Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 852
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ако имаше и четвърто, щях да се замисля  Mr. Green Mr. Green

# 241
  • София
Ето още една тролка с тризнаци:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780391.0;topicrefid=6

# 242
Сега ще кажете, че и аз съм тролка сигурно и наистина не прочетох друго, освен първия пост, но преди 22 години, когато ми казаха че съм бременна, плодните сакове в 12 г.с. бяха три. Ние също мислихме за редукция, но процедурата тук май не е много прилагана и нямаше много инфо тогава. В последствие се случи "синдром на изчезващия близнак". И износих успешно двуплодна бременност. Пиша отдавна тук и не ме тресе тепърва тролска диагноза, а и синовете ми са по-известни в този форум от мен Mr. Green , така че описаният случай не е чак толкова невероятен и тролски. Пак с уговорката, че прочетох само първия пост на историята.

# 243

Много е обидно да квалифицирате някой като "Трол", без дори да го познавате. Не написах историята, за да си правя онлайн терапия, а за да може да има повече налична информация относно процедурата. Много търсих полезна информация преди да взема това решение, но не намерих нищо задоволително. Така че, отстрани е много лесно да се квалифицират и категоризират хората. С това си поведение българите ще си останем все ...

# 244
Ееееее, стига де... Дайде сега всяка многоплодна бременност да разглеждаме като тролска, несериозно е. В това последното, което е публикувано, не виждам нищо тролско. Жената е описала неуспешна медицинска процедура, довела до загубата на бебетата ѝ. Не е като мацката, "родила" четиризнаци 4 и 400 в девети месец. Хайде да не търсим под вола теле и да обръщаме форума в лов на близнаци, които да разобличим.  Naughty

# 245
След Нана, която беше горда майка на близначки, с хубави български имена, вече си имам едно наум въобще. С нея и други майки си пишехме в чата, че снимки си разменяхме, не ги претупваше нещата, 2 и повече години писа. И макар че е давала индикации, не можех да повярвам в началото. Но бързо я хванаха, точно защото тежката катастрофа, която тя описа, по-скоро нейна блзика приятелка влезе да ни съобщи, я нямаше в нито един полицейски бюлетин. И там имаше чужда връзка - мъжът и беше половин германец. Много мил човек. И той веднъж влезе в чата само да ни каже, че Нана припаданала на улицата, нали все гладуваше, и била в болница...

# 246
  • Пловдив
След Нана, която беше горда майка на близначки, с хубави български имена, вече си имам едно наум въобще. С нея и други майки си пишехме в чата, че снимки си разменяхме, не ги претупваше нещата, 2 и повече години писа. И макар че е давала индикации, не можех да повярвам в началото. Но бързо я хванаха, точно защото тежката катастрофа, която тя описа, по-скоро нейна блзика приятелка влезе да ни съобщи, я нямаше в нито един полицейски бюлетин. И там имаше чужда връзка - мъжът и беше половин германец. Много мил човек. И той веднъж влезе в чата само да ни каже, че Нана припаданала на улицата, нали все гладуваше, и била в болница...
Хич не беше бързо като се замислиш.

# 247
 Върнах се в старите времена  Grinning с тези спомени.                                                               
Но наистина за горния случай бях се разстроила много, дори и на мъжа ми разправях.

# 248
Когато аз забременявах (инвитро) имаше една жена във форума, която правеше 2 инвитро, след едно успешно. Та същата, не помня в коя клиника беше, й бяха върнали 6 ембриона!!!! и 6-те се бяха захванали ( не знам как точно се казва това), и претърпя такава редукция. Оставиха и само 1. Роди доста преди термин и детето беше с проблеми...  Не беше трол! Simple Smile

# 249
  • Ямбол
Поредният трол, който труа мнения точно там, където се отчитат: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=269531
Някои от мненията му гледам, че вече са ги почистили, но той се старае и продължава.

# 250
За година и нещо в тоя форум даже не знам къде се отчитат мнения Laughing и какво печелиш от това?

# 251
  • Ямбол
За година и нещо в тоя форум даже не знам къде се отчитат мнения Laughing и какво печелиш от това?
Авторитет.
Понякога, потребител с повече мнения има по-голям авторитет в сериозните теми пред такъв с по-малко или никакви. Но това си е относително. Както е видно, не само по количеството мненията можем да се доверим някому, а и на качеството.

# 252
Има една шампионка по брой на мнения в този форум и дава съвети на кило от има няма четири-пет години. Доста девалвираха вече мненията й пред мен - дори не я чета вече.  Grinning То много хубаво не е на хубаво.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 15:41 от Анонимен

# 253
  • София
Поименно, колежке, поименно! Wink

# 254
Поименно, колежке, поименно! Wink
Е, айде сега. Да не съм някой трол с мюнхаузенски комплекс!  Crossing Arms  Ще си страдам от присъствието й самотно и несподелено с вас!

Общи условия

Активация на акаунт