Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 22 245
  • 326
  •   1
Отговори
# 150
Бижу ? Какво общо има Анджи, и защо да е луда ?!?!! Ти май не си много наясно какво казваш - тя има наследственост, при които шансът да развие конретен вид много агресивен рак е особено висок. Превантивната масектомия не е рядка практика, защото развие ли се този рак няма много опции за лечение, а шансовете за развитие са доста високи. Не виждам никаква лудост, не е единствената. 

По темата:

Трол не означава платен драскач, а човек, който пуска съобщения с цел да ядоса или провокира публиката, от което тролът се забавлява. За самият него темата не е от значение, а ответната реакция на хората. Какво получава ли? Ами вътрешно задоволство, че са им обърнали внимание. Хранят се с енергия.

А платен Трол какво значи?

Това не е трол. Не и според значението на думата трол При тролването не темата е същественото, а реакцията. От там и израза "не храни троловете"

# 151
Може да е попаднал на гей, който го е изял.

Joy Joy Joy

# 152
  • out of space

Изчезни, бе!!!!!!  #Cussing out Тя обича мене!

#Puppy dog ignore2

Трол такъв!

# 153
...Имаше един потребител Любо1 с едни страховити теми за това колко са страшни гейовете и как едва ли не ядат деца за закуска...Къде ли изчезна? Да не е емигрирал?За мен той си беше чиста проба трол.
Може да е попаднал на гей, който го е изял.
А дано ама надали!

# 154
# 155
Троловете задоволяват някакви свои нужди по този начин. Какви точно - зависи от трола  Crazy
Съжалявам, не съм чела цялата тема, но сега ще го направя

# 156
Платените тролове са ясни. А другите с измислените истории просто търсят внимание, срещала съм такива хора и в реалния живот.Имах една позната 2 години ми е ревала на рамото за неща, които не съществуват. Обяснения нямам Rolling Eyes  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 157
НЧС, това не е трол. Това е astroturfing или антиastroturfing. Скрита реклама или антиреклама използвайки фаливи профили.

# 158
НЧС, това не е трол. Това е astroturfing или антиastroturfing. Скрита реклама или антиреклама използвайки фаливи профили.

Ясно, имам да уча още  Mr. Green

# 159
НЧС, абе важното е , че ги надушваш, пък как се казва.. Но според мен подобни теми си личат и по това, че някакси не звучат естествено. Примерно на тази жена темата звучи странно по начина, по който е написана...

Чета блогове по statement analysis --анализ на изказване и някои специалисти могат да определят по детайлите и о избраните думи, които човек дава в своето писмено съобщение, дали казва истната или не. Та според мен и без да си специалист, ако нещо е платено, ще се усети от читателя. Вече за хората, които лъжат и си вярват, там не мога да кажа нищо Simple Smile)

# 160
...Вече за хората, които лъжат и си вярват, там не мога да кажа нищо Simple Smile)

Тези си имат нещо, което е за лечение, другите, които просто се бъзикат и се хилят после някак по ги приемам, обаче тези, които си вярват...

# 161
# 162
  • Ямбол
Този потребител е много интересен. Имаше друг профил със същия ник и същата лентичка и си говореше на себе си в една подобна на тази тема, но срещу НОИ в Пловдив.

# 163
  • n/a
Нищо не разбирате от тролове, ни-щи-чко.
Троловете, като повечето приказни същест-
ва, притежават свои сили и оръжия. Тяхно-
то оръжие е провокацията. Целта? Създа-
ване на мнение, разрушаване на образи ...
Имат си и нивА - ниския левъл предполага
нещо като дребно хулиганство, а високия -
ех, рядко се срещат такива изтънчени тро-
лове, изящно провокиране на масата, при
което остават недостъпни за модераторско-
то проклятие.
Хората с психически проблеми не са троло-
ве. Те са си просто хора с проблеми. И рек-
ламистите не са. Антирекламистите повече
се доближават до истинския трол.

# 164
Некоя чушчица остана ли за закъснелите?  Flutter

Аз информирах модератор. Не стига, че няма чушки, не ме викат на партийни събрания, но това тук е форум за майки!!! Внимавайте какви снимки пускате, някои са бременни! Съобразявайте се! Мъжът ми като ги види тези тави, ще ме прати на партийната вила.

Общи условия

Активация на акаунт