Каква е във вашите очи?

• 37 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Значи имаме различни виждания за пищно. Това, ако е пищно 1  Crazy
Намери клипа на Кorn - Did my time и тогава говори Simple Smile Анджелина от много време слабее като анорексичка, но преди си изглеждаше нормално. Във въпросния клип задникът й изглежда прилично голям, добре, че е с токчета.

# 676
какво не ми е на ред ? Ям по над 2200 калории дневно
Нищо лично  Peace но човек, който знае колко калории приема, за мен има нездравословен интерес към здравословното състояние на организма си. Peace

# 677
Не знам за вас ,но за мен тези са идеални тела. И трите са с идеала ми за тела.
Бих искала  да мога да се похваля с подобно.  Embarassed
Скрит текст:
Биляна Йотовска, Анн Джи и Лора Караджова

Peace

# 678
Относно Джолито ... сериозно ли мислите, че човек, който си прави двойна масектомия е спокоен и здрав, че хапва нормално и не го ядат демоните му денем и нощ?  Tired
Стигнеш ли до оноколгия бая време трябва да пребориш страха ... ако го пребориш ...

# 679
Нищо лично  Peace но човек, който знае колко калории приема, за мен има нездравословен интерес към здравословното състояние на организма си. Peace

И кое му е нездравословното на интереса ми  Joy ? Да не мислиш, че седя с калкулатора и си смятам калориите на всяко хранене ? Писах го за да покажа, че не гладувам Peace .

# 680
Нищо лично  Peace но човек, който знае колко калории приема, за мен има нездравословен интерес към здравословното състояние на организма си. Peace

И кое му е нездравословното на интереса ми  Joy ? Да не мислиш, че седя с калкулатора и си смятам калориите на всяко хранене ? Писах го за да покажа, че не гладувам Peace .

Не го мисля, но точният брой калории е една идея по-вманиачено от обикновеното хранене. Не познавам много хора, които знаят колко калории приемат (всъщност, нито един), аз също не знам. Знам, че ям много и то калорични храни, но чак пък и бройката... Peace

# 681

Ако си снабден със средна обща култура, без да си вманиачен, можеш да пресметнеш +/- колко калории приемаш.

# 682
Това го знам. Аз недоумявам защо му е на човек, който се смята за здрав, да го прави това пресмятане и дори да го запомни.

# 683
Нищо лично  Peace но човек, който знае колко калории приема, за мен има нездравословен интерес към здравословното състояние на организма си. Peace

Ако си снабден със средна обща култура, без да си вманиачен, можеш да пресметнеш +/- колко калории приемаш.

Ако не мериш грамажа на всичко, което приемаш и не си приготвяш храната сам, за да знаеш какви продукти точно слагаш, няма шанс дори ориентировъчно да си пресметнеш калориите.

# 684
Ако не си сипваш супа и мусака в касерола с вместимост от литър, а ползваш стандартни чинии и купи, то спокойно можеш да знаеш, че в порция супа има около 300-500 калории, а мусаката около 500 +.

# 685
Това го знам. Аз недоумявам защо му е на човек, който се смята за здрав, да го прави това пресмятане и дори да го запомни.

Аз не ходя с калкулатор, но знам, колко калории приемам горе-долу за ден и колко изразходвам. Не е нужно да тегля и меря всичко до грам - на повечето опаковки има посочена калорийна стойност за 100 гр. продукт.
Приемаш ли дълго време повече, от колкото харчиш - почваш да складираш, ясно е.

# 686
A как разбирате колко калории харчите?

# 687
Има в Интернет данни за изразходените калории според различните видове спорт и интензивност. Разбира се, те са по-скоро ориентировъчни.

# 688
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Грам не ми пука колко калории приемам. Обичам да ям и когато ястието ми харесва, не се бичувам, че съм яла, колкото ми се яде. В крайна сметка колко точно пък над мярката може да яде човек- да не сме като котките, които ядат, докато започнат да повръщат? Вманичавате се Rolling Eyes.

# 689
  • София

Аз не ходя с калкулатор, но знам, колко калории приемам горе-долу за ден и колко изразходвам. Не е нужно да тегля и меря всичко до грам - на повечето опаковки има посочена калорийна стойност за 100 гр. продукт.
Приемаш ли дълго време повече, от колкото харчиш - почваш да складираш, ясно е.

на опакованите храни пише, на говените не пише. За мен дори това да гледаш и търсиш по опаковките, кое колко калории е, е вече напълно излишно вглеждане в  храната Simple Smile

Аз пък съм с много ниска обща култура отностно калории, нито си броя хапките и грамовете, които ям, нито търся по продуктите кое колко калории е за 100 гр, нито си броя колко изразходвам... Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Crazy срам, срам, срам...

Общи условия

Активация на акаунт