм дала.
Смятам че човек щом се чувства щастлив и добре, то той изглежда добре, бил той 45 или 100 килограма, стегнат или отпуснат. Simple Smile

# 191

Не си права! Naughty Тя е анорексичка и взима анаболи!!! Пък и да не си мислиш, че няма операции?! 100% е минала повече от три пъти през ръцете на д-р Енчев!

Даже най-вероятно се е родила като мъж, който е сменил пола си! Щото е абсолютно нереалистично и недопустимо жена да има такова тяло.  Naughty

# 192
Моля, да видите, че критика към по-слаб или какъвто и да е относно външният му вид, аз лично не съм дала.
Смятам че човек щом се чувства щастлив и добре, то той изглежда добре, бил той 45 или 100 килограма, стегнат или отпуснат. Simple Smile

Не ти.  Hug Просто взех думите ти за отправна точка на негодуванието си.

# 193

Не ти.  Hug Просто взех думите ти за отправна точка на негодуванието си.

Разбрах те аз. Wink

# 194
  • София

Точно. Все едно тук да вмъкнем и балерините, гимнастичките и пр. За тях тялото е инструмент за работа, а не нещо, което е само естетическа величина. Все едно аз да се меря с някой професионален готвач. Ми, естествено, че сравнението ще е в негова полза!

Общи условия

Активация на акаунт