имаме изцяло преведен първи епизод, но няма връзка на първа страница, защото сега не мога да правя корекции . 
Има го във вики и в АСИ !
имаме изцяло преведен първи епизод, но няма връзка на първа страница, защото сега не мога да правя корекции . 

/, а туркинята, за която ще се ожени Сеит е истинската, целомъдрената, тази, която е заслужила да създаде с него дом, семейство, да роди и отгледа децата му, да се радва на почитта и уважението на внуците си.
Дафне,
много обичам, когато си толкова категорична, без изобщо да имаш хал-хабер за нещата ! 

виждала е, и още как! Не гледаш внимателно какво публикуват дружките тук - някой беше постнал дори снимка на Нермин с баронесата. Ти доколкото разбрах, не си чела книгата - тогава откъде знаеш, че има много малко съвпадения
Най-важното е абсолютно същото - а именно огромната любов между Курт и Шура. 
честно казано, никак не разбрах препратката ти с дъщерите на списващите. Гледаме и обсъждаме филм и въздействието му . Какво и как би станало в живия живот, с дъщерите и синовете ни, някак не е предмет на обсъждане в темата.
Не съм експерт и затова вероятно не виждам съществени недостатъци до момента. Освен това не съм чела книгата и предадените емоции, които достигат до мен не са натоварени с предваритела наласа и очаквания.
Истинско удоволствие! 

Препоръчани теми