Каква е във вашите очи?

• 37 689
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Ми аз имам горе долу нейното тяло, когато съм 173 на 58-59 кила. Но то е и до костна система. Момичетата на ВС са 175-177 на 50 кила някъде , поне на мен така ми изглеждат.

Освен ако няма много тежки кости и аз не вярвам да е повече от 59-60 кг.
Тези, които пуснах са 54-55 кг., не ми се струва голяма разлика newsm78 .

Иначе фигура тип пясъчен часовник е естетична, но и много трудно постижима, само 8% от жените имат такава, но при повечето сигурно е генетично...

Съотношение между гръдна обиколка , талия и ханш е важното .
За това има мерки 90 -60 -90 идеалните .
Само крака и дупе гледате .
Ако е дъска , колкото и дългокрака да е не е секси  Laughing

Добре, че това изобщо не е вярно, иначе повечето жени ще си умрат девици Laughing .
Ами те може да пише, че са 54 кила, но или са доста по-високи или тежат по-малко, защото са видимо по-слаби и аз предпочитам жената от снимка номер 1 Simple Smile

# 421
Добре де, при тези насилствени тренировки няма ли опасност да се счупи някоя кост, да се скъса мускул?

# 422
Има, разбира се и стават такива неща.

# 423
  • Пловдив
Цитат
Ами като никой не иска да излезе на среща с теб се стягаш и с глад,инат и спорт отслабваш.На никой не му пука,че четеш Уайлд или знаеш 2 езика,или цикъла на Кребс като приличаш на кит.Невероятно ,но факт-поне за Бг.Иначе аз винаги съм имала проблем с кг и не съм го крила.
На 21-22 осъзнах,че така няма да стане,въпреки ума ми и характера никой не ме иска заради външността.Или ме харесват хора които аз не харесвам.
Не работи това.
Аз също винаги съм имала проблем с кг. При мен определено не сработи това, че реших "да се стегна" и да сваля кг. Резултата от свалените 37 кг. беше, че пак никой не искаше да излиза с мен, съответно се натресох на един в криза на средната възраст и после рев и т.н. Абе писала съм ги тези истории.
Това ме доведе до извода, че това което съм не се определя от това как изглеждам. Днес изглеждам по средата на минимума и максимума на кг. Дебела съм, но се чувствам много по-добре, от колкото се чувствах на минимума. Намерила съм човек, който да ме харесва такава, каквато съм и съм разбрала, че има много по-важни неща от това как изглеждаш и перфектната външност не е причина за перфектен живот, съответно и не перфектната не е причина за лош живота. Живота по-скоро си го правиш не с това, което е външността, а с това, което е в главата.
Е има и сфери, където го градят предимно и само с външността.

# 424
Ами късат се да,мускул,сухожилие и такива ми ти работи.Аз докъм 7-9 години бях слаба,даже мършава.Записаха ме на худ.гимнастика и след 10 тина тренировки ме махнаха,показах признаци,че ще съм дърво и твърде висока и едрокоста по техните таблици.Което се оказа точно така де  Mr. Green

# 425
Явно трябва да е много амбициозно детето или с амбициозни родители, за да продължава така. Ужас.

# 426
  • на брега на морето
"Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".

Питам се има ли български майки, които изтърпяват това?

# 427
При мен проработи.В смисъл получих човека който исках,не казвам че съм щастлива,или нещастна с избора си,просто вече внимавам повече какво си пожелавам  Mr. Green
И да,човек стига да иска може да постигне невероятно много неща.

# 428
"Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".

Кой ги е питал тогава майките? А и не се сещам те да са били възмутени.

# 429
Да, наистина по наше време имаше мания за слабост, но според мен не такава каквато е в днешно време. Например никой не се е пънал да има луфт между краката или да му стърчат хълбоци и ключици и тн.Единствено си спомням съседските момичета ужасно да се притесняват, че имат луфт между краката, нито някой е иска; да му стърчат някакви кости някъде си. А това сега е мания сред тийнейджърите.

# 430
Сега да си говорим честно в професионалния спорт има много воля,хъс,пот и мъка.И затова не всички сме проф.спортисти.
С лежерно разтакаване няма как да си добър-ноу пейн ,ноу гейн нъл тъй?

# 431

Кой ги е питал тогава майките? А и не се сещам те да са били възмутени.
Аз съм ходила 8 години на балет първо класически и после модерен (и на плуване, но там нямаше такива тормози) и майка ми участваше в тормоза за килограми, когато бях малка, а после аз поех щафетата. Като бях малка се забраняваше да бъда хранена с бял хляб или да ми се ава сладко или пържено. Така, че понякога и майките участват от амбиции. И ми е спирала менструация от диета за една година, а даже не бях и толкова слаба, да кажем 53 килограма на 173. Просто не ми е в консструкцията да тежа толкова малко, дори на 15, 16. Заради това съм върло против всякакви наложени "красоти", коит могат да доведат до безплодие и какво ли още не.

# 432
  • Пловдив
А би ли тормозила детето си за кг. и няма ли да ти е меко казано неприятно, ако на дъщеря ти и спре менструацията, заради диети?
На мен би ми било по-мъчно да се случи това с детето ми, отколкото да се чувства не харесвано, аккто например се чувствах аз, защото съм била дебела. Чувствах се не харесвана, но бях здрава, а здравето ми беше по-голям приоритет за родителите ми, отколкото това да изглеждам красиво, като ме показват на семейните си приятели.

# 433
И аз съм така Ох Аман.Уча детето си да се харесва и обича такова каквото е,за да не се лута и тормози като мен.Защото аз и на тези години не мога да се възприема в тялото си,все нещо не ми харесва,все нещо моделирам и тормозя по себе си и не мога да се спра.Не говоря за пластики,а за залитания по спорт и оформяне...
Пухито,аз и от семейството си бях подигравана-наричаха ме "Тежкотоварната" и "Маа яко"-това индианския вариант явно  Mr. Green

# 434
  • София
То професионалния спорт какво общо има с  красотата и здравето?

poohito - ако детето ми е затлъстяло  или е на път да е такова бих го тормозила да, не с гладуване точно, но с цялостна промяна на диетата и под ръководството на специалист. Ако диетата може да ти докара спиране на менструация, то свръхтеглото може  да ти докара трижди пъти повече здравословни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт