Каква е във вашите очи?

• 37 182
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ох, тия снимки не трябваше въобще да ги отварям, има 2-3 наистина добри, но повечето са много противни, не просто неприятни, а именно противни, особено оная бялата трътла, номер 19. Егати копитата, егати колената. Не знам какъв е тоя зор най-грозното да си покажеш, ами като са ти грозни краката, ще ги поприкриеш и ще покажеш раменете.

# 721
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Янечек, нещо не ти хващам логиката в тази тема- казал някой дума против огромната Адел в клинчета и балеринки, и ти избесняваш, а не се спря цяла тема да сипеш къде по-грозни определения за много по-прилично изглеждащи жени.

# 722
Адел какво общо има? Аз се произнесох по въпроса, защото я харесвам като артист и не виждам къде е точно мястото й в тази тема и ако ми прочетеш публикациите ще видиш, че нищо за външността й не споменавам. А и не съм я виждала да се снима по еротично бельо и токчета, които може да скърши. Т.е. целта й определено не е да бъде секси и да привлича, докато повлеканите от последния линк позират изкусително, разбира се доколкото може да е изкусителен свински бут в тънък чорапогащник. В тази тема защитавам позицията, че красотата не е в някакви определени мерки и килограми и най-важното, може да сме хубави без да се гъзурчим по прашки и да искаме мъжете да ни чукат, надявам се повече жени да мислят като мен.

# 723
В тази тема тя беше спомената не като артист, а като жена, която не изглежда добре. И големите артисти могат да изглеждат недобре. А относно тези със "свинските бутове", може да се учудиш, но е възможно жената да бъде секси и да привлича и без да отговаря на високите ти естетически критерии.

# 724
Адел какво общо има? Аз се произнесох по въпроса, защото я харесвам като артист и не виждам къде е точно мястото й в тази тема и ако ми прочетеш публикациите ще видиш, че нищо за външността й не споменавам. А и не съм я виждала да се снима по еротично бельо и токчета, които може да скърши. Т.е. целта й определено не е да бъде секси и да привлича, докато повлеканите от последния линк позират изкусително, разбира се доколкото може да е изкусителен свински бут в тънък чорапогащник. В тази тема защитавам позицията, че красотата не е в някакви определени мерки и килограми и най-важното, може да сме хубави без да се гъзурчим по прашки и да искаме мъжете да ни чукат, надявам се повече жени да мислят като мен.
Хем си права, хем има един момент, че ако един мЪж намира една жена за красива, но не иска да я ч*ка, това е просто края за техните отношения мъж-жена. Та тук се опитват да покажат, че и дебелите са секси. Това не значи, че нямат други достойнства.

# 725
може да се учудиш, но е възможно жената да бъде секси и да привлича и без да отговаря на високите ти естетически критерии.

Не се учудвам и критериите ми са високи само по отношение на мен самата, на другите им признавам правото да привличат и да са красиви, както и да изглеждат. Само че като пльоснеш плътта си в еротично бельо в публичното пространство, значи че си отворен за всякакви коментари. Така че коментирам.
Ей това не разбирам - защо трябва да сме секси, мен много ме дразни това. Не може ли да изглеждаме добре, без да сме непременно секси? Вие искате ли като си вървите по улиците и мъжете да искат да ви праснат, харесва ли ви да ви подвикват и коментират зад гърбовете ви, да ви свиркат от колите си?

# 726
Теоретизираме си просто Laughing. На мен ми е все тая дали съм привлекателна за мъже, които самата аз не желая.

# 727
Няма превид теб, ама като цъкна темата на произволни места, се вижда, че им е важно на жените. Нямало значение дали жените ни завиждат, важното било мъжете да ни харесват, пък те харесвали еди какво си. Всеки си има свой вкус и не е нужно да търся одобрение от мъжете, за да се харесвам. Достатъчно е одобрението само на тези, на които аз искам да се харесам.

# 728
Всъщност наистина е по-важно мъжете да ни харесват- понеже мнозинството от нас търсят връзка с мъж. Ако не се намери кой да ни хареса, общо взето е все тая дали ние се харесваме или приятелките ни обсипват с комплименти и завистливи погледи. Аз възприемам изявленията тук от тази гледна точка- практични.

# 729
Да де, сетих се, затова уточнявам, че усилията трябва да са насочени към обекта, който ще съблазняваме, няма нужда да сме секси за мъжете по принцип. Т.е. ако знам, че в момента мъжете харесват мускули и това е модерното, няма да тръгна на фитнес, за да съм вървежна. Или да си сложа силикон в циците, защото мъжете харесвали големи цици. Все едно пък мъжете, които не отговарят на "висок, синеок и с атлетично тяло", никой не ги харесва и така се седят без връзка.

# 730
  • Насред хаоса
Ако само тук се погледне колко са статии и съвети, и набиване в женските глави на едно и също - какви жени харесват мъжете, какво искат мъжете, по какви жени си падат мъжете, какво предпочитат мъжете, как да съблазним мъжа и още куп подобни дивотии, става ясно защо усилията на жените са насочени все натам. И момичетата растат с нагласата и убеждението, че смисълът на живота им е да се харесват на мъжете, независимо какво ще им коства това.

http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B6%D0% … %D0%B5-savet.html

В мъжките списания и страници надали отделят толкова внимание на подобни неща.

# 731
Taм дават други съвети - как да се държим, така че жената да ни пусне. Един смешко беше прочел, че ако разсмее жената, после е много вероятно да прави и секс с нея, само че разказва вицове от години, а секс не прави.

# 732
  • София
Ако само тук се погледне колко са статии и съвети, и набиване в женските глави на едно и също - какви жени харесват мъжете, какво искат мъжете, по какви жени си падат мъжете, какво предпочитат мъжете, как да съблазним мъжа и още куп подобни дивотии, става ясно защо усилията на жените са насочени все натам. И момичетата растат с нагласата и убеждението, че смисълът на живота им е да се харесват на мъжете, независимо какво ще им коства това.

http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B6%D0% … %D0%B5-savet.html

Усилията на жените са насочени натам не, защото някой им го набива в главите, а защото такава им е природата. Мъжете имат имат доста по-високи стремежи и амбиции от това, да се харесат на някоя жена. Не са полово ограничени.  Mr. Green

# 733
Всъщност наистина е по-важно мъжете да ни харесват- понеже мнозинството от нас търсят връзка с мъж. Ако не се намери кой да ни хареса, общо взето е все тая дали ние се харесваме или приятелките ни обсипват с комплименти и завистливи погледи. Аз възприемам изявленията тук от тази гледна точка- практични.

Абсолютно съм съгласна!

Тези статии са писани от жени. И то не какви да е, а глупави жени. Статиите какви мъже трябва да хареса жената също са писани от такива глупави жени. Статиите какви жени трябва да хареса един мъж - пак са дело на глупави жени.
За мъжете има две категории - ще я чу*ам, няма да я чу*ам. Това е. Съблазнителният поглед, отмятането на косата, половин метър изкуствени мигли и минижупчето са на второ четене. Килограмите са съвсем в десета глуха. Някои жени просто не искат да си признаят, че мъжете като цяло или пък 1-2-3 конкретни индивида нямат интерес точно към тях.

# 734
Мъжете имат имат доста по-високи стремежи и амбиции от това, да се харесат на някоя жена.

Ако да топнат чушлето и после да се похвалят на приятел са високи стремежи и амбиции...

Общи условия

Активация на акаунт