Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 852
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
Ако наистина го правят само за забавление, поне да измислят достоверни истории. Такива безумни писаници не бях чела от много време.
Нищо, след някой друг месец ще се появи друга "бременна" като този път бебетата може да са шест. Tired

# 226
Сайтът не е само за обмяна на опит и информация, а също и прекрасно поле за изява на силно неудовлетворени хора с множество разностранни комплекси, които да си изградят един въображаем свят и в него да бъдат такива, каквито желаят, по техен сценарий. Компенсаторен механизъм. Не ти достига нещо - измисляш си го, а доста често и неусетно някак си сам започваш да си вярваш.

Може би даже става нещо като онлайн терапия. Изживяват нещо имагинерно и по този начин психиката им се справя с комплексите и емоционалните дефицити.

# 227
Това показва сериозни емоционални дефицити...

Е, някои неща са толкова видими с просто око, че дори не е необходимо човек да е психолог, за да не иска да срещне този човек в реалността  Naughty Говоря за цитата, който беше дала преди.

# 228
Пък аз наскоро си смених заглавието. Ся да не стане фал и да се окажам и аз некой трол?

# 229
  • Ямбол
Пък аз наскоро си смених заглавието. Ся да не стане фал и да се окажам и аз некой трол?
Искаш ли да ти кажа, Стефке, през колко и кои ника си минала?

# 230
Ми кажи Лилянко, ама не е лошичко да отчетеш две раоти.
Първо постоянството на пикселизираната ми котка (може би е време и него да сменя. Котаракът ми умря горкото животинче в края на миналата година) и второ - сите заглавия (с изключение на настоящото) звуково винаги са се родеели с истината.
Ама ти ако рачиш сега да покажеш памет, аз категорично няма ти троша хатъра. Wink

# 231
Не е нужна памет, и аз мога да ги намеря, нищо, че за пръв път днес те "видях". Simple Smile

# 232
Много сте паметливи, значи. Joy

Исках малко дефиниция на "трол".

# 233
# 234
Я! Тая тема била за онзи Марадона!

# 235
Нищо, след някой друг месец ще се появи друга "бременна" като този път бебетата може да са шест. Tired
И в отчетната пак ще се радват, без да се замислят.

# 236
  • Другата България
Аз съм давала тази тема много пъти за пример на ....поне за мен някакви личностни проблеми, не бих казала точно трол.
Но понеже темата е такава, преценете и вие. Авторката не е активна от доста време, но понеже и тук има намесена евентуална бременност с близнаци, ако все пак има доза истина е възможно да е твърде заета с тях и да не и е до форум.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676506.0;topicrefid=4

# 237
  • София

Че какво лошо има да си сменяш премяната  Mr. Green Mr. Green

# 238
Уф, в английската тема вечно има един образ, с деца с двойно-тройно имена.
През две-три години сменя потребителското име, измисля нов град и още по-завъртяни имена на децата и се почва отначало.

# 239
  • Ямбол

Че какво лошо има да си сменяш премяната  Mr. Green Mr. Green
Първо - кой е казал, че е лошо?
И второ - кой говори за премяна?
Трето - на какво се дължат абсолютно неадекватните ти и глупави включвания по темите? Изключително много наподобяваш на трол, само че троловете влагат някаква мисъл преди това, а това тук даже и не усеща, че троли.

Общи условия

Активация на акаунт