Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 837
  • 326
  •   1
Отговори
# 255
Като кажеш А, казваш и Б, иначе няма смисъл.

# 256
Има една шампионка по брой на мнения в този форум и дава съвети на кило от има няма четири-пет години. Доста девалвираха вече мненията й пред мен - дори не я чета вече.  Grinning То много хубаво не е на хубаво.

Коя е Crazy Crazy  Какви са тези недомлъвки Whistling Име, име искам Joy

# 257
Ми, цъкнете на общата статистика и вижте кой е с най-голям брой мнения, проследете и активността му през последните години, както и мащаба на изявите му- т.е. от тяснопрофилираните форуми до по-общите, но винаги там, където се отчита мнение.

Помните ли жената на футболиста, който риташе в Китай и Деси`?

# 258
Къде се вижда тази статистика?

# 259
Поименно, колежке, поименно! Wink

Да не би да се разпозна?

# 260
  • София
Не, познах теб!

# 261

Ммм, сега ще дойде Кейси да ти каже, че топката е ниска.

Lеxie, сега не зная къде е тази статистика, но преди беше долу на заглавната страница. Сега такова понятие като долу няма.

# 262
Топката е ниска.

# 263
Ех, Кейси, имаш невероятната способност да караш другарчето да се чувства уникално, неповторимо и надарено. 

# 264
  • София
Топката може да е ниска, но както се изразяват във футбола, й стана "поличка" и вратарят (Кейси) си изработи сам автогола. Ниска-ниска, ама влезе! Що сама привлича вниманието към вратата си като показва среден пръст на друг играч?

# 265
Веднага на първо четене се сетих за една такава "шампионка"-ветеранка с амнайсе хиляди мнения и много ценни съвети по хиляди теми, но дали е тя... То, като се замисля, сигурно не са една и две, доста такива има.

# 266
Тази е от един форум за суровоядство - да видите какво се казва трол, тези, тукашните с петзнаците са аматьори.  Mr. Green

Цитат
Ден след като родих преминах на слънце и вода. И така до ден днешен. Тогава забалязах, че се стимулира лактацията и количествата на кърмата спрямо предходния ден докато бях на сокове и "кашообразна храна" (шейкове/смутита) се увеличи.

Цитат
Забременях по време на воден пост. Забогатях двойно с близнаци. Хвърлих мрежа над идеята за нетрадиционно водно раждане. Реализирах я. Изкарах една абсолютно дружелюбна бременност, като финишира 9-месечното приключение в деня да термина. Не ме споходи нито едно от неразположенията на класическата бременност. Не съм разчитала на реалния труд на акушерката, неонатолога, лекаря, който води раждането. Не разполагах подръка с такива. Прескочих и упойките. Екипа е патерицата, която те стимулира да "напъваш", защото чака следващата родилка. Този модел е робство ! Практикувах раждане, водено самостоятелно от двете бебета. Не съм попадала в болезнено познатия коловоз на хранителната кухня, не съм хапвала като за трима. В началото подходих авантюристично, но прохождането отвъд матрицата на "всемогъщия властилин" - стомаха  Grin , се случи по естествен начин. Изцяло разчитах на нережисираната спонтанност и апетит, както и потребностите на двата плода.  Останалото - е плод на еволюцията на оглупяването. Следвах единствено естествения ход на процесите. (Казвам "еволюция на оглупяването", защото според девствената ми логика еволюцията (в сегашния й вид) е изкуствено, планирано, целенасочено и ръководено случване на нещата). Няма наука и база данни. Има СЪЗНАНИЕ И ЕМОЦИИ.  На 1.12 прекрачихме 8-я месец. Изричаме осъзнати думички, проходихме. Ходим на плуване откакто станахме на 2 месеца. Притеснявам се дали могат да плачат, с днешна дата не съм ги чула. Умират от радост постоянно. Не са ваксинирани и не са имали признаци на неразположения досега. Децата ми сияят като пламъка на лампа, дори когато "спи "

Цитат
Чуй сега какво ще ти кажа.. Имам 2 деца (бебета на 9 месеца). Мъжа ми работи денонощно. От два месеца и аз ходя на работа. Не прекарвам майчинството си вкъщи.. По отношение на тренировките - ходя на плуване с децата, тичам на пътеката вкъщи меджу 5 и 7 сутринта. Случвало ми се е да сучат докато аз вървя интензивно с 4 км/ч или правя лицеви опори, или йога. Кърмя докато шофирам, пазаря, чистя, работя. Гърдите ми са известни навсякъде - в парка, на стадиона, в мловете.
Всяко клякане, завъртане, протягане..  е Фитнес. Не е задължително непременно упражненията да се случват в залата. Не ти трябват уреди и екипировка ! Ако те интересува резултата -  изглеждам много по-добре в момента в сравнение с преди раждането. 41,4 кг съм и имам плочки  ухилен Мъжа ми изобщо не разбира кога и как точно си гледам децата. Не съм го ангажирала с битовизми. Или СУЕТА - във вида аз обикалям фитнесите и вая фигура, той чисти вкъщи .. Въпрос на приоритети. Когато има желание, има и начин!

Цитат
Имам едно 117 дневно хранително прекъсване (не гладуване, защото не встъпих в ацедоза), прикъснах поради бременност – хем приятна, хем и толкова трудна откъм хранене, първия триместър го пропуснах, ден след раждането спрях да се храня, последно пих сок вечерта на 1 май 2013 г.  Пила съм няко пъти вода с лимон зимата. В момента  влизам в 4-ти месец и единственото, което ни свързва с плода е Светлината. Чувствам се прекрасно и всичко се развива нормално.

Това е бая дълго:

Скрит текст:
Цитат
Случиха се някои неща последните седмици, които противоречат на човешката физиология. Дълго е за разправяне. Влезнах в 4 лм и пуснах пълна кръвна картина. Кръвта ми беше със синкав цвят, но не беше червена. Приеха ме по спешност в хематологично отделение. Установи се, че организма ми не произвежда еритроцити и никой не можеше да ми каже защо еритропоетезата е стопирана.  Последва едно разглеждане на всеки сегмент в тялото ми "под лупа", което разбира се не беше безвъзмездно и ми излезе около половин апартамент. Чупя рекордите по желязо, фолиева киселина, б12, нямам тежки метали в организма, всяко кътче от организма ми минаха, нямам възпалителни процеси и неопластични заболявания.  Ензима С6Р0, еритропоетена -в норма, всичко, ама всичко ми е ОК. Събрах 3 купчини с документи. Побърках се да чета и да не намирам отговори. В крайна сметка в Германия попаднах на един хематолог, който ми нареди пъзела.  Направи връзката с алтернативното хранене и ми обясни, че щом се захранвам през белите дробове и усвоявам  веществата от въздуха, белите дробове са достатъчно условие за пречистване на тялото и въздуха. Стомаха ми не прави чужди вещества, които системата на тялото да се опитва да ги премахне, респективно инхалаторен кислород  не е необходимо да навлиза в кръвообращението и да "гори" нежеланите вещества, както и техните "трупове" както при обикновеното хранене се случва. Изтриването на отровите от кръвния профил става с участието на  червените кръвни клетки, произведени от гръбначния мозък. А моето тяло е спряло да ги произвежда, защото е  напълно свободно от токсини. Токсините от въздуха ги пречистват двата филтъра- бели дробове и кожа. Това било идеалния случай в който спирало производството на червени кръвни клетки напълно и кръвта на човек е само лимфа, която има синкав цвят. Вкараха ми венозно с инфузия мин. количество изолиран пестицид в кръвта, колкото да проследят нормата на реакцията и еритропоетезата заработи. Отново организма ми продуцира еритроцити, не знам до кога. Най-вероятно докато го изчистя. Такива ми ти работи покрай мен. Като знам колко тревоги създадох на мъжа ми, да си призная малко съжалявам за този процес на адаптация или най-малко че опознах безграничната гъвкавост на организма. Повечето специалисти бяха категорични, че в това състояние няма да мога да износя плода. (То не че ми има нещо на състоянието, ама върви им разправяй..) Към момента с бебето сме добре, всичко се развива нормално и няма рискове..Това е най-важното.

# 267
 Shocked Ама изобщо нищо ли не яде и пие тази потребителка Thinking Освен това много се заинтригувах - как се кърми, докато правиш лицеви опори, може би бебето е вързано с някаква бохча на врата ти  newsm78

# 268
  • София
И аз изумях като го прочетох. Голяма фантазия, голямо чудо! Представих си бебетата като пиявици - вкопчват се с някакви тайни начини - здрави челюсти, зъби, и както и да ги тресе, няма пускане!  Joy

# 269
  • София
Shocked Ама изобщо нищо ли не яде и пие тази потребителка Thinking Освен това много се заинтригувах - как се кърми, докато правиш лицеви опори, може би бебето е вързано с някаква бохча на врата ти  newsm78

Вторият цитат е преведен от английски.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт